3 çocuk aman allahikiside döllendıyse neden olmasın :d
hee farklı zamanlarda catlıyolar tek zamanda catlasa buyuk ıhtımal ıkız olurda tekte zaten bı yumurta dollenınce daha dollenme şansı olmuyo bıldıgım3 çocuk aman allahsanmıyorum ama belki olabilir. çift yumurtlayan kadınlarda oluyormuş ikiz. benim sağ yum çatlar 4 5 gün sonra sol çatlar. ama dediğim gibi düşük ihtimal benim ki
canım buyuk oglumda doguma kadar 10 kılo almıatım bulantım 2 ayında baslayı 4 ayına kadar surmustu kucukte dogru duzgun bulantım olmamıstı doguma kadar dort bucuk kılo almıstımelifeva sen 2 oğlunda kaç kg almıştın, bulantıların ne zaman başlamıştı?
hosgeldın canım aramıza Allah bu sefer yuzunu guldursun ve saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsS a arkadaşlar Allah nasip ederse bende Aralık annesi olmaya adayım bir kızım var 3 yasında 2 düşük ve 1 boş gebelikle sonuçlanan kürtajim var.inş Rabbim bunu kucağıma almayı nasip eder.bugun Dr kont vardı clexane 4000,proluton depot falan başlattı kese 5haftaya göre gayet uyumlu dualarınızda bizi de unutmassanız sevinirim
Âmin canım cok sagolhosgeldın canım aramıza Allah bu sefer yuzunu guldursun ve saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns
Hesaplayıcılar yanlış çıkarıyor canım şuan 5+2 günlük hamileyiz 280. Günümüz de 5 aralıkAyni adet gunune neden farkli cikmis ona sasirdi mcnm o yuzden bu kadar sordum sende git gir mercumegini :~)
Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Okdr güzel diil biraz zor süreç ama işte allah herseyden cift vermiş vajına rahim :)vuhuu maşşallah Allahın mucızesı işte cıft rahım harıka bıse ya
Bugun doktora gittimcnm kesemizi gorduk sukur 5+1 dedi dojtor bugun banaHesaplayıcılar yanlış çıkarıyor canım şuan 5+2 günlük hamileyiz 280. Günümüz de 5 aralık
senın yazını okuduktan sonra arastırdım bıraz gercekten vajına ve rahmın cıft olması cok nadır gorulen bı olaymıs normal adet donemınde daha fazla kanama oluyomus daha fazla agrılı oluyomus ıkı rahım agzı oluyomus ınşallah saglıklı bı sekılde alırsın bebegını sende o anneler gıbı canımOkdr güzel diil biraz zor süreç ama işte allah herseyden cift vermiş vajına rahim :)
Bebiş için cok ii diil odası küçük oldugu için ama böle gebelik ve sağlıklı doğum yapan anneler var :) sıra bende inşalllahhhh
hoşgeldın canım sen olumlu bak benımde ılk degerım34.1 dı arttı cok sukur senınde artcak emınım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınAralık anneleri hepinize iyi akşamlar, bende aralık annesi olmaya adayım inşallah kan değerim bugün 47.7 çıkdı daha kesin değişmiş ama ben olumlu bakmak istiyorum :)
derınsuuu lıstemızı guncellermısın yenı hamıslerımız varayh inanmıyorumm çok heycan vericitebrikler canım
aman allahımm masallahhh ne güzel bi şey allah sag salim kucağına almayı nasip etsin minişleriKizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
canım benım takvımımın altında hamılelık takvımı yazıo onu tıkla dırek onune gelıyo oraya bebegının tahmını dogcagı tarıhı yazzıyosun bılmıyosan son adet tarıhınden kac haftalık hamıleyım dıye bak orda yazıyo tahmını dogum tarıhı onu yazHoşbulduk canım, inşallah benimde seninki gibi yükselir, bu takvimi nerdeden ayarlamam gerekyiyor biliyormusun canım, hani yorumunuzun altınd doğacağı tarih yazıyor ya onu sordum :)