- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
valla onu ben de bilmiyorum henüz. zaten daha sonra almayı düşünüyorum.ya bende avente karar verdim bizim meme ucuna daha çok benzediği için emzik kısmı peki hangisini seçeceğiz kaç ml olmalı nasıl kara vericez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla onu ben de bilmiyorum henüz. zaten daha sonra almayı düşünüyorum.ya bende avente karar verdim bizim meme ucuna daha çok benzediği için emzik kısmı peki hangisini seçeceğiz kaç ml olmalı nasıl kara vericez
http://www.e-bebek.com/kategori/biberon_ve_biberon_emziklerivalla onu ben de bilmiyorum henüz. zaten daha sonra almayı düşünüyorum.
canım ben ilk kez 120 ml aldım alıştırmalık biberon da alacam daha küçük olanları var 60 ml onu da alacam su içebileceği çok küçük biberon alacam 6 ay sonrası 240 ml oluyormuş sanırımya bende avente karar verdim bizim meme ucuna daha çok benzediği için emzik kısmı peki hangisini seçeceğiz kaç ml olmalı nasıl kara vericez
teşekkür ederim ekstra uç aldınızmı ilk 6 ay 120 ml için?canım ben ilk kez 120 ml aldım alıştırmalık biberon da alacam daha küçük olanları var 60 ml onu da alacam su içebileceği çok küçük biberon alacam 6 ay sonrası 240 ml oluyormuş sanırım
hayır almadım canım alsam iyi olur aslındateşekkür ederim ekstra uç aldınızmı ilk 6 ay 120 ml için?
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-yenidogan-hediye-seti-pp_PAV-SCD27160hayır almadım canım alsam iyi olur aslında
canım ben ilk kullanımı en azından cam olsun diye cam aldım bir tane 120 ml olanı..camı kendisi ağır olduğu için tutamacağı için 6 ay sonrası silikon alayım dedimhttp://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-yenidogan-hediye-seti-pp_PAV-SCD27160
bu ürün karlımı gerek varmı sizce bun böyle almaya 70 tl çünkü
Setin içerisinde 4 adet biberon bulunmaktadır, bu biberonların 2'si 120 ml, 2'si de 240 ml'dir..
aa hiç dikkat etmedim bnde cam istiyorum sen söyleyince dikkat ettiim cnm çok saolcanım ben ilk kullanımı en azından cam olsun diye cam aldım bir tane 240 ml olanı..camı kendisi ağır olduğu için tutamacağı için 6 ay sonrası silikon alayım dedim
canım 240 değil 120 olanı almıştım yanlış yazmışımaa hiç dikkat etmedim bnde cam istiyorum sen söyleyince dikkat ettiim cnm çok saol
tamam cnm çok teşekkür ederim yrn randevum var cinsiyetini sağlını öğreneyim yavaştan başlayacağım bndecanım 240 değil 120 olanı almıştım yanlış yazmışım
evet evet siteden bakıyorum ben de. ama hangisi uygun olur onu bilmiyorum yani. daha zaman var sanırım öğrenir alırız uygun olanı.http://www.e-bebek.com/kategori/biberon_ve_biberon_emzikleri
e bebekten bakıyodum bnde şimdi bir sürü çeşidi var :):) dün bir arkdşmın bebeğinin hiç bibreron kullanmadğnı öğrendm 7. ayda bardaktan su içmiş şok oldum :):)
nerden aldın cicişleri canımbu arada KIZANNE nihayet ilk cicişlerini sipariş verdim kuzunun, inşallah hayırlı güzel günlerde giymeyi nasip eder Rabbim. gelince paylaşırım cnm
ebebek'ten bugün gelir diye tahmin ediyorum. heyecanla bekliyorumnerden aldın cicişleri canım
ben de ebebekten aldım dün kargolanmıştır benim de gelir yakında canım çok güzel kıyafetler var ebebekte her gün takip ediyorumebebek'ten bugün gelir diye tahmin ediyorum. heyecanla bekliyorum
aaa beraber sipariş vermişiz önceki gece yarısı sipariş vermiştim, yurtiçi kargoyu işaretledim ben, dün öğleden önce kargolanmış, heralde bugün ulaşır 4 tane tulum body istedim 6-9 aylık.ben de ebebekten aldım dün kargolanmıştır benim de gelir yakında canım çok güzel kıyafetler var ebebekte her gün takip ediyorum
oh oh ne güzel gelir gelmez paylaşırsın tatlım nerden aldın...bu arada KIZANNE nihayet ilk cicişlerini sipariş verdim kuzunun, inşallah hayırlı güzel günlerde giymeyi nasip eder Rabbim. gelince paylaşırım cnm
şu an markafoni indirimde e-bebekten daha uygun avent biberonlarKızlar selam bize de kız bebek geliyormuş kandırdı beni rüyalarım da
Biberon yorumlarınızı okudum ablamın 8 aylık bebişi var oda hep philips avent kullandı hem koku yapmıyor içi hem de kullanım açısından gayet rahat. Bebeklerimiz kolik olursa biberon çok da fayda etmez. ebebek de ki set çok iyi çok da uygun aslında ama 240 ml çok fazla bence. Bir bebek maximum 120 ml yiyebiliyor. Benim ebebek de çalışan arkadaşım var. O yardımcı olacak bana liste yaptım hepsini gidip mağazadan alacağım. Ama yine de motherlove zıbınlarından ebebek de indirimdeyken aldım. Benim resimleri ekleme şansım yok ama çalıştığım için bütün kargolarım anneme gidiyor
Şimdi ben kitap aldım kitap okuyorum kızlar gerçekten faydalı bilgiler ediniyorum. Aranız da var mı bebiş için kitap okumaya başlayan ?