Sutunu daha kaliteli yapiyor
kilo derdi yapmayanlar cocuklari ve kendi icin yesin cunki emzirirken kalsiyum eksikligi oluyor annelerde tam bir kalsiyum deposu badem tabi cig olani tuketmek daha iyi kavrulmus ooana gore Allah tum annelerin yardimcisi olsun.
Bebeginde pamukcuk olabilir mi o zaman emmek istemiyor bebek biz de oldu oradan biliyorum aksama dogru ozellikle iyice agzina almaz oluyor bende ayakta emziriyorum sonra emmeye dalinca oturuyorum huy olacak diye korkuyorum bende birde kac saatte emziriyosun yani araliklari kisaysa karni tok diyede istemeyebilir ve birde mide bgirsak probpemi varsa doktor bunlara bakmadan neden erken ek gida diyor cocuk ememiyor ki kilo alsin baska bi doktordan da tavsiye al bence kendini de yipratma bebegin emsin diye otururken bile yorucu olan biseyi bir de ayakta yapiyorsun baskasi olsa mamayi dayar ugrasmaz sen ozverili bir annesin pozitif dusun bir de bizim ki gazi varsada almiyor memeyi ac olsada dizime yatirip elimi gogus kafesinin altina dogru koyup cikariyorum gazini daha kolay yapiyor dene istersen