Sagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(Çok geçmiş olsun sat kaç ne kadar kanama oldu bol su içmen ve mümkün olduğunca yatman lazım
Sagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(Çok geçmiş olsun sat kaç ne kadar kanama oldu bol su içmen ve mümkün olduğunca yatman lazım
Evet canimcanım yanliş yazmişsin 4 eylül yerine 8 aralık mı olcak ? ona göre ekliyim
çok geçmiş olsunSagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(
Canım bende gitmedim Dr burada kadın doğum yok acildeki Dr 4-5 haftalık dedi cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsinbnm de sat 5 mart cnm. doktor kaç haftalık dedi sana. ben dün kan verdim. bakalım birazdan alcam sonucu. doktora hiç gitmedim henüz.
BENDEEE BENDEE 5 MART REG. 10 ARALIK 59 KGAnne adı :)-------- Sat----- Doğm tarh- Başlngç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilo
1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg---------------------------------
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg---------------------------------
36) minminnak-------27 şubat-----------5 aralık----------54 kg---------------------------------
http://www.taylankumeli.com/makale_detay.asp?id=34&tip=3
Yeşilliklerin bir zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr sonuçta niye boyle yönlendirdi ki ? Şaşırdım şahsen .
Çok geçmiş olsun progestan kullanıyo musun doktor iğne mi yaptı eve ilaç verdi mi inşallah bi daha olmaz benim de olmuştuSagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(
Merhaba arkadaşlar,ben de inşallah aralık ayında bebeğime kavuşucam,burada da çok yeniyim,siteyi de nasıl kullanıcam pek bilemiyorum aslında..
İlk bebeğim olucak inşallah fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum
Eline karnına koyup 100 kez Allahım ya mubdiu ismini tekrarlaKizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..
amin inş :=)evet çok zayıfsın gerçekten hamilelikte kilo al bol bol ye
dün kan testi yaptırdım, eşim sonucu biraz önce aldı cnm 876 çıkmış =) inşallah hayırlısıyla sağlıklı olurlar.. bnm hesabıma göre 4+6 bakalım haftaya faln doktora giderim sanırım o zmna kalp atışını duyarım inş =)Canım bende gitmedim Dr burada kadın doğum yok acildeki Dr 4-5 haftalık dedi cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar hapşururken kasığımda ağrı oluyor.normal bi durum mu?bi de istemeden ayağımı yere sert bastım o zaman da oldu.
Heyecanlandırdınız beni şu an işteyim yapamam sabah yapmak istememin nedeni de daha iyi çıkıyormuş öyle söylemişlerdiSabahi bekleme canim ben bata iki gün kala öğleden sonra yaptım hemen cikti kesin çıkar hadi varsa tahlilin yap hemen
Kalp atışı için çok erken.keseyi görürsün canım.hayırlı olsundün kan testi yaptırdım, eşim sonucu biraz önce aldı cnm 876 çıkmış =) inşallah hayırlısıyla sağlıklı olurlar.. bnm hesabıma göre 4+6 bakalım haftaya faln doktora giderim sanırım o zmna kalp atışını duyarım inş =)
bnm de sat 5 mart cnm. doktor kaç haftalık dedi sana. ben dün kan verdim. bakalım birazdan alcam sonucu. doktora hiç gitmedim henüz.
Çok gecmıs olsun canımmm.Allah yardımcın olsunnnn.çok zor bı durumarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
geçmiş olsun canım.Allah sabır versin.arkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum