2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben tam bir kahve delisiyim normalde günde 2-3 fincan kahve içerim şimdi kendimi tutuyorum 1 fincan içiyorum onun zararı olmaz değil mi dr sormayı unuttum size kahveyle ilgili bişey diyen oldu mu

Anne adı :)--------Sat-----Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilo

1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg---------------------------------
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg---------------------------------
36) minminnak-------27 şubat-----------5 aralık----------54 kg---------------------------------

kızlar ben tam bir kahve delisiyim normalde günde 2-3 fincan kahve içerim şimdi kendimi tutuyorum 1 fincan içiyorum onun zararı olmaz değil mi dr sormayı unuttum size kahveyle ilgili bişey diyen oldu mu
canım bana doktor kahveyi kesinlikle yasakladı. gazlı içeceklre de yasak çay günde iki bardak ..soda ıhlamur içilebilir ..bitki çayları yasakladı

Kizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..

http://www.taylankumeli.com/makale_detay.asp?id=34&tip=3
Yeşilliklerin bir zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr sonuçta niye boyle yönlendirdi ki ? Şaşırdım şahsen .

günde 200 mg kafeini geçmemek lazım. Bu da 1 fincan kahve veya 2 3 fincan çay veya 1 2 bardak kola.

bazı yeşilliklerin bitki çaylarının gebeliğin erken dönemlerinde fazla tüketilmesi düşüğe sebep olabiliyor birde eğer toxoplazma ıgg testiniz negatifse çiğ et tüketmeyin çiğ sebze meyve yeşillik yerken de iyi yıkamaya özen gösterin

Kizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..
Canım benimde önceki aksam belli belirsiz bişi geldi Dr kırmızı olmadıkça korkma dedi banada 5 gün yatacaksın dedi.

Çok geçmiş olsun sat kaç ne kadar kanama oldu bol su içmen ve mümkün olduğunca yatman lazım

canım bana doktor kahveyi kesinlikle yasakladı. gazlı içeceklre de yasak çay günde iki bardak ..soda ıhlamur içilebilir ..bitki çayları yasakladı
hadi ya üzüldüm valla birde ofiste hergün yapıyorlar onun kokusu içinde içmeden nasıl durcam bilmiyorum en kötü bir yudum alıp dökerim artık gerisini

Merhaba arkadaşlar,ben de inşallah aralık ayında bebeğime kavuşucam,burada da çok yeniyim,siteyi de nasıl kullanıcam pek bilemiyorum aslında..
İlk bebeğim olucak inşallah fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum

merhaba merhaba merhaba.
Artık bende bu sayfada yer alacağım çünkü bnde aralık 2015 annesi olacağım İNŞ.
30 yaşındayım,2.gebeliğim,6 yaşında bi kızım var,SAT 12 şubat,ama bugün doktora gittiğimde gelişim olarak 5,5 haftalık falan dedi.geç döllenmeymiş.b-hcg de 4500 çıkdı :)
hoşbuldummu ? :)
bu arada ilk olarak da 2009 nisan annelerinde idim.çok şey öğrendim buradan hala dostluklarım devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…