2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar benim 4+4 sanırım. bat 2 marttı. bugun kan testi verdim bakalım. adetim 4 gün geçti. akıntım var normal mi kasık ağrılarım da var. özellikle sağ. batma tarzında.. aşırı uykum var..

benim eşim ilk defa kalp atımı duymaya gittiğimizde gelecek tepkisini çok merak ediyorum benden heyecanlı yazık :)
onlarda yazık işin biraz daha dısında kalınca daha heyecanlı oluyolar allah bize bagıslasın bebişlerimizi inşş bu tatlı heyecanlar sonunu saglıklı bebişlere bırakır

ben keseyi görmeye ayın 10'unda gitcem kalp atışları içinse süreyi biraz uzatıcam çünkü eşimin 25'inde doğum günü bebeğin kalp atışları ona doğum günü hediyesi olsun istiyorum biraz daha geç duyucaz kalbini bebeğimin ama böyle daha anlamlı olur diye düşündüm :nazar::emir_bebek:

="Ulytau, post: 40330112, member: 460215"]normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?[/QUOTE]
Kizlar doktordan geldim simdi..daha yerlesiyormus kese falan görünmedi.10 gün dolmadan gel dedi...

:anneadayı:Anne adı :)-----:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

Son düzenleme:
Kizlar bu arada folbiolu sordum doktor devlet karsiladigi icin yaziyoruz dedi bazi bazi hastalar sorun cikardigi icin yaziyoruz dedi bende sorun degil siz yazin dedi folic-1 site en son cikani yazsi yok alamiyorsan ikiye bol dedi

="Ulytau, post: 40330112, member: 460215"]normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
Kizlar doktordan geldim simdi..daha yerlesiyormus kese falan görünmedi.10 gün dolmadan gel dedi...

ben de cuma gidicem söylerim sonucu.. beta hcg kaç senin ?

X