2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allahım sabrını artırsın canım ([

QUOTE="esmerimbicimbicim, post: 40366194, member: 671627"]evet çok zor işteyim şu anda yeni başladığım için söyleyememiştim.kendimi zor tutuyorum[/QUOTE]

hayır canım araştırılmamıştı gittiğim doktor anca 3 düşük olursa o zaman araştırmaya başlıyoruz demişti.şimdi araştırma hastanesine gidicem
Allah gönlüne ferahlık versin gebe kalabilmen güzel çok şükür düşüklerin sebebi de araştırılır inşallah ilaçbaşlanır ve en yakın zamanda anne olursun inşallah sat ın kaçtı ne kadarlıktı

Mrb bende iki düşük yaşadım ve hamileyim değerim sat 5 nisanda 223,92 dün 395 bende kötüyüm senle aynı durumdayız

CANIM SAKIN ÜZÜLME
VEREN DE ALANDA ALLAH
ŞÜKRET HALİNE İNŞ

GENE OLUR

Allah sabrini veriyor, inan seni en iyi bu duruma dusen anlar ama yalniz degilsin bende hep benim basima geliyor sanardim ama zamani degil dedik arkamiza attik her seferinde yeniden umutlandik vardir bi Hayır . Mutlaka araştır her seferinde ayri üzüntü oluyor, rabbim bir daha yasatmaz inşallah. Gecmis olsun

sat 9 mart tı 4+2 idi ama gitti maalesef şimdi üniversite hastanesine gidicem araştıralım artık

Rabbim sabır veriyor kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Her seferinde ayrı üzüntü daha da katlanıyo çünkü her seferinde yeniden ümitleniyosun belki bişey olmaz diye

Çok geçmiş olsun canım düşük yapmanın sebebi bellimi Dr birşey soylemedimi

bizde öyle diyoruz zamanı var Allah korusun dünyaya geldikten sonra başına bişey gelmesi daha kötü olur öyle avutmaya çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…