2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Kızlar merhaba;
Ben de Aralık 2015 annesi olacağım inşallah. Henüz alışverişe başlamadık. Sadece Kraft Tatlı Rüyalar Tavan Projektörü aldık. Ben de takipteyim sizleri :)

ektede görülceği üzere filli nevresim takımı aldım bir de mor filli battaniye yün yorgan ve yün yastık aldım hafif ve dokusu çok güzel.. iki adet pike aldım biri sarı biri beyaz hepsini enghome den aldım 23 nisanda %50 indirim vardı kaçırmayım dedim :KK73::KK73::KK73:.. benim meleğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pek bişiy alamadım.. birazdan oyuncaklarıda eklerim

dokusuy
enghom.jpg

ektede görülceği üzere filli nevresim takımı aldım bir de mor filli battaniye yün yorgan ve yün yastık aldım hafif ve dokusu çok güzel.. iki adet pike aldım biri sarı biri beyaz hepsini enghome den aldım 23 nisanda %50 indirim vardı kaçırmayım dedim :KK73::KK73::KK73:.. benim meleğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pek bişiy alamadım.. birazdan oyuncaklarıda eklerim

Benim hic aklima gelmezdi bunlar. Nedense hep besikle beraber veriliyor gibi dusunmusum :) ikisi de pek sevimli. Guzel gunlerde kullanilsin insallah

dokusuyEki Görüntüle 1542214

üstekileri ebebekten (o ortadaki dişliğe doğunca hemen ihtiyaç olcak ya :rolleyes::rolleyes:) , aşağıdaki kuzuyuda mother care den aldım .. kuzuma kuzu şart :confused::confused::confused:

Eki Görüntüle 1542216

Cok tatlissmis
Insan dayanamiyo aliyo iste :) cinsiyetler belli olsa da alisverisler baslasa artik yaa :)

Mesela neyi kaç tane alalim canim? Yenidogan takımlarindan kaç adet almali?
Canım mesela hastahane çıkışı çok lazım oluyor ayakli tulumlar güzel ama çocukların ayaklarını kasa biliyor o yüzden alt üst takımlar daha rahat bide kış bebekleri olduğu için citcitli badiler yelekler çok kullanışli

Canım mesela hastahane çıkışı çok lazım oluyor ayakli tulumlar güzel ama çocukların ayaklarını kasa biliyor o yüzden alt üst takımlar daha rahat bide kış bebekleri olduğu için citcitli badiler yelekler çok kullanışli

canım tulum daha mantıklı bebişlerimizin için.. çünkü diğerinde beli durmadan açılacak paçaları sürekli üste toplanacak gaz çıkarırken kucakta vs vs.. tulumu azıcık büyük alırsan hiç kasmıyor..

kızlar bende daha kıyafet değilde ev tipi ana kucakları var ya 4 moms mamaroo ya kafayı taktım. 700lira şimdiden alsak mı ya bebeğim sevmezse diye düşünüp duruyoruz..

kızlar bende daha kıyafet değilde ev tipi ana kucakları var ya 4 moms mamaroo ya kafayı taktım. 700lira şimdiden alsak mı ya bebeğim sevmezse diye düşünüp duruyoruz..
Canım biliyorum doğum zamanında çok şey çıkıcak masraf ama en azından bunu almayı düşünüyorsan bunu parasını şimdiden ayır kenara ve en son böyle bir şeye ihtiyaç duyarsan al derim çok para çünkü ya beğenmezse...

Ayy hepsi cok guzel bende kendimi zor durduruyorum. 2 hafta sonra kontrolumuz var ondan sonra bende alıp kenarıya koymaya başlamayı düşünüyorum :KK68:

Bende bi gaz almistim ana kucagi.. bizimki begenmedi.. hatta bende begenmedim.. Bebegim ana kucaginin icinde egik yatiyordu.. belinde felan bi agri olusur da huzursuzlanir diye kaldirdim attim kenara.. simdi 2. Sinde de kullanmayi reddederim.. boyle merakla para verip sonra binpisman olacagimiz urunler almayiz insallah bir daha.. sonra kizim 3 aylikken felan ana kucagina benzer sallanan bir ufak besik aldik.. Hemde 85 liraya.. valla inanilmaz isime yaradi.. neredeyse yasina dek kullandik.. hem 700 lira diyorsun.. parana yazik.. o parayla iki yil sonra cocuguna harika bir akulu araba al.. tepe tepe kullansin.. :-) sahsen ben simdi oyle yapacagim..

Kızlar biz de gittik cumartesi doktora adet tarihime 1 hafta daha ekledik geç döllenme mevcutmuş :KK51:
Minigimiz de hiç kımıldamadı keyfi çok yerindeydi dışardan dürttük falan ama göstermedi kendini
2 hafta sonra cinsiyet için gel dedi doktorumuz :KK76:

banada e-bebek den İstanbul Çamlıca magazasında %90 indirim var diye mesaj gelmişti.
Eşim ile cinsiyet belli olursa oradan gider bir şeyler alır diyorduk. Gidemedik. :confused:
Daha içerdeyken müdahele etmeye başladı bu cocuk bize :KK48:

Haftasonu English Home'de %25 indirim vardı. İki nevresim takımı aldım biz de. Birisi filli, diğeri baykuşlu :) Çok ciciler, tavsiye ederim kızlar.

Bende bikaçgündr onları araştırıyorum çok kullanışlı gözüküyor...

Mesela neyi kaç tane alalim canim? Yenidogan takımlarindan kaç adet almali?
İnce battaniyelerden 6 -7 al bence.sapka eldiven cok lazim oluyor.atlet kilot.alt ve ust pijama al.tulum alma hicbir ise yaramiyor hemen buyuyorlar cunku.3 hastane cikisi yeterli 5 olanlardan al derim tam sete gerek yok cunku.

Benim bebis erkek ama bisey almaya korkuyorum Allah korusun bisey olursa diye.gecen sene 18 haftalikken kaybettim.alali 1 ay olmamisti geri verdim hediye ceki aldim yerine unisex olanlari ve fisini kaybettiklerimi sakladim gormeyecegim biryere.simdi yine bi heves alirim bisey olur diye korkuyorum

X