2015 Aralık tüp bebek

Transferi olan arkadaslar naptiniz ilk gun hep yattinizmi korkuyorum ya egilip otururken yavas yavas hareket ediyorum bisey olacak die odüm kopuyo
Canim hadi gozun aydin bebislerini aldin sonunda yani.sana bol sabirlar diliyorum cunku gunler hic gecmiyo

Transferi olan arkadaslar naptiniz ilk gun hep yattinizmi korkuyorum ya egilip otururken yavas yavas hareket ediyorum bisey olacak die odüm kopuyo
Ben ilk iki gun yattim ara ara yurudum yurumek onemli kan dolasimi icin kabiz olna olursan duphalac surup ic iki gunden sonra normal hayatina devam et agir kaldirma

Ben ilk iki gun yattim ara ara yurudum yurumek onemli kan dolasimi icin kabiz olna olursan duphalac surup ic iki gunden sonra normal hayatina devam et agir kaldirma
Surubu aldim ins gerek olamzda kullanmam ya 3 gun yatarim sanirim sora zaten memlekere gideriz

Kızlar size birşey sorucam.. Benim tipim annem gibi oyuzden bole ilaçların etkisi çok büüyük bende okadar büyükki göbeğim ne kolum ne bacagım var göbegim kocaman ne yapıcam bilemiyorum

Saol canim hepimizin hayirli olur ins.ins hemen gecer cok uzun bi sure gelio bana
Valla oyle canim hakkaten.bende artik bir an once pazartesi olsada normal hayatima donehim diye bakiyorum.boyle ister istemez kasiyosun varmi yokmu bilmedigin icin

Al benden okadar dunden beri göbeğim şiştii.

canım ben bugun değil ben çok zayıftım zaten 4 yıldır bebek tedavi ile birlikte +30 oldum klomenle baslamıstım ılk defa ogun kılo almaya basladım. sonra uzun sure kılolu kaldım sonra -16 kılo oldum sonra yıne aldım .. Boyum var ama artık vermedıgım kılom var bebekten sonra hep nıyetım sil bastan yapmak cunku suan spor yapamam tedavı ıle bırlıkte ve ben 4 yıldır tedavı goruyorum . nezaman yavrum yanımda olur nıyetım kendime yön vermek kılo benı mutsuz eıdyor

Benimde beşinci denemem, sizinle aynı sorunu yaşıyorum, yok efendim nedn araba aldınız, yok efendim neden tatile gittiniz, bak çocunuz yok siz tüp bebek yaptırsanız ya sağya sola para harcayacanıza, iyde ben herkese hangi tedavi kaç defa olduğumu anlatmak zorunda değilim .
Ama insanlar zanediyor ki biz hiç bir şey yapmıyoruz.
O yüzden canım hiç üzülme boş ver onlar konuşur, ağızları torba değil ki kapatasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…