2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kese peki nekadar zamanda gözüküyor ki??
Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.

Kizlar bugünlerde gebelik belirtileri ilk zamanlardaki göre çok hafifledi sanki ben de.Sizde de öyle mi ben iki üç gün önce arada bulantı falan hissediodum bu 2 gündür bişi yok gibi karnimda doluluk hissi var goguslerimin sisi de biraz azaldı ses verin bi bakiim

@elifeva benimde yüzümü sivilce bastı regl döneminde bile cıkmaz böyle bildiğin cirkinim :) cakil45 cakil45 in dediği gibi inşş kızımız olur güzelliğini bizden alır :) bu arada kesemizi sabah gördük cok sükür kızlar sata göre 5+2 idim ultrasondada aynı cıktı sükür sıkıntımız yokmus on gün sonra kalp atıslarını dinlemek için gidicezz sükürler olsun allahım darısı tüm isteyenlerin basına hepimiz inşş sorunsuz hamilelikler geciririz

canım benim 5+2 doktorumuz bugün gördü karından ama daha öncede görebilirdik dedi ben korkumdan gitmedim sanırım beta hcg 2000-2500 falan olunca görünüyor karından

benim gittiğimde 5000i bulmuş olur kalp atışlarını da görebilsek keşke :) ben de 5+2 cuma gidicem

Kizlar bugünlerde gebelik belirtileri ilk zamanlardaki göre çok hafifledi sanki ben de.Sizde de öyle mi ben iki üç gün önce arada bulantı falan hissediodum bu 2 gündür bişi yok gibi karnimda doluluk hissi var goguslerimin sisi de biraz azaldı ses verin bi bakiim

bende bulantı yok henüz göğüslerim ilk zaman çok hassastı şimdi ya alıştım ya da daha az acıyo bilmiyorum kasık ağrılarım da ilk zamanki kadar çokdeğil

canım bende bulantı hiç olmadı daha ama kasık agrılarım azaldı gögüs sızlamalarım azaldı ama yerini feci bi bel agrısına bıraktı kaburgalarımı kırıyorlar sanki

canım 9 ay boyunca kendimizi dinlersek kafayı yeriz bence :)
en iyisi rahat olmak. inş hepimiz sorunsuz gebelikler geçiririz seni rahatsız eden bir durum yoksa bence bunu kafana takma bence tadını çıkartmamız gereken bir dönemdeyiz :anneadayı::nazar::KK49::KK50::KK75::KK9:

benim gittiğimde 5000i bulmuş olur kalp atışlarını da görebilsek keşke :) ben de 5+2 cuma gidicem

canım benim dün 5654 tü bugün gittigimizde daha da artmıstır muhtemelen ama kalp atısı için cok erken dedi doktor sanırım onun betayla alakası yok

Herkese selam sanırım bu gruba dahil olcam ilerki günlerde ancak size de sorayım dedim .adetime 5gun kala yani cuma gunu test Yaptım silik cikti ,cmartesi de kan testi yaptım 30 cikti ,sizce hamile miyim ?beklemeli miyim doktora gitmek için ?

Herkese merhabalar , bugün sabah test yapıp buraya hamileyim diye yazmak isterken test bozuk çıktı :) bende sinir oldum ve başka test almamaya karar verdim çünkü adetlerim duzenlidir ve bu gecikme pek normal değil zaten en baştan beri tevekkül etmiştim o yüzden arkama yaslanıp olacakları bekliycem nasıl olsa olacak olan oluyor bide bunu deneyelim bakalım :)))

bende kese görmeye 5+3 de gitmiş olcam tahmini hesaplarıma göre bhcg de 4500 civarlarında olur inş karından gözükür

Herkese selam sanırım bu gruba dahil olcam ilerki günlerde ancak size de sorayım dedim .adetime 5gun kala yani cuma gunu test Yaptım silik cikti ,cmartesi de kan testi yaptım 30 cikti ,sizce hamile miyim ?beklemeli miyim doktora gitmek için ?
hayırlı olsun canım hamilesin ama şu anda doktora gitsende bi işe yaramayacak 1 hafta bekle öyle git bence

Aynen valla canım yaa...Önümüzde uzun süree varr bukadar kendimizi dinlemeyelim...
Ama agrılar sürekli olmuyor zatenn..
Gögüs agrıları ilk zamana göre azaldı gibi zaten....:)

Herkese merhabalar , bugün sabah test yapıp buraya hamileyim diye yazmak isterken test bozuk çıktı :) bende sinir oldum ve başka test almamaya karar verdim çünkü adetlerim duzenlidir ve bu gecikme pek normal değil zaten en baştan beri tevekkül etmiştim o yüzden arkama yaslanıp olacakları bekliycem nasıl olsa olacak olan oluyor bide bunu deneyelim bakalım :)))
İnş. hayırlısı olur canım...

evet kese için dedim 5000i geçmiş olur diye senin beta hcg yüksekmiş ondan görmüşsündür karından ne güzel, kalp atışı için net 10 gün mü dedi ayy çok uzun ya :KK43:

evet kese için dedim 5000i geçmiş olur diye senin beta hcg yüksekmiş ondan görmüşsündür karından ne güzel, kalp atışı için net 10 gün mü dedi ayy çok uzun ya :KK43:
valla banada on gün cok uzun geliyo ama kesin olsun 10 gün ideal bi sure dedi kafana takma iyidir bebek dedi

beklenen adet gününde yine kan testi yaptır 2 günde 2 katına şeklinde katlayarak gitmişse normal ve sağlıklı bir gebelikten söz edebiliriz canım

X