- 30 Mart 2015
- 629
- 442
ahh sorma ben o kücücük kara noktada neler görüyorum neler bakıp bakıp duruyorum eşim dalga geciyo :)bebeği de gördün mü canım içerde :) sana el salladı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh sorma ben o kücücük kara noktada neler görüyorum neler bakıp bakıp duruyorum eşim dalga geciyo :)bebeği de gördün mü canım içerde :) sana el salladı mı?
ahh sorma ben o kücücük kara noktada neler görüyorum neler bakıp bakıp duruyorum eşim dalga geciyo :)
hayırlı olsun canım hamilesin ama şu anda doktora gitsende bi işe yaramayacak 1 hafta bekle öyle git bence
onlarda yazık işin biraz daha dısında kalınca daha heyecanlı oluyolar allah bize bagıslasın bebişlerimizi inşş bu tatlı heyecanlar sonunu saglıklı bebişlere bırakırbenim eşim ilk defa kalp atımı duymaya gittiğimizde gelecek tepkisini çok merak ediyorum benden heyecanlı yazık :)
amin insallah .İnş. hayırlısı olur canım...
ben doğum tarihini değiştirdim derinsu06 hesaplama araçları yanlış çıkarıyor kendim hesapladım canım değiştirebilir misin?
listeye ekledim canım1 Aralık ta çıkıyor tarih olarak ama bakalım ne zaman olur..
Ben beta 2959ken gördüm keseyi ama son anda minicik zor göründü ilk görünmedi vajinal ultrasonda göründü :))Kese gorenlerrrr hayırlı olsunnn.darısı bizeeeeeeeee
Satın ne zamandıben doğum tarihini değiştirdim derinsu06 hesaplama araçları yanlış çıkarıyor kendim hesapladım canım değiştirebilir misin?
kızlar benim 4+4 sanırım. bat 2 marttı. bugun kan testi verdim bakalım. adetim 4 gün geçti. akıntım var normal mi kasık ağrılarım da var. özellikle sağ. batma tarzında.. aşırı uykum var..
insallah allahim hepinize nasip ederKese gorenlerrrr hayırlı olsunnn.darısı bizeeeeeeeee
="Ulytau, post: 40330112, member: 460215"]normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
Kizlar doktordan geldim simdi..daha yerlesiyormus kese falan görünmedi.10 gün dolmadan gel dedi...