Bizde kan bir defa geldi. Sonra süt ürünlerini kestim. Kan kesildi ama bir şeyi yemeyi içmeyi bırakınca etkisini ancak 15 gün sonra görüyormuşsunuz. Mukus kesilmeyince yumurtayı da yemedim dana etini de. 1 ay sonra onları yemeye başladım çünkü bir etkisi olmadığını gördüm. Ama bir gün hamburger yedim. Baktım ertesi gün yine kan geldi. Hamburger ekmeğinde süt tozu varmış. Patatesli börek yedim mesela yine geldi. Sana yağında da varmış. Alerji testi yaptırnak istedik yapmadılar. Gerek yok. Bebek daha. Çıkmaz sonuçta dediler. Deneye deneye bulmaya çalışıyorlar genelde. Biz bulduk. En geneli süt zaten. Süt ürünleri alerjisi olan bebeklerde çoklu gıda alerjisi de oluyormuş çok nadir olarak. Ama önce bi sütü kes bakalım sadece. Teker teker dene ki anla neye alerjisi varmış. Ama hiç moralini bozma. Bu bir süreç. Bebeklerin yüzde 95'inde en geç 1 yaşında geçiyormuş. Kolay değil ama alışıyorsun. Hiç dert etme. Bizim çok tanıdığımızda oldu. 1 yaşında da geçti. Bir de katı gıdaya geçince işin daha kolay oluyor. Hatta kuzenimin çocuğunda 6 aylıkken geçti.[/QUOTE
Beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim. Bnm sıkıntım süt ürünü yememe rağmen kan gelmiyor incirden şüpheleniyorum çünkü akşam incir yedim sabah kan geldi sonra gelmedi sizin incire karşı bi alerjiniz var mı acaba .