- 18 Mayıs 2015
- 3
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. Erkek olursa çok fazla alacağım birşey yok. Ama kız olursa epey değişiklik gerekÇok erken baslamissiniz yahu benim ikinci olacağı için eğer cinsiyet değişik olursa kıyafet ihtiyaç var hersey tam onun dışında eksik yok şükür .
Teşekkür ederiz teyzesi.. Cinsiyet i belli olmadığı için ortak kullanım olabileceği türden seçtim. Bide english Home %50 indirimi takip et.. nevresim takımını 27 liraya aldım çarşaf ıda lastik li ohh miss..battaniye filan 15 lira ya geldi.. İnşallah hepimiz sağlıklı doğurur ve aldığımıx her şeyi ağız tadıyla kullanabiliriz
annişler paketlerinden açmaya kıyamadım böyle resimlerini çektim hepsi birbirinden güzel...
Sağol tatlım... Hepsi çok çok güzel ürünler vallah seçmek bile zor oldu :)Çok begendim. Ne güzel seçmişsin..
yün yastıkla yorgani merak ettim bende ne kadara aldın canım %50 indirimle çok uyguna gelmiş cinsiyeti belli olsun da ben de bakicam bide benim ikiz herseyden Çifter cifter
annişler paketlerinden açmaya kıyamadım böyle resimlerini çektim hepsi birbirinden güzel...
Kizlar marka magazalarinda indirim olunca burda birbirimize haber verelim.bi arkadas english homedan 27 liraya ne guzel nevresim takimlari almis.gittim baktim 27 lirayi duyduktan sonra 55 liraya alasim gelmedi.bi yakalasam alicam 4-5 takim.
mothercaredeki indirimde cok iyiymis burdan birbirimizi haberdar edelim
çok cicilerannişler paketlerinden açmaya kıyamadım böyle resimlerini çektim hepsi birbirinden güzel...
Güle güle kullansın bebeğin tatlım. Hepsi çok şekerler...
Güle güle kullansın bebeğin tatlım. Hepsi çok şekerler...
Canım ben cinsiyetini öğrendim ama gine kesine ve emin olamadığımdan çok renkli şeyler almadım bir kaç tanesi renkli... Birde benim ilk hamileliğim allahım nasip ederse birde kardeş düşünüyorum ileride şidmiden alırken onuda düşünüyorum tatlım belki biraz erken ama ... Sende en yakın zamanda bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin hemen alışverişlere başlarsın tatlım...Baby_Baby_Deniz canım çok güzel şeyler almışsın hepsini çok begendim Rabbim saglıcakla kullanmasını nasip etsin.. Benim de son adet tarihim 26 Şubattı geç döllenme olmuş doktor 3 Mart'a çekti.. En son gittigimiz de ögrenemedik cinsiyetini 20 Haziran'da tekrar randevumuz var bakalım o zaman ögreniriz inşallah. :) Her gün bütün sitelere bakıyorum bakıyorum bişi alamıyorum.