2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Bende sürekli araştırıyorum ilk 4-5 ayı atlatıp hemen gidip onu almak istiyorum. Ama fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Yani ortalama bir fiyat yok arabalar da. Bende 3 tekerlekli olsun istiyorum ama daha magazalar da deneme yapmadım.
Şuan internet üzerinde sadece araştırma yapıp not etmekle yetiniyorum :) Sanırım en önemli nokta hafif olması :)
3 tekerlekli görüntü olarak hoşuma gidiyor ama basamak inip çıkarırken denge sorunu olacak gibi geliyor, sırf bunun için 4 olsun tam yere bassın diyorum.

tecrübeli anneler bebişlerimiz için kıyafet ve battaniye olarak neler gerekli kaç aylık kaç tane alalım ortalama :KK54:ben şimdiden ufak ufak başladım ama yanlış fazla almayım dedim ilk çocuğum bilgim de yok ..internetten ateş ölçer de aldım medifine hem kulaktan hem alından ölçer kullananların yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var 40 lira çok da uygun hem küçük hem kullanışlı pratik kabı da var henüz gelmedi ama tavsiye ederim :KK39:

tecrübeli anneler bebişlerimiz için kıyafet ve battaniye olarak neler gerekli kaç aylık kaç tane alalım ortalama :KK54:ben şimdiden ufak ufak başladım ama yanlış fazla almayım dedim ilk çocuğum bilgim de yok ..internetten ateş ölçer de aldım medifine hem kulaktan hem alından ölçer kullananların yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var 40 lira çok da uygun hem küçük hem kullanışlı pratik kabı da var henüz gelmedi ama tavsiye ederim :KK39:
Cnm eşten dosttan gelecek hediye zıbınlar, tulumlar vs çok olacaktır, o yüzden onlara fazla yüklenme bence. Sadece çok hoşuna giden güzel farklı bişey bulursan al. Onun dışında yenidoğan giyimlerinin adı üstünde birkaç aylık ömrü var, bunu da düşün derim. Ben daha başlamadım, başladığımda da sana önerdiğim şekilde yapmayı düşünüyorum. Kıyafet konusunda beden olarak en erken 6-9 aylık olanlardan başlarım bakmaya ve yaza denk geleceği için ona uygun bişeyler bakarım. Bi de kulüpte bi "Don al, donansın!" muhabbeti duyuyorum, bi yerde denk gelirse don alıcam, o kadar :KK70:

Minik prensesime aldığım ilk cicileri :KK200:

Eklentiler

• 11537878_10153396798449719_8860399996343301038_n.jpg
    11537878_10153396798449719_8860399996343301038_n.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 138
Ay işte kız olsun daha ne olsun diye boşuna demiyorlar :KK49: erkeklere pantolon gömlek aa yeter artık diyorsun :) güle güle eskitsin inşallah fıstık.. Bende zıbın almaya başladım kızlar yeni doğan 3-6 9-12 hazır da onlar olsun kıyafet kısmına cinsiyetten sonra geçerim dedim. Bir de biz de adettir el örgüsü battaniye yapılır. Onun da siparişini birine verdim renkli iplerden. 120 tl istedi. Bide diyorum tulum yaptırım örgüden değişiklik olsun. :anneadayı:

Ay işte kız olsun daha ne olsun diye boşuna demiyorlar :KK49: erkeklere pantolon gömlek aa yeter artık diyorsun :) güle güle eskitsin inşallah fıstık.. Bende zıbın almaya başladım kızlar yeni doğan 3-6 9-12 hazır da onlar olsun kıyafet kısmına cinsiyetten sonra geçerim dedim. Bir de biz de adettir el örgüsü battaniye yapılır. Onun da siparişini birine verdim renkli iplerden. 120 tl istedi. Bide diyorum tulum yaptırım örgüden değişiklik olsun. :anneadayı:
zıbın ,battaniye ,banyo havlusu ,ateş ölçer,yorgan yastık birkaç parça tulum hazır benim de :KK49:artık kıyafet almayacağım çünkü kış bebişi şu an kışlık bulunmuyor..ben de biberon boy boy alayım diyorum ama hangi marka kaç ml alayım neler gerekir bilemedim ..var mı yardım edecek tecrübeli annaeler:anneadayı:

