Benimde kasigim agriyo ve sol bacagimInsallah canim bakalim bu kasik agrim hic gecmiyo en cokta onun nedenini merak ediyorum zaten
Ayni gun ogrenicez insallahBenm de test günüm 28 aralık transferim oldu Çarşamba yakın tarihlerde sevincz inşallah :)
Aynen benm de göbek anormal şekilde şişAl benden okadar dunden beri göbeğim şiştii.
Ne güzeel pazartesi gününe denk geliyor belki pazar akşam yaptırabilirim diye düşündüm çalıştığım için sen pazartesi mi düşünüyorsunAyni gun ogrenicez insallah
İnsallah canim haftaya cumartesi kese gormete gidecegiz insallahHayırlısıyla keseleri görüp kalp atışlarınıda duysak :)
Biraz zor geçicek ama geçicek cnm sabır sonrası var daha:) bak kese görücem dye bekliyorum yani hç bitmiyorSaol canim 12 gun nasi gecicek bolmiyorum
Ben cuma gidicem :)İnsallah canim haftaya cumartesi kese gormete gidecegiz insallah
Senin kan testi degerlerin nasildi tek embriyomu cift embriyimu transfer edildiBen cuma gidicem :)
Evet canim pazartesi yaptiricam sonra memlekete ayni gunNe güzeel pazartesi gününe denk geliyor belki pazar akşam yaptırabilirim diye düşündüm çalıştığım için sen pazartesi mi düşünüyorsun
Aynen öyle bi kaç aya karnım Büyüyünce susarlar artık gerçi hç biri umrumda değil bebeklerim Sağlıcakla doğsun da inş millet ölmüş mü kalmış mı hç umrum değil :))Benimde beşinci denemem, sizinle aynı sorunu yaşıyorum, yok efendim nedn araba aldınız, yok efendim neden tatile gittiniz, bak çocunuz yok siz tüp bebek yaptırsanız ya sağya sola para harcayacanıza, iyde ben herkese hangi tedavi kaç defa olduğumu anlatmak zorunda değilim .
Ama insanlar zanediyor ki biz hiç bir şey yapmıyoruz.
O yüzden canım hiç üzülme boş ver onlar konuşur, ağızları torba değil ki kapatasın .
Sorma walla gece boyunca tuvalete kalkmaktan uyku kalmadı bende :) şimdiden uykusuzluğa alıştırıyolar annelerini:)Hamisleeerrrrr sol boorunuz agriyomu sol kasikla bide surekli tuvaletiniz geliyomu
Suan 5. Hafta icerisindeyim. Goguslerim hala şiş, zaman zaman karnim.ve kasiklarim agriyorHamisleeerrrrr sol boorunuz agriyomu sol kasikla bide surekli tuvaletiniz geliyomu
Ayyyy yerim ben onlari masallahSorma walla gece boyunca tuvalete kalkmaktan uyku kalmadı bende :) şimdiden uykusuzluğa alıştırıyolar annelerini:)
Ayy darisi bana vallahi of bile demiycemSuan 5. Hafta icerisindeyim. Goguslerim hala şiş, zaman zaman karnim.ve kasiklarim agriyor
İnan bilmiyorum yapmayi:)neden hamilelik takvımı yapmıyorsun S superisi81
İnsallah canim Allah'im hepimizin yuzune guker insallah bebislerimi saglikli bir sekilde kucaklarimiza almamizi nasip eylerAyy darisi bana vallahi of bile demiycem
Amin ecmainnnnnİnsallah canim Allah'im hepimizin yuzune guker insallah bebislerimi saglikli bir sekilde kucaklarimiza almamizi nasip eyler
Adet tarihin ne Zaman Can'ım benm 26 aralıkta günüm testten önce olursam teste bile gerek kalmayacakEvet canim pazartesi yaptiricam sonra memlekete ayni gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?