2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
mrb kızlar
bende inşallah Allah nasip ederse aralık annesi olacağım:anneadayı:Ben henüz dr a gitmedim,hangi folik asit ilacını kullanıyorsunuz?içinde d vitamini olanı kullanan var mı?
folic plus kullnıom içinde d vit ve kalsiyum var cnm 23,5 a aldm. günde 1 kullanıyorum=)

:anneadayı:Anne adı :)--------:nazar:Sat-----:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilo

1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?------------------:emir_bebek:------------------:nazar:
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-------------------:nazar:
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:------------------:nazar:
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:------------------:nazar:
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg---------------:emir_bebek:------------------:nazar:
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
36) minminnak-------27 şubat----------5 aralık-----------54 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
37) ebru41--------------3 mart------------8 aralık-----------54 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
38) dengesizim--------5 mart------------10 aralık----------59 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
39) Mariamelikem---24 şubat-----------1 aralık-----------84 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
40) Yektay------------ 28 şubat-----------5 aralık-----------56 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
41) eson35-------------9 mart------------14 aralık --------- 57 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
42) minika35ooo-----5 mart------------12 aralık----------57 kg-----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
43) lilydodo------------1 mart-------------7 aralık-----------56 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

Kizlar ölüyorum ben aman allahım isten gelir gelmez dusmusum gozumu zor aciyorum dairedede nasil bi halsizlik anlamadim ben acaba vitajin alsam mi doktora sormayi unuttum dun bi sey olur mu diye sizin bilginiz var mi
Canım ben vitamin aliyorum ama halsizlik öyle baskınki uzaniyorum sürekli sanki uzerime agirlik koyuyolar gibi bacaklarimi kaldirmaya dermanim yok.

Çok şükür çok sevindim sat kaç ultrason yapılmadı mı
Sat 27 subat. Yarin doktor randevum. Bu gece kahverengi akinti gelince panik yaptim yarini bekleyemedim. Bosa mi umutlandim acaba dedim kendi kendime. Sanirim biraz daha az hareket etmek gerekiyor. Ben okulda tum gun ayakta ders anlatiyorum. Bazen 7 saat boyunca hic oturmuyorum.

of kızlar bunu ızlıyodum kadın benım bebegımmı deyınce dayanamadım koptum :KK61:

Canimm Yalnız değilsin ben de çok duygusalim .. Esime mesela önce gereksiz yere kiziyorum sonra üzülüp agliyorum neden böyle yaptim diyee..:KK43: Bir de mide bulantim basladi hafiften .. Sizlerde hangi belirtiler var? Kalp atisini duyan var mi bide ben cok sabirsizim bir an evvel duymak istiyorummm

Sat 27 subat. Yarin doktor randevum. Bu gece kahverengi akinti gelince panik yaptim yarini bekleyemedim. Bosa mi umutlandim acaba dedim kendi kendime. Sanirim biraz daha az hareket etmek gerekiyor. Ben okulda tum gun ayakta ders anlatiyorum. Bazen 7 saat boyunca hic oturmuyorum.
Anladım tekrar geçmiş olsun

X