2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inş bişey olmaz canım sağ salim alırsın bebeğini kucağına

İnşallah demek istiyorum ama inan ne gücüm ne inacım kalmadı o kadar zorki dedim dün iğne yapın düşşün o kadar yani kürtaj olmak istemiyorum artık yaşımda geçiyor dün bütün hayatım gözümden geçti sanki hayat durdu biliyorum sonunu bir defter daha kapanıyor.

6 hafta yaşındayım ve boyum uzadı, elma ne demek bilmiyorum ama onun çekirdeği( 2mm.) kadarmışım, belki siz bunları biliyorsunuzdur ama ben kendimi yeni keşfediyorum ve yeni öğreniyorum. Size bir şey söyleyeyim mi anne ve baba benim yolculuğumdan haberdar, beni bekliyorlar. Benim için hayatlarında bir çok şeyi değiştirmeye başlamışlar, annenin sürekli midesi bulanıyor ve kusuyor, hatta babaya koktuğunu ona yaklaşmamasını söylüyor, neden anlamıyorum. Sonra saçlarını boyamıyor, sigara kullanmıyor, içki içmiyor çünkü bunlar bana zarar verebilecek alışkanlıklarmış. Ben bir resim gibiymişim, göbek kordonum, gözlerim, kulaklarım ve ağzım çizildi bile. Kalbim, bu yeni çizilen organlarımın gelişmesi için onlara kan depoluyor, dokularım hızla gelişiyor. Biz yine kusmaya gidiyoruz, üzgünümmmmmm, görüşürüz…

İnşallah demek istiyorum ama inan ne gücüm ne inacım kalmadı o kadar zorki dedim dün iğne yapın düşşün o kadar yani kürtaj olmak istemiyorum artık yaşımda geçiyor dün bütün hayatım gözümden geçti sanki hayat durdu biliyorum sonunu bir defter daha kapanıyor.

Bence kendini hic bırakma sonuc ne olursa olsun, inanman lazim kendine

sana düştü dediler mi canım

:anneadayı:Anne adı :)--------:nazar:Sat-----:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilo

1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:----------------:nazar:
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
36) minminnak-------27 şubat----------5 aralık-----------54 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
37) ebru41--------------3 mart------------8 aralık-----------54 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
38) dengesizim--------5 mart------------10 aralık----------59 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

yine sağlıksız gebelik olabilir dediler yarın kan vericem yine

Canim değerlerle alakaliysa %60 ve üzeri artmasını da çoğu doktor normal kabul ediyor başıma geldiği için söylüyorum ilk hamilelogimde çok arastirdim ama benim çok çok az artiyodu yani 60 in da altında kurtaj oldum Allah gönlüne göre versin hemen bozma moralini

hayır canım söylemiyo bi daha hamile kalınca hemen gidecekmişim araştıracakmış.ama bi daha gitmem aynı doktora zaten öğreniyorum 3 gün sonra düşüyo
Canım hamile kalmadan araştırması gerekiyor 3 düşük hic normal değil bence hic bekleme başka bi Dr git arastirsinlar sen iste yoksa umursamiyolar

Rabbim sabır veriyor kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Her seferinde ayrı üzüntü daha da katlanıyo çünkü her seferinde yeniden ümitleniyosun belki bişey olmaz diye
Cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm sanki ben yaşadım suan.bneımde iki düşük ve bi kürtajım var suan bende yatıyorum heran bişey olcak diye.rabbim büyük hazinesinde cok fazla inş en kısa zamanda Sağlıcakla nasip eder.

X