- 29 Kasım 2012
- 504
- 210
- 33
ptesi gitsem kalp atışı için yine mi erken cnm. 4+6 ya şimdiKalp atışı için çok erken.keseyi görürsün canım.hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ptesi gitsem kalp atışı için yine mi erken cnm. 4+6 ya şimdiKalp atışı için çok erken.keseyi görürsün canım.hayırlı olsun
doktora gittin mi cnm beta hcg kaç çıktıbenimde sat 5 mart arkadaşlar
folic plus kullnıom içinde d vit ve kalsiyum var cnm 23,5 a aldm. günde 1 kullanıyorum=)mrb kızlar
bende inşallah Allah nasip ederse aralık annesi olacağımBen henüz dr a gitmedim,hangi folik asit ilacını kullanıyorsunuz?içinde d vitamini olanı kullanan var mı?
Bende korktum bebegime bi sey olcak diye peki akintin var miiTatlim bendede oluyordu ama azaldi simdi bel agrisi var mesela degisiyo gunu gununu tutmuyo
Tahlil verdin mi bhcg kaç çıktıSimdilik sadece kahverengimsi akinti var.birazda karnimin icinde sanci
akıntı bende de çok ya günlük ped kullnıorum.sağlık ocagndaki aile doktorum idrarda enfeksyon vs varmı diye baktı de bişey çıkmadı. bu akıntı normal mi kiBende korktum bebegime bi sey olcak diye peki akintin var mii
Normal. kokulu olursa problem.Kızlar belim çok agriyo ve iki gündür beyaz akintim var bu normalmii çok korkuyorum düşük olcak die
Kokusuz cnm hani yumurtlama doneminde olan akinti gibiNormal. kokulu olursa problem.
Bizde de öyle oluyordu canım aklına kötü şeyler getrme birsey olmaz insKokusuz cnm hani yumurtlama doneminde olan akinti gibi
Bende gunluk ped kullaniyorum ya korktum bende 14unde kontrole gitcem sorcam doktoraakıntı bende de çok ya günlük ped kullnıorum.sağlık ocagndaki aile doktorum idrarda enfeksyon vs varmı diye baktı de bişey çıkmadı. bu akıntı normal mi ki
Ohh cok şukür 1283 cikti allh isteyen herkese nasip etsin insaal. Yarin da doktor gorsun bakalim. En azindan rahat rahat uyuyabilirim.Tahlil verdin mi bhcg kaç çıktı
Çok şükür çok sevindim sat kaç ultrason yapılmadı mıOhh cok şukür 1283 cikti allh isteyen herkese nasip etsin insaal. Yarin da doktor gorsun bakalim. En azindan rahat rahat uyuyabilirim.
Canım ben vitamin aliyorum ama halsizlik öyle baskınki uzaniyorum sürekli sanki uzerime agirlik koyuyolar gibi bacaklarimi kaldirmaya dermanim yok.Kizlar ölüyorum ben aman allahım isten gelir gelmez dusmusum gozumu zor aciyorum dairedede nasil bi halsizlik anlamadim ben acaba vitajin alsam mi doktora sormayi unuttum dun bi sey olur mu diye sizin bilginiz var mi
Sat 27 subat. Yarin doktor randevum. Bu gece kahverengi akinti gelince panik yaptim yarini bekleyemedim. Bosa mi umutlandim acaba dedim kendi kendime. Sanirim biraz daha az hareket etmek gerekiyor. Ben okulda tum gun ayakta ders anlatiyorum. Bazen 7 saat boyunca hic oturmuyorum.Çok şükür çok sevindim sat kaç ultrason yapılmadı mı
her haftası var canım bunun hemen hemen hepımız aynı haftalardayız her hafta atcam. Yaaa cokk tatli
gebelıkte akıntı normal kızlar hanı ıc camasırı olmasa bacaklarına akcak gıbı cok olabılıyo korkmayınBende gunluk ped kullaniyorum ya korktum bende 14unde kontrole gitcem sorcam doktora
of kızlar bunu ızlıyodum kadın benım bebegımmı deyınce dayanamadım koptum
Anladım tekrar geçmiş olsunSat 27 subat. Yarin doktor randevum. Bu gece kahverengi akinti gelince panik yaptim yarini bekleyemedim. Bosa mi umutlandim acaba dedim kendi kendime. Sanirim biraz daha az hareket etmek gerekiyor. Ben okulda tum gun ayakta ders anlatiyorum. Bazen 7 saat boyunca hic oturmuyorum.