2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bnm de sat 5 mart cnm. doktor kaç haftalık dedi sana. ben dün kan verdim. bakalım birazdan alcam sonucu. doktora hiç gitmedim henüz.
Canım bende gitmedim Dr burada kadın doğum yok acildeki Dr 4-5 haftalık dedi cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin

BENDEEE BENDEE 5 MART REG. 10 ARALIK 59 KG

Sagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(
Çok geçmiş olsun progestan kullanıyo musun doktor iğne mi yaptı eve ilaç verdi mi inşallah bi daha olmaz benim de olmuştu

hayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini derinsu06 ya verdin mi listeye eklesin

Kizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..
Eline karnına koyup 100 kez Allahım ya mubdiu ismini tekrarla

Canım bende gitmedim Dr burada kadın doğum yok acildeki Dr 4-5 haftalık dedi cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
dün kan testi yaptırdım, eşim sonucu biraz önce aldı cnm 876 çıkmış =) inşallah hayırlısıyla sağlıklı olurlar.. bnm hesabıma göre 4+6 bakalım haftaya faln doktora giderim sanırım o zmna kalp atışını duyarım inş =)

Kalp atışı için çok erken.keseyi görürsün canım.hayırlı olsun

arkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum

Çok gecmıs olsun canımmm.Allah yardımcın olsunnnn.çok zor bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…