2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Canım ablam 18,99 olanı kullanıyordu diğeri ile fark ne bende anlayamadım :KK43: fiyatları gerçekten çok iyi :KK59:
bnde 18,99 u alacağım sanırım baze bebekler biberon emzik tutmuyormuş ama ne kaybedebilirmki bir tane alacağım biberon oda avent olsun dedim çok teşekkür ederim:)

kılzar ana kucağı hakkında bildiğiniz iyi marka model var mı..ben tam yatabilen ana kucağı özellikli arıyorum arıyorum var mı ki :)

kızlar ben de zam gelmeden dün bir şeyler alayım dedim ve kraftın park yatağını aldım kırmızı olanından 500 lira ,kraftın ana kucağını aldım 280 lira, küvet kova vs banyo takımı aldım bir de göğüz ucu aldım erken ama yavaş yavaş almakta fayda var çok pahalı herşey ..bir de bu alşıverişe 150 tl çek verdiler :KK70:bayram sonrası kullanacağım onu da onunla da yatak alacam inş ...bebek arabasını doğduktan sonra ihtiyaca göre almaya karar verdim çünük bizim bebişler kış bebişi ilk zamanlarda çıkamayacağız dışarı zaten sonra alırım diye düşündüm :KK70:

kılzar ana kucağı hakkında bildiğiniz iyi marka model var mı..ben tam yatabilen ana kucağı özellikli arıyorum arıyorum var mı ki :)
Canım ben böyle bir ana kucağı almayı düşünüyorum
Tiny Love 3 ü Birarada Uykucu Anakucağı

Arkadaşlar biraz önce arkadaşımla konuştum onunda bebişi kışın doğdu 2014 yılında dedim bebek arabası ne aldın diye oda doğduktan 4 ay sonra aldım dedi ilk zamanlar elde taşınan taşıma çantası gibi olan Port Bebe kullanmış bebek arabası ilk zamanlar kullanmaz zor oluyormuş bilginize boşuna yayıntı yapma dedi...

Arkadaşlar biraz önce arkadaşımla konuştum onunda bebişi kışın doğdu 2014 yılında dedim bebek arabası ne aldın diye oda doğduktan 4 ay sonra aldım dedi ilk zamanlar elde taşınan taşıma çantası gibi olan Port Bebe kullanmış bebek arabası ilk zamanlar kullanmaz zor oluyormuş bilginize boşuna yayıntı yapma dedi...
haklı canım ben de öyle düşündüm ilk zamanlar zamanlar kullanamayacağız zaten arabayı ben de almadım onun için sadece taşımalık Kraftın ürününü aldım boşuna masraf doğduktan 4-5 ay sonra ihtiyaç olursa alacam

mantıklı, dün satıcı da benzer şeyleri söyledi bize. ilk aylar az çıkılır, çıkılınca da arabada değil elde/kucakta taşınır dedi.

Ben başladım bile :KK49: ben kafam da bir sayı oluşturdum. örnegin 10 tane yenidogan takımı alıcam.
20 tane 1-3 aylık alıcam 20 tane 3-6 20 tane 6-9 alıcam.
Aldıklarımı da not ediyorum ne aldıgımı bilim en azından.
Ben magazaları gezmeyi sevmeyen biriyim o yüzden tüm alışverişimi bazen market alışverişimi bile internetten yaparım :KK33:
İnternet üzerinden de markafoni trendyol ebebek takip ediyorum. Sizin de önerebileceginiz siteler varsa takip ederim ?

Bu sayfa üzerinden indirimli olan ürünleri de birbirimize haberdar ederiz :21:
10 tane yeni doğan takımı fazla oluyor canım, benim ilk kızımda 5 yenidoğan takımımız vardı. birde cok cabuk buyuyorlar. sen bilirsin gene de insan heves ediyor:KK70:

Ben ablama doğum hediyesi olarak tiny love 3'ü bir arada almıştım çok kullanışlı oldu geceleri falan yanına yatıracağı zaman ona koydu beşik de git gel yapmamak için bir de titreşim özelliği olduğu için bebeği yatakta bırakmak zaman kandırıyor :) bir de üzerinde dönence oyuncaklar falan olunca onlarla iyi vakit geçiriliyor. Kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Ablam sen sakına alma ben sana veririm sen de kullan dediği için o masraftan yırtmış bulunmaktayım :KK49:

