- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela neyi kaç tane alalim canim? Yenidogan takımlarindan kaç adet almali?Arkadaşlar benim ikinci bebeğim olacak inşallah ilk başlarda fazla kiyafet almayın çoğu kullanılmadan büyüyor lar bide son zamanlara yakın kiyafet alın kilosu belli oluyor hemen hemen çünkü
ektede görülceği üzere filli nevresim takımı aldım bir de mor filli battaniye yün yorgan ve yün yastık aldım hafif ve dokusu çok güzel.. iki adet pike aldım biri sarı biri beyaz hepsini enghome den aldım 23 nisanda %50 indirim vardı kaçırmayım dedim .. benim meleğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pek bişiy alamadım.. birazdan oyuncaklarıda eklerim
Benim hic aklima gelmezdi bunlar. Nedense hep besikle beraber veriliyor gibi dusunmusum :) ikisi de pek sevimli. Guzel gunlerde kullanilsin insallah
dokusuyEki Görüntüle 1542214
üstekileri ebebekten (o ortadaki dişliğe doğunca hemen ihtiyaç olcak ya ) , aşağıdaki kuzuyuda mother care den aldım .. kuzuma kuzu şart
Eki Görüntüle 1542216
Cok tatlissmis
Insan dayanamiyo aliyo iste :) cinsiyetler belli olsa da alisverisler baslasa artik yaa :)
Canım mesela hastahane çıkışı çok lazım oluyor ayakli tulumlar güzel ama çocukların ayaklarını kasa biliyor o yüzden alt üst takımlar daha rahat bide kış bebekleri olduğu için citcitli badiler yelekler çok kullanışliMesela neyi kaç tane alalim canim? Yenidogan takımlarindan kaç adet almali?
Canım mesela hastahane çıkışı çok lazım oluyor ayakli tulumlar güzel ama çocukların ayaklarını kasa biliyor o yüzden alt üst takımlar daha rahat bide kış bebekleri olduğu için citcitli badiler yelekler çok kullanışli
Canım biliyorum doğum zamanında çok şey çıkıcak masraf ama en azından bunu almayı düşünüyorsan bunu parasını şimdiden ayır kenara ve en son böyle bir şeye ihtiyaç duyarsan al derim çok para çünkü ya beğenmezse...kızlar bende daha kıyafet değilde ev tipi ana kucakları var ya 4 moms mamaroo ya kafayı taktım. 700lira şimdiden alsak mı ya bebeğim sevmezse diye düşünüp duruyoruz..
kızlar bende daha kıyafet değilde ev tipi ana kucakları var ya 4 moms mamaroo ya kafayı taktım. 700lira şimdiden alsak mı ya bebeğim sevmezse diye düşünüp duruyoruz..
Bende bikaçgündr onları araştırıyorum çok kullanışlı gözüküyor...kızlar bende daha kıyafet değilde ev tipi ana kucakları var ya 4 moms mamaroo ya kafayı taktım. 700lira şimdiden alsak mı ya bebeğim sevmezse diye düşünüp duruyoruz..
İnce battaniyelerden 6 -7 al bence.sapka eldiven cok lazim oluyor.atlet kilot.alt ve ust pijama al.tulum alma hicbir ise yaramiyor hemen buyuyorlar cunku.3 hastane cikisi yeterli 5 olanlardan al derim tam sete gerek yok cunku.Mesela neyi kaç tane alalim canim? Yenidogan takımlarindan kaç adet almali?