- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Seni çok iyi Anlıyorum ablamda 32 haftalıkken bebiş i karnında öldü .. Bizde herşeyi sakladık dağıttık . Şimdi oğluşu var 2 . 5 Yaşında .. Zaman herşeyin ilacıBenim bebis erkek ama bisey almaya korkuyorum Allah korusun bisey olursa diye.gecen sene 18 haftalikken kaybettim.alali 1 ay olmamisti geri verdim hediye ceki aldim yerine unisex olanlari ve fisini kaybettiklerimi sakladim gormeyecegim biryere.simdi yine bi heves alirim bisey olur diye korkuyorum
Benim bebis erkek ama bisey almaya korkuyorum Allah korusun bisey olursa diye.gecen sene 18 haftalikken kaybettim.alali 1 ay olmamisti geri verdim hediye ceki aldim yerine unisex olanlari ve fisini kaybettiklerimi sakladim gormeyecegim biryere.simdi yine bi heves alirim bisey olur diye korkuyorum
Korkma canım benim inşallah bu sefer hiç bir şeycik olmaz bebeğine ama sende şimdi şimdi bir şey alma olmadı senin korkundan bebişinde etkilenir çünkü ileri zamanda alırsın tatlım bebiş biraz daha büyür göbişlerimizde :)Benim bebis erkek ama bisey almaya korkuyorum Allah korusun bisey olursa diye.gecen sene 18 haftalikken kaybettim.alali 1 ay olmamisti geri verdim hediye ceki aldim yerine unisex olanlari ve fisini kaybettiklerimi sakladim gormeyecegim biryere.simdi yine bi heves alirim bisey olur diye korkuyorum
Kızım olacak ALLAH nasip ederse ama daha baslamadim ilk bebegimde 28 haftalık yaptım alışverişi.
bunda sanırım aynı olacak ama görüp beğendiğimi alırım.tavsiyem kızlar oğlum 2700 doğduğu halde aldığım ayaklı tulumlar 10 gün gitti sonra olmadı büyük alsanız kötü duruyor ayak siz pijama takımı alın bol bol.üstüne çorap giydirirsiniZ.
Merhaba arkadaşlar ekrandan çektim şimdi sipariş verdiğim için daha elime geçmedi ama heycanlandım ve hemencicik sizinle paylaşmak istedim... 20 parça ürün aldım aldıklarımın 2 tanesi hastahane çıkışı yeni doğan uzun kollu yarım zıbın uzun kollu tam zıbın uzun kollu patikli tulum pantolon bu aldıklarım 0-3 aylik ve 3 aylık 1 adetde 6 aylık tulum aldım renkli olan... hepsine 165 tl ödedim bakalım ürünler nasıl gelecek çok güzel indirim var bakmanızı tavsiye ederim ebebek.com
evet tatlım %99 kız dedi dr. dün ama ben ginede beyaz aldım... Hem ilk bebeğim bu 2. ide sonraki zamanlarda düşünüyor olucam :)canım senin cinsiyet belli oldu mu?
evet tatlım %99 kız dedi dr. dün ama ben ginede beyaz aldım... Hem ilk bebeğim bu 2. ide sonraki zamanlarda düşünüyor olucam :)
evet canım oda olabilir ama bende zaten kız erkek giyecekmiş gibi hem beyaz ve hemde krem renkleri terci ettim....canım hayırlı olsun şimdiden..
bende forumda aşağıdaki kısmı görünce 19.cu haftayı beklemeye karar verdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...grenip-baska-cins-bebek-doguran-varmi.273231/
evet canım oda olabilir ama bende zaten kız erkek giyecekmiş gibi hem beyaz ve hemde krem renkleri terci ettim....
Çok güzel seçmişsin cnm zevkine bayıldımektede görülceği üzere filli nevresim takımı aldım bir de mor filli battaniye yün yorgan ve yün yastık aldım hafif ve dokusu çok güzel.. iki adet pike aldım biri sarı biri beyaz hepsini enghome den aldım 23 nisanda %50 indirim vardı kaçırmayım dedim.. benim meleğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pek bişiy alamadım.. birazdan oyuncaklarıda eklerim
dokusuyEki Görüntüle 1542214
Çok güzel seçmişsin cnm zevkine bayıldımEnglish home aklımda benim de
Çok uygun almışsın bn de indirimi takip edeyimTeşekkür ederiz teyzesi.. Cinsiyet i belli olmadığı için ortak kullanım olabileceği türden seçtim. Bide english Home %50 indirimi takip et.. nevresim takımını 27 liraya aldım çarşaf ıda lastik li ohh miss..battaniye filan 15 lira ya geldi.. İnşallah hepimiz sağlıklı doğurur ve aldığımıx her şeyi ağız tadıyla kullanabiliriz