10 tane yeni doğan takımı fazla oluyor canım, benim ilk kızımda 5 yenidoğan takımımız vardı. birde cok cabuk buyuyorlar. sen bilirsin gene de insan heves ediyor:KK70:

Canım tecrübeli anneyi her zaman dinler ve uygularım çok teşekkür ederim ilgine o zaman yenidoğan 5 tane alım 0-3 aylık 15 tane falan alırım :p

ben de ebebekten aldım dün kargolanmıştır benim de gelir yakında canım çok güzel kıyafetler var ebebekte her gün takip ediyorum
senin kargo ulaştı mı sedefcim? bnmkinde sorun oldu, çok sinirlendim:KK67: iade işlemi için mesaj attım cvp bekliyorum. sitede diğer alışveriş siteleri gibi direk iptal seçeneği yok zannediyorum dimi? :KK12:

senin kargo ulaştı mı sedefcim? bnmkinde sorun oldu, çok sinirlendim:KK67: iade işlemi için mesaj attım cvp bekliyorum. sitede diğer alışveriş siteleri gibi direk iptal seçeneği yok zannediyorum dimi? :KK12:
canım aynen benim de ulaşmadı bekliyorum

Ben ablama doğum hediyesi olarak tiny love 3'ü bir arada almıştım çok kullanışlı oldu geceleri falan yanına yatıracağı zaman ona koydu beşik de git gel yapmamak için bir de titreşim özelliği olduğu için bebeği yatakta bırakmak zaman kandırıyor :) bir de üzerinde dönence oyuncaklar falan olunca onlarla iyi vakit geçiriliyor. Kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Ablam sen sakına alma ben sana veririm sen de kullan dediği için o masraftan yırtmış bulunmaktayım :KK49:

Canım tecrübeli anneyi her zaman dinler ve uygularım çok teşekkür ederim ilgine o zaman yenidoğan 5 tane alım 0-3 aylık 15 tane falan alırım :p
canım yenidoğanla 0-3 aylık aynı değil mi :KK3:hemen hemen ben 0-3 aylık almayı düşünüyordum

kızlar haha önce de sormuştukm bir daha sorayım dedim çıkamadım işin içinden :KK16: oyun parkı için hangi yatak alacaksınız ben yarı ortopedik yatak bulamıyorum internetten var mı bir fikriniz alacam yakında..kraftın pamuk yatak gördüm ama iyi marka park yatağa olacak yarı ortopedik yatak bulamadım yardım edin kızlar:KK35:

kızlar KK'da ve internetteki deneyimli anelerin bloglarını talan ettim okudğum kadarıyla edindiğim bilgiler

*sadece park yatak alacaklar için 300 liralıkta 100 liralıkta park yatak aynı işi görüyormuş
*portbebe sadece ilk 2 ay kullanım için uygunmuş(bn gerek duymuyorum almaya )
*ana kucağı kurtarıcı olarak görülmüş bn hem oto koltuğu hem ana kucağı olandan araştırıyorum ama oto koltuğuda olduğu için evde rahat olmuyormuş yatma açısından dik kalıyormuş.
*oyun halısı 100 lira gibi bir fiyat facebookda bir grup var birçok anne kendi oyun halısını kendi yapmış yapım aşamaları ve anlatımları internette sürüsü ile var 10 20 liraya çözüm bulmuş anneler :)
*istanbulda oturanalar için havuzluhana gitmeleri birçok eşyayı aynı anda %10 indirim ile alıp çıkmaları tavsiye edilmiş. heryerdeki fiyatlar aynı ama hepsi aynı ortamda diye avantaj görülmüş. mesela lansinh göğüs kremi normalde 24 tl ise orda 17tlye gelebiliyormuş stoklayın diyorlar:)
*kıyafetler 0-3 ay fazla alınmaması gerektiği hemencicik boy attıkları
*ayaklı tulumların zamanla sıktığı
*bebek arabasının araba bagajına sığmasına özen gösterilmesi hantal birşey olmaması ve bebek doğduktan sonra alınması :):)

alacağım ana kucağı tavsiye üzerine şöyle birşey olacak

http://www.bilio.com/ana-kucagi-c4588/bebesi/safir-tasima-ana-kucagi-p166002449/

yani 100 lirayı geçmez hayatta zaten evde gittiğim eyer taşısam yeter bana :)

X