2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim ben varim benim doktir durumum karisik baskentte cem beye gidiyordum istanbula tayini cikti yine baskentte gonca hanima gidecektim ki bugun kendimi ortadoguda kese gormek icin sira beklerken buldum
Sen kime gidiyorsun cnm

Canım ben medline hastanesinden istediğim doktordan randevu bulamadım.
Bende aynı hastaneden sevgi sarı demir diye bi doktordan randevu aldım.
İlk gebelik olunca insan heyecanlı oluyor:))

Canım ben medline hastanesinden istediğim doktordan randevu bulamadım.
Bende aynı hastaneden sevgi sarı demir diye bi doktordan randevu aldım.
İlk gebelik olunca insan heyecanlı oluyor:))
Canm ortadoguda mi him ben duymadim onu ben hicran girise gittim daha oncede gitmistim tarli bir kadin

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. Cuma günü (03 Nisan 2015) öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğim olacak inşallah. Son adet başlangıcım 5 mart.
Düne kadar hiçbirşey hissetmiyorum derken bu sabah çok kötü oldum. Lavobada az kalsın bayılacaktım :KK43: İlk defa olunca açıkçası eşimde bende çok korktuk. Ne olur ne olmaz diye yinede doktora gittik. Çok şükür bir problem olmadığını söyledi doktor. Hamilelik kesesi 8 mm miş. En az 20 mm olunca bebek görünüyormuş. Allah'ım sen bizleri minik yavrularımıza sağ salim kavuştur :)
Hosgeldin. Ilk zamanlar agri sizilar normal rahime yerlesiyor. Ama tabi ciddi goeduklerimizi dr.a danismaliyiz
Arkadaşlar, 3+5 te hcg 280 di. Sizce 4+3 te kese görünürmü? Çarşambaya randevu aldım. Görünmeyecekse erteleyeyim:anneadayı:
5+ larda gorunuyor. Yani erken dollenme ise belki..
Canım 4+5 te gözükür mü acaba kese?Yarın dk.gidicem de?
5+ daha kesin oluyor. Ama belli de olmaz :)
Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Harika hayirli olsun
Ilk beta hcg neydi ve kac haftalikken ogremdin. Benim 3 haftalikti ogrendigimde beklenene 9 gun kala ogrendim gebeligimi
Merhaba arkadaşlar ben de araniza katiliyorum 4 mart 9 aralik :) daha yeni öğrendim ve grip oldum :/ ankaradaki arkadaslara sorum olacak sgk ile anlasmali ozel hastaneye giden var mi varsa hangi hastane memnunmusunuz
hosgeldinn :)

Hosgeldin. Ilk zamanlar agri sizilar normal rahime yerlesiyor. Ama tabi ciddi goeduklerimizi dr.a danismaliyiz

5+ larda gorunuyor. Yani erken dollenme ise belki..

5+ daha kesin oluyor. Ama belli de olmaz :)

Harika hayirli olsun
Ilk beta hcg neydi ve kac haftalikken ogremdin. Benim 3 haftalikti ogrendigimde beklenene 9 gun kala ogrendim gebeligimi
hosgeldinn :)
Canim soyle anlatim oncelikle tsk ederim
Ilk adete 4 gun kala ogrendim 85 di degerim 1 nisan da ise 2811 di
Ve sat 25 subat

İşte öyle mı 2kat artıyor mu.gec döllenme mı .artsa bile kese oluşmamış olabilir..gozukmezse doktor sana ne zaman gelmene gerektiğini söyler zaten

o bellı olmuyokı canım kımınde 2 kat kımınde 1 kat kımınde 3 kat oluyo benımkı ıkı gunde 3 kat artmıstı ama sen bılısın canım ınsallah gorursun kesecıgı
Çok sağolun, beklemek zor geliyor,:). İnşallah görürüz bu gidişte. :KK52:

X