• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ca
Tosun 788 yeni üyeyim ....konuyu açtığın için teşekkür ederim...yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel...ne yazmam ve nereye yazmam gerektiğini bilmiyorum ....amh düşüklüğü,fsh yüksekliği az rezerv ...yaş 37 acıbdem maslak
canım ekledim ben senide.birinci sayfada tablomuz var ordan gorebilirsin.

Aralikta tup bebege baslayacaklar gelin burdan birbirimize destek olalim.bizi bizden baska anlayan yok.2015 in sonu belki bizim baslangicimiz olur..

[table="width: 4500, class: grid"]

[tr]
[td]Kaç Kişiyiz[/td]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Deneme Sayısı[/td]
[td]Merkez/Doktor Adı[/td]
[td]Sebep[/td]
[td]Hangi Aşamada[/td]
[td]Test Tarihi[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]

[tr]
[td] 1 [/td]
[td]tosun788[/td]
[td] 32[/td]
[td]1[/td]
[td]Uludağ Üniversitesi - Gürkan UNCU[/td]
[td] AMH Düşüklüğü Rezerv Azlığı[/td]
[td]sonuc Bekliyor[/td]
[td]21/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2[/td]
[td]echomare[/td]
[td]31[/td]
[td]1[/td]
[td] Ankara başkent-Hulusi ZEYNELOĞLU[/td]
[td]Sebepsiz İnfertilite[/td]
[td]Sonuc Bekliyor[/td]
[td]19/12/2015[/td]
[td]NEGATİF[/td]
[/tr]

[tr]
[td]3[/td]
[td]ufukçizgisi[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[td]Omü Tıp Fakültesi [/td]
[td]Tüp Tıkalı[/td]
[td]Transfer bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]

[tr]
[td]4[/td]
[td]ebru_ko [/td]
[td] 33[/td]
[td] 1[/td]
[td] Zeynep Kamil Hastanesi[/td]
[td] AMH Düşüklüğü Yumurta Rezerv Azlığı[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td] 5[/td]
[td]melismina [/td]
[td] 31[/td]
[td] 1[/td]
[td] Antalya Tup Bebek Merkezi[/td]
[td] Tek Tup TIkali-Sperm Azligi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td]6[/td]
[td]sslyha [/td]
[td] 33[/td]
[td] 1[/td]
[td] Ankara Genart[/td]
[td] Sperm Azligi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]31/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]

[tr]
[td]7[/td]
[td]nisaok[/td]
[td] 38[/td]
[td] 2[/td]
[td] Istanbul Acibadem Maslak Bulent Tiras[/td]
[td] Yuksek FSH-Dusuk AMH Yumurta Rezerv Azligi[/td]
[td]Adet Olmayi Bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td]8[/td]
[td] glfrmlh[/td]
[td]33[/td]
[td]1 [/td]
[td] Adana Acibadem Hastanesi[/td]
[td]Sperm Yetersizligi[/td]
[td] Adet Olmayi Bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[/tr]

[tr]
[td]9[/td]
[td] amaya[/td]
[td]33[/td]
[td]5[/td]
[td] Bursa Jimer Hastanesi Suat HAZER[/td]
[td]Yuksek FSH-Dusuk AMH-Rezerv Azligi[/td]
[td] Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[/tr]

[tr]
[td]10[/td]
[td] aysegulsen[/td]
[td]29[/td]
[td]1 [/td]
[td] Diyarbakir[/td]
[td]Erkek Infertiletesi[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[tr]

[tr]
[td]11[/td]
[td] bella_83[/td]
[td]32[/td]
[td]2 [/td]
[td] Tupleri Tikali[/td]
[td]istanbul kadikoy sifa hastanesi[/td]
[td]tedavi iptal[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]iptal [/td]
[/td][/tr]
[tr)

[tr]
[td]12[/td]
[td] artniyetizm[/td]
[td]36[/td]
[td]1[/td]
[td] Sebepsiz Infertilite[/td]
[td]?[/td]
[td] Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]- [/td]
[/tr]

[tr]
[td]13[/td]
[td] elffth3[/td]
[td]26[/td]
[td]1 [/td]
[td] Sperm Sayi Azligi[/td]
[td]Istanbul[/td]
[td]Sonuc Bekliyor[/td]
[td]16/12/2015[/td]
[td]:anneadayı::nazar::nazar::nazar:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]14[/td]
[td] drymlh[/td]
[td]25[/td]
[td]1 [/td]
[td] Sperm Sayi Azligi[/td]
[td]Adana Anka Tüp Bebek Merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]28/12/2015[/td]
[td]? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] 15 [/td]
[td]Sevda_S[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td]turan cetin[/td]
[td]transfer bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]

