Hapsurunca benim de öyle oluyo canım merak etme bişey olmazmis anneanne yorumu
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm diğer 2 düşüğün araştırılmışmıydıarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
evet çok zor işteyim şu anda yeni başladığım için söyleyememiştim.kendimi zor tutuyorum
arkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
hayır canım araştırılmamıştı gittiğim doktor anca 3 düşük olursa o zaman araştırmaya başlıyoruz demişti.şimdi araştırma hastanesine gidicemGeçmiş olsun canım çok üzüldüm diğer 2 düşüğün araştırılmışmıydı
Benim de oluyo aynenkızlar hapşururken kasığımda ağrı oluyor.normal bi durum mu?bi de istemeden ayağımı yere sert bastım o zaman da oldu.
Allah gönlüne ferahlık versin gebe kalabilmen güzel çok şükür düşüklerin sebebi de araştırılır inşallah ilaçbaşlanır ve en yakın zamanda anne olursun inşallah sat ın kaçtı ne kadarlıktıhayır canım araştırılmamıştı gittiğim doktor anca 3 düşük olursa o zaman araştırmaya başlıyoruz demişti.şimdi araştırma hastanesine gidicem
Heyecanlandırdınız beni şu an işteyim yapamam sabah yapmak istememin nedeni de daha iyi çıkıyormuş öyle söylemişlerdi
geçmiş olsun canım kaç haftalıktıhayır canım araştırılmamıştı gittiğim doktor anca 3 düşük olursa o zaman araştırmaya başlıyoruz demişti.şimdi araştırma hastanesine gidicem
arkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
GENE OLURarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
Allah sabrini veriyor, inan seni en iyi bu duruma dusen anlar ama yalniz degilsin bende hep benim basima geliyor sanardim ama zamani degil dedik arkamiza attik her seferinde yeniden umutlandik vardir bi Hayır . Mutlaka araştır her seferinde ayri üzüntü oluyor, rabbim bir daha yasatmaz inşallah. Gecmis olsunarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
sat 9 mart tı 4+2 idi ama gitti maalesef şimdi üniversite hastanesine gidicem araştıralım artıkAllah gönlüne ferahlık versin gebe kalabilmen güzel çok şükür düşüklerin sebebi de araştırılır inşallah ilaçbaşlanır ve en yakın zamanda anne olursun inşallah sat ın kaçtı ne kadarlıktı
Çok geçmiş olsun canım düşük yapmanın sebebi bellimi Dr birşey soylemedimiarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
bizde öyle diyoruz zamanı var Allah korusun dünyaya geldikten sonra başına bişey gelmesi daha kötü olur öyle avutmaya çalışıyorum kendimiAllah sabrini veriyor, inan seni en iyi bu duruma dusen anlar ama yalniz degilsin bende hep benim basima geliyor sanardim ama zamani degil dedik arkamiza attik her seferinde yeniden umutlandik vardir bi Hayır . Mutlaka araştır her seferinde ayri üzüntü oluyor, rabbim bir daha yasatmaz inşallah. Gecmis olsun
hayır canım söylemiyo bi daha hamile kalınca hemen gidecekmişim araştıracakmış.ama bi daha gitmem aynı doktora zaten öğreniyorum 3 gün sonra düşüyoÇok geçmiş olsun canım düşük yapmanın sebebi bellimi Dr birşey soylemedimi
ben suprız yapamadım hep heveslenıyorum ama çenem durmuyoben gebelik testini hediye kutusuna koydum verdim eline hiç beklemiyoduve de gözleri doldu