2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Kızlar internette gördüm aynısını yapmaya çalışıcam kızıma

canım çok tatlı .. güle güle giyer inşallah sen yaptığında..

ben iplikli hiç birşey almıyorum ve giydirmiycemde.. benim tenim çok hassas akla gelebilecek her şeye alerjim var..aşırı bir atopik dermatitim. Allah korusun bebeğimin ten hassaslığı bana çekerse diye giydiremiycem hiç triko örme vs.

Kış ayına geldiği için bende giydircem büyük kızımda hiç giydirmedim haziran doğumlu zaten kışın soğuk olduğu için giydirmeyi düşünüyorum

Kış ayına geldiği için bende giydircem büyük kızımda hiç giydirmedim haziran doğumlu zaten kışın soğuk olduğu için giydirmeyi düşünüyorum

ne güzel çok beğeniyorum salaş örgülü şeyleri.. ama ben kışın bile penye sweat giymek zorundayım. tek duam bebeğim inşallah benim alerjilerimi almaz..

ya benim meleğimin cinsiyeti hala belli değil.. ne kadar şanslısınız

Doktor tahminde bile bulunmadı mı

tatlım yorgan 80 tl ydi 40a aldım, yastık 35 tlydi 17,5 e aldım .. çok uygun oldu yani.. senin tatlı bebişlerde aynı yorganda yatsınlar yazık anneye babayada dimi

Başa gelen cekilir :) bir süre birlikte uyurlar da sonra mecbur ayıracagiz. Gerçekten çok güzel şeyler almissin çokta uygun olmuş English Home benimde aklımda. İndirime denk gelirim inşallah

Başa gelen cekilir :) bir süre birlikte uyurlar da sonra mecbur ayıracagiz. Gerçekten çok güzel şeyler almissin çokta uygun olmuş English Home benimde aklımda. İndirime denk gelirim inşallah

ben haber veririm merak etme . E&H dan çıktığım yok.. mesela dün ferforje ürünlerde %50 indirim vardı. Bugün Mutfak ürünlerinde.. mutfakta ihtiyacın varsa bir uğra derim. çok cici country tarzda porselenler masa örtüleri filan var..
(bide bende ikiz olsun isterdim yada üçüz)

Cinsiyetini öğrendiniz demek? Doktor bana da bu haftalarda söyleyebilirim cinsiyetini dedi ama her yerde 15-16 hafta yazıyor. Ben de deli merak ediyorum :))

Eline sağlık canım güzel bir paylaşım olmuş. Ama bir yerde naçizane fikrimi belirtmek istedim . Şampuan, sabun ve pişik kremi gibi ürünlerde Mustela yı tercih edicem ben hem fiyatı Sebamedle neredeyse aynı hem daha kaliteli.

Kizlar biseyler almamak icin kendimi zor tutuyorum.soz verdim kendime bu sefer 6-7 aylik olana kadar bisey almiycam diye ama hep kendimi bebek magazalarinda buluyorum henuz almadim bisey gecen seneden elimde olanlar var gelip gidip onlara bakiyorum seviyorum.becerebilirsem onlarin fotolarini ekliycem

Rabbim sağlikli doğumlar nasip etsin canlar ben de aralik annesiyim almak istiyorum biseyler ama cinsiyet belli olmadigindan alamiyorum

Çok güzel şeyler almışsınız, bebekleriniz güle güle kullansın. :)
Ben 6 ay olmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Canım merhaba, benim ablamın da 7 aylık bebişi var biz de onda mustela aldık ilk ama cildini pütür pütür yaptı o yüzden sebamedleye döndük. O yüzden böyle şeylerden çok almayıp deneme yanılma yöntemini kullanıcaz :)

Kızlar,
Bebek arabası için arastirma yaptiniz mi hic ? Ben yaptim. Ama kafam iyice karişti. En son casual cadillac travel sistem mantikli geldi. Yine de emin degilim. Siz neler düşünüyosunuz?

Kızlar,
Bebek arabası için arastirma yaptiniz mi hic ? Ben yaptim. Ama kafam iyice karişti. En son casual cadillac travel sistem mantikli geldi. Yine de emin degilim. Siz neler düşünüyosunuz?

Bende sürekli araştırıyorum ilk 4-5 ayı atlatıp hemen gidip onu almak istiyorum. Ama fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Yani ortalama bir fiyat yok arabalar da. Bende 3 tekerlekli olsun istiyorum ama daha magazalar da deneme yapmadım.
Şuan internet üzerinde sadece araştırma yapıp not etmekle yetiniyorum :) Sanırım en önemli nokta hafif olması :)

Kizlar bn ne yapcam bilniyrm goguslerim baya sisti ama ucu yok cikmadilarda ve yara olmaya baslamislar ck aciyolar napcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…