- 30 Mart 2015
- 629
- 442
bizi o da paklamaz baktıgımızdan bi şey anlamayız yine doktora koşarız :)kızlar dün eşime dedim ki biz en iyisi eve ultrasyon cihazı alalım kesin çözüm dedim yoksa kafayı yicez iyi mi sorun var mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizi o da paklamaz baktıgımızdan bi şey anlamayız yine doktora koşarız :)kızlar dün eşime dedim ki biz en iyisi eve ultrasyon cihazı alalım kesin çözüm dedim yoksa kafayı yicez iyi mi sorun var mı diye
Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.Kese peki nekadar zamanda gözüküyor ki??
canım benim 5+2 doktorumuz bugün gördü karından ama daha öncede görebilirdik dedi ben korkumdan gitmedim sanırım beta hcg 2000-2500 falan olunca görünüyor karındanKese peki nekadar zamanda gözüküyor ki??
@elifeva benimde yüzümü sivilce bastı regl döneminde bile cıkmaz böyle bildiğin cirkinim :) cakil45 in dediği gibi inşş kızımız olur güzelliğini bizden alır :) bu arada kesemizi sabah gördük cok sükür kızlar sata göre 5+2 idim ultrasondada aynı cıktı sükür sıkıntımız yokmus on gün sonra kalp atıslarını dinlemek için gidicezz sükürler olsun allahım darısı tüm isteyenlerin basına hepimiz inşş sorunsuz hamilelikler geciririz
canım benim 5+2 doktorumuz bugün gördü karından ama daha öncede görebilirdik dedi ben korkumdan gitmedim sanırım beta hcg 2000-2500 falan olunca görünüyor karından
Kizlar bugünlerde gebelik belirtileri ilk zamanlardaki göre çok hafifledi sanki ben de.Sizde de öyle mi ben iki üç gün önce arada bulantı falan hissediodum bu 2 gündür bişi yok gibi karnimda doluluk hissi var goguslerimin sisi de biraz azaldı ses verin bi bakiim
canım bende bulantı hiç olmadı daha ama kasık agrılarım azaldı gögüs sızlamalarım azaldı ama yerini feci bi bel agrısına bıraktı kaburgalarımı kırıyorlar sankiKizlar bugünlerde gebelik belirtileri ilk zamanlardaki göre çok hafifledi sanki ben de.Sizde de öyle mi ben iki üç gün önce arada bulantı falan hissediodum bu 2 gündür bişi yok gibi karnimda doluluk hissi var goguslerimin sisi de biraz azaldı ses verin bi bakiim
canım 9 ay boyunca kendimizi dinlersek kafayı yeriz bence :)Kizlar bugünlerde gebelik belirtileri ilk zamanlardaki göre çok hafifledi sanki ben de.Sizde de öyle mi ben iki üç gün önce arada bulantı falan hissediodum bu 2 gündür bişi yok gibi karnimda doluluk hissi var goguslerimin sisi de biraz azaldı ses verin bi bakiim
benim gittiğimde 5000i bulmuş olur kalp atışlarını da görebilsek keşke :) ben de 5+2 cuma gidicem
canım benim dün 5654 tü bugün gittigimizde daha da artmıstır muhtemelen ama kalp atısı için cok erken dedi doktor sanırım onun betayla alakası yok
hayırlı olsun canım hamilesin ama şu anda doktora gitsende bi işe yaramayacak 1 hafta bekle öyle git benceHerkese selam sanırım bu gruba dahil olcam ilerki günlerde ancak size de sorayım dedim .adetime 5gun kala yani cuma gunu test Yaptım silik cikti ,cmartesi de kan testi yaptım 30 cikti ,sizce hamile miyim ?beklemeli miyim doktora gitmek için ?
İnş. hayırlısı olur canım...Herkese merhabalar , bugün sabah test yapıp buraya hamileyim diye yazmak isterken test bozuk çıktı :) bende sinir oldum ve başka test almamaya karar verdim çünkü adetlerim duzenlidir ve bu gecikme pek normal değil zaten en baştan beri tevekkül etmiştim o yüzden arkama yaslanıp olacakları bekliycem nasıl olsa olacak olan oluyor bide bunu deneyelim bakalım :)))
inss görünür canım doktorum degeri görünce kesin görürüz demiştibende kese görmeye 5+3 de gitmiş olcam tahmini hesaplarıma göre bhcg de 4500 civarlarında olur inş karından gözükür
Teşekkür ederim, Amin hepimiz için hayırlısıİnş. hayırlısı olur canım...
valla banada on gün cok uzun geliyo ama kesin olsun 10 gün ideal bi sure dedi kafana takma iyidir bebek dedievet kese için dedim 5000i geçmiş olur diye senin beta hcg yüksekmiş ondan görmüşsündür karından ne güzel, kalp atışı için net 10 gün mü dedi ayy çok uzun ya
Herkese selam sanırım bu gruba dahil olcam ilerki günlerde ancak size de sorayım dedim .adetime 5gun kala yani cuma gunu test Yaptım silik cikti ,cmartesi de kan testi yaptım 30 cikti ,sizce hamile miyim ?beklemeli miyim doktora gitmek için ?
valla banada on gün cok uzun geliyo ama kesin olsun 10 gün ideal bi sure dedi kafana takma iyidir bebek dedi