[tr]
[td]16[/td]
[td]emilyyyyy[/td]
[td]34[/td]
[td]1[/td]
[td]sperm azligi ve hareketsizligi[/td]
[td]istanbul kadikoy acibadem hastanesi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]22/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]

[tr]
[td]17[/td]
[td]kanikey[/td]
[td]26[/td]
[td]1[/td]
[td]sperm azligi ve morfolojisi[/td]
[td]dogufertil tup bebek merkezi[/td]
[td]adet olmayi bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 18 [/td]
[td]minsinem[/td]
[td] 26[/td]
[td]1[/td]
[td]tek yumurtalik yok-endometriozis-cikilota kisti[/td]
[td]?[/td]
[td]sonuc[/td]
[td]15/12/2015[/td]
[td]negatif:KK42:[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 19 [/td]
[td]Kartanesi_26[/td]
[td]30[/td]
[td]1[/td]
[td]pco[/td]
[td]adana acibadem hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 20[/td]
[td]Sevef[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td]ankara centrum[/td]
[td]transfer bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 21[/td]
[td]pelit86[/td]
[td]30[/td]
[td]3[/td]
[td]pko[/td]
[td]adana acibadem hastanesi [/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 22[/td]
[td]mert-safir[/td]
[td]25[/td]
[td]1[/td]
[td]pko-morfoloji bozuklugu[/td]
[td]kayseri memorial hastanesi [/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]

[tr]
[td] 23[/td]
[td]zeynep4[/td]
[td]28[/td]
[td]4[/td]
[td]pko-morfoloji bozuklugu-sperm azligi[/td]
[td]istanbul maslak acibadem hastanesi-halit firat erden[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]27/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 24[/td]
[td] sevimli bg[/td]
[td]37[/td]
[td]5[/td]
[td]rezerv dusuklugu-sperm azligi[/td]
[td]edirne tip merkezi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 25[/td]
[td]gorkemooo[/td]
[td]31[/td]
[td]1[/td]
[td]tup tikanikligi[/td]
[td]konsultan tup bebek merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]25/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 26[/td]
[td]bal_hatun[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]pco-morfoloji[/td]
[td]istanbul bahcelievler medicalpark hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 27[/td]
[td]EsrRam[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]azospermi[/td]
[td]malatya dr fethiye ersan tup bebek merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]30/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 28[/td]
[td]melek ada[/td]
[td]27[/td]
[td]?[/td]
[td]kanallar kapali-rahimde yapisiklik[/td]
[td]sanliurfa osm hastanesu[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 29[/td]
[td]odrina[/td]
[td]37[/td]
[td]1[/td]
[td]amh dusuklugu- fsh yuksekligi[/td]
[td]istanbul acibadem maslak hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/td]

[/td][/td][/tr][/tr][/tr][/table][tr][tr][tr][td][td][/td][/td][/tr][/tr][/tr]

Canim yas 26 :)

Merhaba arkadaşlar ocak sonu gibi düşündüğümüz tedavimiz eşimin doktorunun yurt dışında olacağı zamana denk geldiği için ani bir kararla büyük ihtimalle aralık sonu olacAk dün merkezinizle görüştük ve riske atmamak için bu ay başlayalım dediler ve ben 3-4 gün içinde adet olacağım çok şaşkın ve kararsızız merkez karar verirseniz adetin 2. günü gelin dediler bu arada sorunumuz azospermi ve eşim microtese olacak zor Bi vakayız farkındayız ama olmayacak diye bişey de yok sizce başlamalı mıyım yoksa şubat sonuna mı kalmalı

Merhaba arkadaşlar ocak sonu gibi düşündüğümüz tedavimiz eşimin doktorunun yurt dışında olacağı zamana denk geldiği için ani bir kararla büyük ihtimalle aralık sonu olacAk dün merkezinizle görüştük ve riske atmamak için bu ay başlayalım dediler ve ben 3-4 gün içinde adet olacağım çok şaşkın ve kararsızız merkez karar verirseniz adetin 2. günü gelin dediler bu arada sorunumuz azospermi ve eşim microtese olacak zor Bi vakayız farkındayız ama olmayacak diye bişey de yok sizce başlamalı mıyım yoksa şubat sonuna mı kalmalı

Oncelikle umutsuzluk en büyük düşman ve tebrikler siz bu dusmani yenmissiniz... nacizane fikrim baslamaniz yönünde. Beklemek bize sadece zaman kaybettiriyor. Kendinizi hazir hissediyorsaniz baslayin derim... Sevgiler

kizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))
kizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))
canım hıç bişey denemedim. Doktorum sadace bir aylık iki çeşit hormon ilaçları verdi onları kullandım. Sonra iğnelere başladım. Ama iyi beslendım.

