Canim soyle anlatim oncelikle tsk ederim
Ilk adete 4 gun kala ogrendim 85 di degerim 1 nisan da ise 2811 di
Ve sat 25 subat
bı ıkız haberıde sen verıyomussunbu arada merhaba kızlar,
benim gibi bağırsak sorunu yaşayıp wc ye çıkamayan var mı
benim 6 gün kala 48 çıkmıştı. hemşire çok erken öğrendiğim için çoğul gebelik olabilir demişti ama pek umursamadım. adete 4 gün kala 234 çıktı. ben hala doktora gitmedim yalnızbu cuma gideyim diyorum
Hayırlı olsunnn cok sevindimmCanim klomen kullanmistim sanirim ondan
canım altta cevapla yazan yere tıklarsan sana yazan kısının yazısının altında cevapla yazan yerı o kısıden alıntı yaparsıncanım alıntı yapmayı bılmıorum:) o yuzden boyle yazıorum:)
ne demek canımha aaa evet cok tsk ederım:)
canım altta cevapla yazan yere tıklarsan sana yazan kısının yazısının altında cevapla yazan yerı o kısıden alıntı yaparsın
rıca ederım canımcok tsk ederım:)
bebegın kalp atısları ıcın ne zaman doktora gıdeceksın ben cok heyecanlıyım bende aynı senın gıbı 6 haftanın ıcındeyım m:)cok tsk ederım:)
ayın 13unde gıtcem canım ınş o gun duyarım pekı senbebegın kalp atısları ıcın ne zaman doktora gıdeceksın ben cok heyecanlıyım bende aynı senın gıbı 6 haftanın ıcındeyım m:)
inş canım inş hayırlı haberlerle gelirsınbu carsamba gıdecem ıns :)yarın degıl obur gun ıste ben duyarsam hemen yazacam sana :)cok heyecanlıyım yaa:)ıns saglıklıdır yavrumm
bı ıkız haberıde sen verıyomussun
ikiside döllendıyse neden olmasın :dolur mu olur. ama ailemde genetiklik yok. sadece çift yumurtluyorum ben :)
Inşallah canım. Rapor aldım 10 gün evde dinlenicem. Inşallah cumartesi günü de doktora gidicem. .
Evet inşallah canım.dinlen cnm bende elimden geldiği kadar is yapmamaya çalışıyorum şu 3 ayı atlattikmi rahatlicaz ins
vuhuu maşşallah Allahın mucızesı işte cıft rahım harıka bıse yaHayırlı olsunnn cok sevindimm
Ayy bende klomen kullanıyorum valla ikiz e razıyımmSağlıklı olsunlar.. Ki bende çift rahim var olma ihtimal yüksek .. Beklemedeyim :)))
Ayni adet gunune neden farkli cikmis ona sasirdi mcnm o yuzden bu kadar sordum sende git gir mercumegini :~)1 mart benim de. cuma günü ben de görürüm sanırım miniğimi