- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
1 Mart. 280. gün doğum yapacağımız gün oluyor.Satın ne zamandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Mart. 280. gün doğum yapacağımız gün oluyor.Satın ne zamandı
Anne adı :)-----Sat------Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
son adet tarihin ne zaman ?Slm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
senin de son adetin 1 martmi ? Imzanda 6 hafta diyorda dikkatimi cekti ? Ben bugun keseyi gordum sukur sen ne zaman gordun ?1 Mart. 280. gün doğum yapacağımız gün oluyor.
Hayirli olsun cnm .. agrilar cok normal bebis yerlesiyor benim 3 gundur biraz hafifledivsadece acaip gazim var ayricabende bebişimi dün öğrendim ve yarın yeniden gidip test yatıracağım gelişimine bakılacak inş sorun olmaz daha önce 2 düşük yaptığım için korkuyorum ve kasık ağrılarım var sizce normal mi?
cok sağol canım her agrı girdiğinde adet oldum zannediyorum halaHayirli olsun cnm .. agrilar cok normal bebis yerlesiyor benim 3 gundur biraz hafifledivsadece acaip gazim var ayrica
Hayırlı olsun inş. keseyi gördünüz mü ne zaman gördünüz?Benimki 5haftalik usten gordu gecen hafta sali talil verdigimde 488 cikmisti
haklısın canım teşekkür ederimcanım 9 ay boyunca kendimizi dinlersek kafayı yeriz bence :)
en iyisi rahat olmak. inş hepimiz sorunsuz gebelikler geçiririz seni rahatsız eden bir durum yoksa bence bunu kafana takma bence tadını çıkartmamız gereken bir dönemdeyiz
tsk ederim canim evet bugun keseyi gorduk com sukur sorun took dediHayırlı olsun inş. keseyi gördünüz mü ne zaman gördünüz?
değerin 2 günde 10'dan 53'e çıkmış çok güzel yükselmiş canım hayırlı olsun ama doktorun haklı ilk zamanlar takipte olmak daha iyi inş böyle artmaya devam eder.Arkadaşlar merhaba,sanırım bende Aralık annesi olacağım.sanırım diyorum çunku doktorum öyle garanticiki hala hamilesin demedi.23 martta çatlatma ignemi oldum.12.gun kanda hcg baktırdım 10 çıktı.doktorum muhtemelen hamilesin dedi.2 gun sonra tekrar test yaptır dedi.yani dun tekrar test yaptırdım 53 çıktı.yuksek ihtimal gebelik başlamış dedi ama yine 2 gun sonra hcg bakalım dedi.rahim kalınlıgı gayet iyi dedi.yarın için yine kan vericem.10 gun sonrada keseyi görmek için muayene edeyim dedi.ben hala hamileyim diyemiyorum.sizin degerleriniz nasıldı? tecrubelerinize dayanarak sormak istiyorum ben şimdi hamile miyim acaba?
dimi canım yaa bende guzel artmış diye duşundum.arkadaşlarım yarın kan verme 10 gun sonra git diyorlar ama içim rahat etmiyor.gideyim dimi yine kan vermeye?değerin 2 günde 10'dan 53'e çıkmış çok güzel yükselmiş canım hayırlı olsun ama doktorun haklı ilk zamanlar takipte olmak daha iyi inş böyle artmaya devam eder.
Nekadarlık hamilesin peki canım...tsk ederim canim evet bugun keseyi gorduk com sukur sorun took dedi
Sizin belli oldumu benim sonuç ne yazık ki negatif üzgünüm hem de çok...Aynı durumdayız bende yarını bekliyorum,hakkımızda en hayırlısı olur inşallah
Benim test bozuk çıktı hiç bir çizgi belirmedi su an okulda olduğum için yenisini alma şansım da yok ama biraz daha beklemeye karar verdim , sende bekle istersen belki erken davranmışsındır . Hakkımızda hayırlısı olsun canmSizin belli oldumu benim sonuç ne yazık ki negatif üzgünüm hem de çok...
Bende 4+2 yim. Bende cumartesi gününe randevu aldım. Inşallah keselerimiz görünür..Selam kızlar bugün doktora gittim ama henüz kesemizi göremedik 4+1 deyim cumartesi idrara sıkışık şekilde gel dedi ultrosona baktı ev işlerinden ve ilişkiden uzak dur dedi kasik ağrılarım da normalmiiS. Cumartesiyi iple cekiyorumm:))
son adet tarihin ne zaman ?
senin de son adetin 1 martmi ? Imzanda 6 hafta diyorda dikkatimi cekti ? Ben bugun keseyi gordum sukur sen ne zaman gordun ?