- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 34
inş bişey olmaz canım sağ salim alırsın bebeğini kucağınaMrb bende iki düşük yaşadım ve hamileyim değerim sat 5 nisanda 223,92 dün 395 bende kötüyüm senle aynı durumdayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş bişey olmaz canım sağ salim alırsın bebeğini kucağınaMrb bende iki düşük yaşadım ve hamileyim değerim sat 5 nisanda 223,92 dün 395 bende kötüyüm senle aynı durumdayız
inş bişey olmaz canım sağ salim alırsın bebeğini kucağına
İnşallah demek istiyorum ama inan ne gücüm ne inacım kalmadı o kadar zorki dedim dün iğne yapın düşşün o kadar yani kürtaj olmak istemiyorum artık yaşımda geçiyor dün bütün hayatım gözümden geçti sanki hayat durdu biliyorum sonunu bir defter daha kapanıyor.
ben suprız yapamadım hep heveslenıyorum ama çenem durmuyo
sana düştü dediler mi canımİnşallah demek istiyorum ama inan ne gücüm ne inacım kalmadı o kadar zorki dedim dün iğne yapın düşşün o kadar yani kürtaj olmak istemiyorum artık yaşımda geçiyor dün bütün hayatım gözümden geçti sanki hayat durdu biliyorum sonunu bir defter daha kapanıyor.
sana düştü dediler mi canım
sen içini ferah tut kesin dememiş en azından bişey olmaz umarım Rabbim yardımcın olsun
Ben de yaşadım gerçekten çok zor Allah kolaylık versinRabbim sabır veriyor kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Her seferinde ayrı üzüntü daha da katlanıyo çünkü her seferinde yeniden ümitleniyosun belki bişey olmaz diye
sağol canım sakin olmaya çalışıyorum eşimi de üzmemeye çalışıyorum önce ki düşüğümde çok kötü olmuştum. eşim bana üzülmekten bebeğimizi düşünememişti bileBen de yaşadım gerçekten çok zor Allah kolaylık versin
Bende de oluyor canım o aniden refleks hareketlerde de oluyorkızlar hapşururken kasığımda ağrı oluyor.normal bi durum mu?bi de istemeden ayağımı yere sert bastım o zaman da oldu.
kızlar cinsel yaşamınıza yasak geldi mi size de
yine sağlıksız gebelik olabilir dediler yarın kan vericem yine
pıhtılaşma olabilir trombofili testelerini yapılmasını iste gebrliği öğrenir öğrenmez iğne başlatıyorlarhayır canım söylemiyo bi daha hamile kalınca hemen gidecekmişim araştıracakmış.ama bi daha gitmem aynı doktora zaten öğreniyorum 3 gün sonra düşüyo
Canım hamile kalmadan araştırması gerekiyor 3 düşük hic normal değil bence hic bekleme başka bi Dr git arastirsinlar sen iste yoksa umursamiyolarhayır canım söylemiyo bi daha hamile kalınca hemen gidecekmişim araştıracakmış.ama bi daha gitmem aynı doktora zaten öğreniyorum 3 gün sonra düşüyo
Cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm sanki ben yaşadım suan.bneımde iki düşük ve bi kürtajım var suan bende yatıyorum heran bişey olcak diye.rabbim büyük hazinesinde cok fazla inş en kısa zamanda Sağlıcakla nasip eder.Rabbim sabır veriyor kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Her seferinde ayrı üzüntü daha da katlanıyo çünkü her seferinde yeniden ümitleniyosun belki bişey olmaz diye