2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Damaklarinin kabarmasinin sebebi neymis peki ? Emzige alistirmak kolaymiymis benim agzina bi bantlamadigim kaldi biraz emip atiyodu sut gelmiyor diye buyuk ihtimal zaten pamukcuk olunca biraktim benimkide elini emiyor kader ne yapalim emsin emzigi biraktirmak daha zor bence uzulme birde bunun icin :) bi de biraz daha gec emzirmeyi denesen acikinca daha kolay memeye oturuyor bizim ki hatta memeyi acmadan ustumu emmeye calisiyor :)

Oyleler canım benimki artık eli kolu geçtim poposunu bile kaldırıyor 4 aylık olduk geçen ana kucağına birakmistim 5 dk wc gittim gelince bi baktım aşağı sürüklemiş kendini düşecekti nerdeyse parmağını emiyor benimki De ağzından cikarinca da ağlıyor
Ellerini emmeleri çok normal. Gelişimleri gereği böyle.

Istanbulda beyet raporu nerden alabiliriz arkadaslar?? Dogum iznim bitti yardim... 3 bucuk aylik kizimi birakacak kimsen yok cok caresizim :KK43:((

Canım çok üzüldüm. Ama bence hemen doktoru değiştir. Bu dönemlerde sanırım bebekler memeyi almakta zorlanıyorlar. Benim kızım da bazen inat ediyor, almıyor. Ayrıca hiç yetersiz bir anne değilsin. Boşuna kendini üzme canım.

Sağol canım kesinlikle degistiricem doktorumuzu anne olarak bebek tarafından reddedilmrk çok acı inşallah düzelir

Selamlar... Bugun kizimin bezini degistirirken kakasinda iplik gibi kan gorduk. Kakanin rengi de yesil
Boyle biseyle karsilasan oldu mu? Sabahlari kaka yaparken biraz ikiniyor zorlaniyor gibiydi ama gunde 3, 4 kez yapiyor aslinda.

bizim de 24-25 derece artık terlemeye başladı diye ben de altına uzun kollu çıtçıtlı bady yerine kısa kollu giydiriyorum hatta bazen atlet gibi kolsuz giydirip üzerine uzun kollu bi swit ya da bady giyiyo bazen ince gibi gelirse yelek giydiriyorum altına da ya kilotlu çorap pantolon ya bi patikli üstüne pantolon aynen banyo yaptırırken ısıtıcıyı açıyorum ben de. acaba ne zaman tek kat alt-üste geçicez ya :)

Ilk bebekte insan soyamiyo zor insan usumedigini kabul edemiyo. Haziranı bulur askılı tişört giymeleri. Nisanda ısınınca aklen uzun kol giyer herelde. Ben yemeğe alistirmadim git çıkar git çıkar nasil alınırsa oyle gider ev gayet sicak o yuzden gerek yok. Kısa kol uzun kol aklet badi yeterli.

Tesekkur ederim kizlar daha somut seyler duyarsaniz ogrenirseniz ozelden yazin lutfen. Para karsiligi almaya raziyim ama nerden alcam iste yer bilmiyorum... Arastirmaya devam edicem.

Tesekkur ederim kizlar daha somut seyler duyarsaniz ogrenirseniz ozelden yazin lutfen. Para karsiligi almaya raziyim ama nerden alcam iste yer bilmiyorum... Arastirmaya devam edicem.
Doktoruna bagli canim. Senin doktorla gorusmen durumunu anlatman lazim. Yoksa cok zor.

Sutunu sagip buzdolabına atan arkadaşlar?

Benim sutum az simdi gunde kin kere mecbur mama veriyorum kusma önleyici sutum iyice azalmanın diye mama verince saymaya başladım bugün hem belki bollasir. Size sorum;

1-ben iki kere saydım bugün mesela bi sabah onu sut saklama posetin koydum 50cc flandi sonra öğleden sonra sagdim 70cc filan buzdolabından 50 nin üzerine 70 i koydum 120cc oldu gününü yazdım difrize koydum. Bu şekil dogru mu? Ayni gun dağılan sut bi posete konur mu? Ve ikinci sağına kadar ilk sağlığımı buzdolabının normal yerinde beklettin oda sicak diye doğru müdür?

2-şutu bebeğine vereceğim zaman nasıl yapicam? Anladığım kadarıyla difrizden çıkarıp buzdolabinin normal yerine koyup cozdurucem de. Sonra nasil ısınmak orayı anlamadım. Sıcak suyun içine koyup mu ilinicak?

Yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar... Bugun kizimin bezini degistirirken kakasinda iplik gibi kan gorduk. Kakanin rengi de yesil
Boyle biseyle karsilasan oldu mu? Sabahlari kaka yaparken biraz ikiniyor zorlaniyor gibiydi ama gunde 3, 4 kez yapiyor aslinda.
Mutlaka doktoruna danışmalısın ama alerji olabilir.. Bizim de alerjiyle tanışmamız kanlı mukuslu kakayla oldu...

Gerilerde kalmasin :KK43:
Ocak annesiyim şöyle bir bakayım derken gördüm mesajı. Tavsiyem ilk olarak kendi kadın doğum doktoruna gitmen. Heyet vermese de on yirmi gün ondan alırsın.
Sonra psiyatri deneyebilirsin. Sürekli ağlıyorum, bebeğimden aytılamıyorum. Ayrılınca aklım onda kalıyor başka bir şey düşünemiyorum diyerek çaresizliğini anlat.
İnşallah hallerdersin... Gerçekten çok az doğum izni. En az altı ay olmalı bence

Mutlaka doktoruna danışmalısın ama alerji olabilir.. Bizim de alerjiyle tanışmamız kanlı mukuslu kakayla oldu...
Dr unu aradim takip et sonraki bezlerini dedi. Alerninin baska belirtileri var mi peki? Sabahlari kaka yaparken agladigi icin poposunda catlaktan supheleniyorum.

Sutunu sagip buzdolabına atan arkadaşlar?

Benim sutum az simdi gunde kin kere mecbur mama veriyorum kusma önleyici sutum iyice azalmanın diye mama verince saymaya başladım bugün hem belki bollasir. Size sorum;

1-ben iki kere saydım bugün mesela bi sabah onu sut saklama posetin koydum 50cc flandi sonra öğleden sonra sagdim 70cc filan buzdolabından 50 nin üzerine 70 i koydum 120cc oldu gününü yazdım difrize koydum. Bu şekil dogru mu? Ayni gun dağılan sut bi posete konur mu? Ve ikinci sağına kadar ilk sağlığımı buzdolabının normal yerinde beklettin oda sicak diye doğru müdür?

2-şutu bebeğine vereceğim zaman nasıl yapicam? Anladığım kadarıyla difrizden çıkarıp buzdolabinin normal yerine koyup cozdurucem de. Sonra nasil ısınmak orayı anlamadım. Sıcak suyun içine koyup mu ilinicak?

Yardımcı olursanız sevinirim
cnm bn sagdıgım zamn posete koyup hemen koyuyodum derın dondurucuya. birlestirmiyodum. tek seferlik icsin bitirsin diye. hatta fazla cikmissa ikiye bolup koyuyodum. cikarincada biraz disarda erimesini bekliyodum sonrasinda biberona yoyup sicak suya isliodum isinsin die

X