BENCE DOKTORUN GEL DEDİYSE GİT CANIM KAN VER İÇİN RAHAT ETSİNdimi canım yaa bende guzel artmış diye duşundum.arkadaşlarım yarın kan verme 10 gun sonra git diyorlar ama içim rahat etmiyor.gideyim dimi yine kan vermeye?
Bende 4+2 yim. Bende cumartesi gününe randevu aldım. Inşallah keselerimiz görünür..
Evet kesinlikle:)İnşallah canim cok heyecanlı dimi :)
benimde hesaplamalarıma göre 4+ 4 yarın randevum var dr. a 4 + 5 olacak gözkürmü acaba kese?Bende 4+2 yim. Bende cumartesi gününe randevu aldım. Inşallah keselerimiz görünür..
Ctesi 2172 idi HCG.biraz önce başka doktora gittim kese oluşmuş dediben de cuma gidicem söylerim sonucu.. beta hcg kaç senin ?
Ctesi 2172 idi HCG.biraz önce başka doktora gittim kese oluşmuş dedi
Inşallah canım.benimde hesaplamalarıma göre 4+ 4 yarın randevum var dr. a 4 + 5 olacak gözkürmü acaba kese?
Evet kesinlikle:)
30 aydır bekliyordum..
Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın..
hadi inss senden de hayırlı haberleri alırız canım dualarımız seninle :)Kizlar dayanamadim ben yarin gidecektim ya keseyi gormeye hepiniz gordunuz bende bugun geldim simdi sira bekliyorum cok heycanliyim of ya cok stres yaptim cok korkuyorum
896 DIYDI CUMARTESİ GÜNÜInşallah canım.
Bhcg kaç?
Canim ben varim benim doktir durumum karisik baskentte cem beye gidiyordum istanbula tayini cikti yine baskentte gonca hanima gidecektim ki bugun kendimi ortadoguda kese gormek icin sira beklerken buldumSelam kızlar bende bugün 5. kan tahlilimi verdim. Ayrıca vitamin depolarıma folik asit durumuma ve progesterona bakılacak.
Yarın sonuçlarımı alıcam.
Inşallah güzel sonuçlar alırım.
Kızlar Adanadan olan var mı?
Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
inşallah canım saglıklı olsunda cok ısterım kızım olmasınıkızın olcak heralde öyle derler
Son adet tarihin nedir benim 1 mart bugun keseyi gordum sukur 5+1 im benben daha gitmedim. 5+2 yani 6. haftadayım beklenen doğum tarihinle alakalıdır. beta hcg kaçtı keseyi gördüğünde
hoşgeldın canım aramıza Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı olsun evladınmrb kızlar bende katıldım aranıza az önce aldım sonucu ve beta hcg 795,24 inanılmaz mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hOŞGELDİN CANIMM SAGLICAKLA BÜYÜTELİM İNŞ.mrb kızlar bende katıldım aranıza az önce aldım sonucu ve beta hcg 795,24 inanılmaz mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Son adet tarihin nedir benim 1 mart bugun keseyi gordum sukur 5+1 im ben