• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))

kizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))
Canim ofisten kastin ne

Cnm kuru incir çok faydalı yumurta gelişimi için.. Günde 2 tane kuru incir yemeni tavsiye ederim ;)

Arkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda

Bazı merkez ve dr lar bu konuda net tavırlı oluyolar.benım dr biz daha bişey demeden iki tane koyucam dedi ki.bizde öyle istiyoduk.bu arada yasımda 30:)

Arkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda
Devlet mi özel mi canım senin özeller yapıyor ama devlet çok katı sanırım bu konuda. Bnm de ilk tüp denemem 2 koydu doktor biz istedik ama kendisi de öyle düşünüyordu zaten yaş 25

Devlet mi özel mi canım senin özeller yapıyor ama devlet çok katı sanırım bu konuda. Bnm de ilk tüp denemem 2 koydu doktor biz istedik ama kendisi de öyle düşünüyordu zaten yaş 25
Özelde oldu bizim.evet devlatte prosedur daha sert ama tek yada çift ona can verecek olan rabbim.hayırlı olsun canım senınde kacıncı gunun

Özelde oldu bizim.evet devlatte prosedur daha sert ama tek yada çift ona can verecek olan rabbim.hayırlı olsun canım senınde kacıncı gunun
Aynen 2 embriyo olup tek tutabilir tek embriyo 2 ye bölünebilir hepsi kısmet :) benm transferin 3. Günü transfer gününü saymıyoruz galiba sayıyorsak 4 ;)

Aynen 2 embriyo olup tek tutabilir tek embriyo 2 ye bölünebilir hepsi kısmet :) benm transferin 3. Günü transfer gününü saymıyoruz galiba sayıyorsak 4 :KK66:
Ayın sonuna çoğumuzun belli olucak inşallah allahım hepinizin gönüne göre versin hayılısıyla hepımızın tuttsun ve saglıklı bi şekilde kucamıza almayı nasip etsin

Back