- 4 Nisan 2015
- 203
- 96
- 34
evet canim oluyorMerhaba kızlar sizin de rahimde baskı gibi ağrılar ouyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim oluyorMerhaba kızlar sizin de rahimde baskı gibi ağrılar ouyormu
bnm de sat 5 mart cnm. doktor kaç haftalık dedi sana. ben dün kan verdim. bakalım birazdan alcam sonucu. doktora hiç gitmedim henüz.kızlar benide ekleyin listeye 74 kilo ile 10,12,2015 doğum sat 5 mart
169 uzun cnm inş hissederim:)
canım bana doktor kahveyi kesinlikle yasakladı. gazlı içeceklre de yasak çay günde iki bardak ..soda ıhlamur içilebilir ..bitki çayları yasakladıkızlar ben tam bir kahve delisiyim normalde günde 2-3 fincan kahve içerim şimdi kendimi tutuyorum 1 fincan içiyorum onun zararı olmaz değil mi dr sormayı unuttum size kahveyle ilgili bişey diyen oldu mu
Benide katin ebru 4 eylül sat 3 mart 54kg
http://www.taylankumeli.com/makale_detay.asp?id=34&tip=3Merhabalar anneler;
Bende allahbnasip ederse aralik annesi olucam. Hala inanamiyorum bugun doktora gittik kesemizi gorduk. Sata gore 5+3 keseyle ayni yeri cok iyi dedi doktor. Surekli uykum var. Cok yorgunum birde normalde yemek yemeyi cok severim ama su an hic bisey istemiyor canim. Kizlar aklinizda bulunsun beni doktorum ciddi anlamda uyardi derotu maydonoz tere roka gibi yesillikleri yeme dedi. Iki hafta sonra tekrar gidicem.
Benide eklermisiniz sat: 1 mart dogum:7 aralik kilo:56 yas : 26.
kızlar ben tam bir kahve delisiyim normalde günde 2-3 fincan kahve içerim şimdi kendimi tutuyorum 1 fincan içiyorum onun zararı olmaz değil mi dr sormayı unuttum size kahveyle ilgili bişey diyen oldu mu
Canım benimde önceki aksam belli belirsiz bişi geldi Dr kırmızı olmadıkça korkma dedi banada 5 gün yatacaksın dedi.Kizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..
Çok geçmiş olsun sat kaç ne kadar kanama oldu bol su içmen ve mümkün olduğunca yatman lazımKizlar 1 saat once tuvalete gittigimde kanamam oldu az hemen dr a gittim ustten ultrasonlar bakti kese duruyordu.igne verdi vuruldum yat dinlen dedi.ssimdi tuvalete gitmeye korkuyorum :-( aranizda boyle olan var mi.rabbim bebeklerimizi korusun. ..
hadi ya üzüldüm valla birde ofiste hergün yapıyorlar onun kokusu içinde içmeden nasıl durcam bilmiyorum en kötü bir yudum alıp dökerim artık gerisinicanım bana doktor kahveyi kesinlikle yasakladı. gazlı içeceklre de yasak çay günde iki bardak ..soda ıhlamur içilebilir ..bitki çayları yasakladı
dereotu ve maydonozun ilk aylarda düşüğe neden olduğunu bende bir yerde okumuştum dikkatli olmakta fayda varhttp://www.taylankumeli.com/makale_detay.asp?id=34&tip=3
Yeşilliklerin bir zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr sonuçta niye boyle yönlendirdi ki ? Şaşırdım şahsen .
Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Kahverengi kirmizi arasiydi cok kirmizi degildi canm yatiyorm simdi..Canım benimde önceki aksam belli belirsiz bişi geldi Dr kırmızı olmadıkça korkma dedi banada 5 gün yatacaksın dedi.
Ben roka tere bayılırım valla bilmiyordum iyi ki takipteyim sizleri :)dereotu ve maydonozun ilk aylarda düşüğe neden olduğunu bende bir yerde okumuştum dikkatli olmakta fayda var