2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim ben varim benim doktir durumum karisik baskentte cem beye gidiyordum istanbula tayini cikti yine baskentte gonca hanima gidecektim ki bugun kendimi ortadoguda kese gormek icin sira beklerken buldum
Sen kime gidiyorsun cnm
kızlar ben adanada degilim ama adanada baskentte hakan kalaycıyı cok övüyolar bi iki arkadasımın doktoruydu cok iyi rahatladan bi doktormus belki işinize yarar

keseyi gördükten sonra bi değşik hissediyomusunuz kızlar :) bu odunluğum gördükten sonra değişecek mi acaba
tatlım benim içim ferahladı biraz daha endişelerim azaldı ama yine paniğim yine tedirginim ama sürekli gülüyomusum işyerinde arkadaslara söylemedim neyin var habire sırıtıyosun diyolar :)

keseyi gördükten sonra bi değşik hissediyomusunuz kızlar :) bu odunluğum gördükten sonra değişecek mi acaba
kese o kadar onemlı deılde kalp atısını duyduktan sonra cok deısık hıssetceksın bırden melegıne baglancaksın hayatımda duydugum en huzur verıcı ses düşünsene canın ıcınde bı can daha var tek bedende ıkı kalp bırden atıyo bu mucızenın karsısında sakin duramıycaksın bıle

planlı gebelikti benim ki. ama ilk günler olmaz diye öylesine ilişki yaşamıştık adetten sonra 9. gündü. ben 3 haftalık öğrendim gebeliğimi, gebelik 12 gün geçince idrarda kanda çıkamış. test yaptığım günden geri sayınca tamda adet bitimi olan ilişkiye denk geliyordu :KK70: sayısalcıyımdır acayip iyi hesap yaparım ehehe
Hmmmm iyi valla ne guzel.. doktora gitin mi peki?
Bizimki tup bebek ikinci denememiz..

tatlım benim içim ferahladı biraz daha endişelerim azaldı ama yine paniğim yine tedirginim ama sürekli gülüyomusum işyerinde arkadaslara söylemedim neyin var habire sırıtıyosun diyolar :)
ben ilk beta hcg sonucumu gördüğümde gülümsememe engel olamıyodum :KK70:

kese o kadar onemlı deılde kalp atısını duyduktan sonra cok deısık hıssetceksın bırden melegıne baglancaksın hayatımda duydugum en huzur verıcı ses düşünsene canın ıcınde bı can daha var tek bedende ıkı kalp bırden atıyo bu mucızenın karsısında sakin duramıycaksın bıle

heyecanla o günü bekliyorum zaten ama önce bebeği bi görsem rahatlıcam

ben ilk beta hcg sonucumu gördüğümde gülümsememe engel olamıyodum :KK70:

heyecanla o günü bekliyorum zaten ama önce bebeği bi görsem rahatlıcam
yok canım asıl kalp atısı rahatlatıyo ınsanı cunku keseyı gorsen acaba bebek oluscakmı dıye endıselenceksın bebegı gorsen acaba kalbı atcakmı dıye endıselenceksın en rahatı kalp atısını duymak yınede ıns bıan once duyarız canım gebelık takvımımde attıgı yazıyo bugun ama bebekten bebege deısıyo

yok canım asıl kalp atısı rahatlatıyo ınsanı cunku keseyı gorsen acaba bebek oluscakmı dıye endıselenceksın bebegı gorsen acaba kalbı atcakmı dıye endıselenceksın en rahatı kalp atısını duymak yınede ıns bıan once duyarız canım gebelık takvımımde attıgı yazıyo bugun ama bebekten bebege deısıyo

evet :) atıyodur da biz duyamıyoruzdur.. şundan iki ay sonra muhabbetlerimiz tamamen farklı seyirde gidecek hepimiz sağlıkla çıkalım o günlere

Bugün tahlil yaptırdım 46 cikti sonuç.bundan önceki gebeligimde 6.7 çıktı.doktor bugün değerin düşük gebelik olmayabilir yada düşük yapabilirsin dedi.moralim bozuldu ya.oğlum 18 aylık bu gebelik korunmama rağmen oldu ama yinede düşsün istemem minnakım

Ben gittigimde cok korkuyordum doktor sirami beklerken yanimdaki bayan dusuk yapmisti agliyordu bende agladimmm sukur simdilik sorun yok dedi

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. Cuma günü (03 Nisan 2015) öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğim olacak inşallah. Son adet başlangıcım 5 mart.
Düne kadar hiçbirşey hissetmiyorum derken bu sabah çok kötü oldum. Lavobada az kalsın bayılacaktım :KK43: İlk defa olunca açıkçası eşimde bende çok korktuk. Ne olur ne olmaz diye yinede doktora gittik. Çok şükür bir problem olmadığını söyledi doktor. Hamilelik kesesi 8 mm miş. En az 20 mm olunca bebek görünüyormuş. Allah'ım sen bizleri minik yavrularımıza sağ salim kavuştur :)

Ben gittigimde cok korkuyordum doktor sirami beklerken yanimdaki bayan dusuk yapmisti agliyordu bende agladimmm sukur simdilik sorun yok dedi
hersey Allahtan canım bende kızıma hamıleyken ıkılı test ıcın ultrason sırası beklerken 9 aylık hamıle bı bayanın bebegı karnında ölmüş once onu aldılar kalp atısı varmı dıye cok aglamıstım rabbım evlatlarımızla sınamasın ıns

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. Cuma günü (03 Nisan 2015) öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğim olacak inşallah. Son adet başlangıcım 5 mart.
Düne kadar hiçbirşey hissetmiyorum derken bu sabah çok kötü oldum. Lavobada az kalsın bayılacaktım :KK43: İlk defa olunca açıkçası eşimde bende çok korktuk. Ne olur ne olmaz diye yinede doktora gittik. Çok şükür bir problem olmadığını söyledi doktor. Hamilelik kesesi 8 mm miş. En az 20 mm olunca bebek görünüyormuş. Allah'ım sen bizleri minik yavrularımıza sağ salim kavuştur :)
hosgeldın canım sende aramıza ılk gebelık olunca korkularda daha fazla oluyo Allah hepımızın bebeklerını sag saglım bagıslasın bıze

Arkadaşlar, 3+5 te hcg 280 di. Sizce 4+3 te kese görünürmü? Çarşambaya randevu aldım. Görünmeyecekse erteleyeyim:anneadayı:

Merhabalar,
Canım öncelikle hayırlı olsun inş. saglıcakla büyütelim inş.
Benimde reglim 5 mart başlangıcı...Cuma günü ögrendim bende :)
Aynı günlerdeyizz...:)Çok hoş...Sen keseyi gördün mü dk.da..?

X