canım ben bugun değil ben çok zayıftım zaten 4 yıldır bebek tedavi ile birlikte +30 oldum klomenle baslamıstım ılk defa ogun kılo almaya basladım. sonra uzun sure kılolu kaldım sonra -16 kılo oldum sonra yıne aldım .. Boyum var ama artık vermedıgım kılom var bebekten sonra hep nıyetım sil bastan yapmak cunku suan spor yapamam tedavı ıle bırlıkte ve ben 4 yıldır tedavı goruyorum . nezaman yavrum yanımda olur nıyetım kendime yön vermek :KK43: kılo benı mutsuz eıdyor
Ay canm aaynıdert bende de vvardı 15 kilo aldım 3 yılda ama Dr 63 kilo ol demişti ilk denemede ama ben 72 ile girdim 75 ile çıktım ilk denemede bu defa zayifladim 64-65 arasi gidip geliyorum cok zor kilo vermesi hep bebek dusundugumuzden hic spor yapamiyozki:(

ofis histeroskopi canim
Canm bizim ilk tup bebektutmayinca dr histeroskoi onerdi ben yaptırdım gecen ay rahime çizik atıldı üst kısmınıda kazidik dediler buz bebeğim daha kolay tutunsun diye bakalım inşallah faydası olur. Eltim 2 defa yaptırdı tutmadı bu işlemden sonra ikiz tuttu ve doğdular çok şükür

"EsrRamcanmst: 44185954, member: 719413"]Merhaba kızlar ,
Benimde dün transferim oldu. Rabbim hepimize pozitifleri en kısa zamanda görmeyi nasip etsin günler geçmio :110:
Hayirli olsun cabm

Ya kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba diye korkuyorum

Başka canm bence boşuna zaman kaybediyoruz bizde çok kaybettik zaman :( bekle bekle nereye kadar

Ya kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba diye korkuyorum
Canm çok kasıyorsun bu kadar düşünme dinleme kendini bence hormonlarını etkilersin Allah korusun rahat ol ben de elimden geldiğince öyle yapıyorum :)

Merhaba kızlar...yeni üye oldum...aylardır burdayım ve artık üye olma zamanı geldi dedim.İnsanın kendisi gibi bu zorlukları yaşayan birilerine ihtiyaç duyması ve bulması çok büyük bir destek...Gelelim konumuza bu yaz haziran ayında sürpriz spontan bir gebelik o arada kadınlar kulübünde hamilellerin yazılarını okurken bir anda bebeğimin 9 haftalık kalbi durdu ve kötü günler başladı.... Fsh 8 iken 16 oldu... Amh baktırdım0.31 çıktı yıkıldım... 2 dr değiştridim zamanın az çalış denilip eve yollandım... yılmadım başka dr.ye gittim hemen tüp dedi... Acıbadem de buldum kendimi yumurta az embriyo havuzu yapalım dediler 1. uygulamada 4 yumi göründü 2 döllenip embrio oldu... ve bu ay 2 görünüuor sadece ilaçlarıma başladım çok umutsuzum... depresyona girdim sürekli ağlıyorum...siz nasıl hissediyorsunuz ...bedensel ve ruhsal sağlığım elden gidiyor....ne yapmalı ne etmeli...Allahım yardım et
Hayırlısı olsun Cnm bu kadar yıpratma kendini senin gibi hatta senden daha olumsuz durumda olan arkadaşlarımız var umudunu kaybetme hamile kalmışsın bak demek ki kalabiliyorsun. Stres o kadar kötü ki herseye sebep bence. Rahat ol pozitif ol benm de 2 kaybım var normal yolla. Şimdi tüp denedik ve hiç olumsuz düşünmedim belki yine olamayacak ama denemeye devam pes etmem sen de etme :)

Eğer doktorun uygun gördüyse bence hiç erteleme hıc ummadığın Zaman'da gelen mucizen olur bebeğin inşallah ;)

canım hıç bişey denemedim. Doktorum sadace bir aylık iki çeşit hormon ilaçları verdi onları kullandım. Sonra iğnelere başladım. Ama iyi beslendım.
canim tesekkur ederim. ben tedaviye baslamadan once alternatif tiptan biraz yardim alayim diyorum.normalde tedavi sirasinda bisey yapmam ama bunda yapicam.oyuzden ogrenmeye calisoyorum tecrubeli arkadaslardan:)
ama sayili insan haricinde cevap vermeye tenezzul eden arkadas cikmadi niyeyse.sanirim herkes benim sorumu cevaplayin da ne yaparsaniz yapin derdinde:eek:

Back