Biz de cinsiyet öğrendik haftasonu. Kızımız olucak inşallah. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız olsun istiyodum ama hep rüyalarımda erkek gördüğüm için erkek olucak heralde demiştim. Şuan mutluluktan içim içime sığmıyo. İnşallah sağlıkla, sıhhatle kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Ben de patikli tulum, zıbın ve yelek aldım bikaç tane indirimler başlayana kadar bişey almam daha. Az kaldı zaten indirimlere de.

zıbın ,battaniye ,banyo havlusu ,ateş ölçer,yorgan yastık birkaç parça tulum hazır benim de :KK49:artık kıyafet almayacağım çünkü kış bebişi şu an kışlık bulunmuyor..ben de biberon boy boy alayım diyorum ama hangi marka kaç ml alayım neler gerekir bilemedim ..var mı yardım edecek tecrübeli annaeler:anneadayı:
Biberon Philips Avent almayı düşünüyorum ben canım. Fiyatı diğerlerine göre azıcık yüksek ama anne memesine en yakın akışı sağlayan biberonlardan biri. Boy konusunda ben de bilmiyorum yeni doğan için küçükler yeterli olur heralde. Geçen gün e bebekte setini görmüştüm 2 küçük 1 büyük vardı içinde fiyatı da daha uyguna geliyodu tek tek alıma göre.

Biberon Philips Avent almayı düşünüyorum ben canım. Fiyatı diğerlerine göre azıcık yüksek ama anne memesine en yakın akışı sağlayan biberonlardan biri. Boy konusunda ben de bilmiyorum yeni doğan için küçükler yeterli olur heralde. Geçen gün e bebekte setini görmüştüm 2 küçük 1 büyük vardı içinde fiyatı da daha uyguna geliyodu tek tek alıma göre.
Dr.Brown Gaz Önleyici biberonu nasıl acaba?

gecen arastirirken okumustum,dr brownin icinde gazi onlemek icin plastik bir boru varmis o da zamanla koku yapiyormus,tek boru satilmadigindan biberonu komple degistirmek gerekiyormus

yaa :KK57: bak bunu duyduğum iyi oldu. Aslında Pinterest te 'Dünyanın en iyi 9 biberonu' diye bi yazı görmüştüm. Oradaki markaları almayı düşünüyorum bazen ama bazı bebekler biberon kabul etmiyomuş. Kullanmazsa elimde patlar diye korkuyorum fiyatlarıda yüksek zaten. Galiba ben doğuma kadar 2 tane Avent alıcam doğumdan sonra görücez bakalım bebiş isterse ihtiyaca göre alırım.

anladığım kadarıyla favori ürün şimdilik avent gibi duruyor dimi kızlar? ben de öyle yapayım bari..

anladığım kadarıyla favori ürün şimdilik avent gibi duruyor dimi kızlar? ben de öyle yapayım bari..
canım ben dün internetten ilk aylar ben tutacağım için avent 120 ml cam biberonu aldım 32 lira..6 ay ve sonrası için de cam ağır geleceği için bebişime diğer biberondan alacam 240 ml avent chcoo veya dr. Brown alacam ..tabi su içebileceği alıştırmalık küçük biberonları da alacam

park yatak,bebek arabaları,puset vb ithal ürünlere %50-%80 zam geliyor bu da bizim şansımıza şimdi alsak erken :KK43:

canım ben dün internetten ilk aylar ben tutacağım için avent 120 ml cam biberonu aldım 32 lira..6 ay ve sonrası için de cam ağır geleceği için bebişime diğer biberondan alacam 240 ml avent chcoo veya dr. Brown alacam ..tabi su içebileceği alıştırmalık küçük biberonları da alacam

park yatak,bebek arabaları,puset vb ithal ürünlere %50-%80 zam geliyor bu da bizim şansımıza şimdi alsak erken :KK43:
saol kuzum cvp için. bu arada sadece ithal ürünlere geliyo zam. yerli ürün alabilirsn istrsen ya da indirime girecektir elbette onu bekleyebilirsin.

ya bende avente karar verdim bizim meme ucuna daha çok benzediği için emzik kısmı peki hangisini seçeceğiz kaç ml olmalı nasıl kara vericez :KK43:

X