2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım cuma günüde bugun gittiğimde de keseyi gördüklerini söyledi doktorlar. Bugun 8 mm olduğunu öğrendim.

Kızlar kesenin görünmesi için 6. Hafta gitmek gerekiyor o zaman net görünüyor ben öyle yapicam inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Aminn cnmm benn bu ay tup bebek gorusmesine gıdıcektim normalde ama hamile kaldım Allahım çok büyük :)
Bende 5 mayısa tüp için randevu almıştım.
Hatta uçak biletlerimi bile aldım.
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..

Canim benimde sat mart 2bugun tam 5 haftalik bugun bende keseyi gormeye gittik ve gorduk cok sukur bit sikinti yok dedi seninkide 5 haftaliktir buyuk ihtimail
yaa çok sevindim cnm :=) valla ne güzel ya o zmn inş benm de kese görünür.ben daha kese oluşmamıştır diyordum.. bi de erken döllendiğini düşünüyorum. bakalım kan sonucum kaç çıkacak =) ona göre kadın doğum hastanesini gidicem...

Merhaba arkadaşlar ben de araniza katiliyorum 4 mart 9 aralik :) daha yeni öğrendim ve grip oldum :/ ankaradaki arkadaslara sorum olacak sgk ile anlasmali ozel hastaneye giden var mi varsa hangi hastane memnunmusunuz

cnm benim de sat 5 mart. adetten 4 gün önce evdeki testle öğrendim hamileliğimi ama kesin olsun dye bugune kadar bekledim kan tahlili için. bugun verdim bakalım kanı sağlık ocagına. yaırn alıcam. güzel haberlerle aranıza dönmek istiyorum.. inşallah bnm de kese oluşmuştur =)

Merhaba arkadaşlar ben de araniza katiliyorum 4 mart 9 aralik :) daha yeni öğrendim ve grip oldum :/ ankaradaki arkadaslara sorum olacak sgk ile anlasmali ozel hastaneye giden var mi varsa hangi hastane memnunmusunuz
arkasaşım batıkent bilgi hastanesine gidiyor. fiyatları uygunmuş cnm muayene 30 tl demişti sanırım.istersen ara bi nette numaraları var. bn de oraya gitsem mi acaba diyorum..

Amean hayırlı olsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruzz:)Aynı günler:)))

Hoşgeldin canım. Bende evde testle öğrendim ilk önce. Testte pozitifse hata olma olasılığı çok düşük diye okumuştum.
Bende pozitifi görünce o gün doktora koşmuştum nasıl olsa garanti diye. Sen iyi sabretmişsin ya . İlk müjdeyi ben vereyim
%99.99 hamilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…