Canım 92 günlük bebeğim baya azaldı sancilari ama 3 aya doğru birden artmıştı 75 gunlukken falan bir hafta sürdü şimdi baya iyi ilk Haftalara göre çok yol kat ettikBen ocak annesiyim 3 aylik olmaya az kaldi sizlerin 3 ayi doldu sanirsam gaz sancilarinda azalma var mi bizim iyice artti sancilar azalması gerekirken her geçen gün artıyor
Bizim de 82 gunluk aynen bu bir hafta iyice artti bizimde azalacak o zaman kısa süre içindeCanım 92 günlük bebeğim baya azaldı sancilari ama 3 aya doğru birden artmıştı 75 gunlukken falan bir hafta sürdü şimdi baya iyi ilk Haftalara göre çok yol kat ettik
biz dün yaptırdık..Selam rotavirus herkes yaptiriyo mu yarın gidicez bizde özetle faktör yapalım demişti geçen ay. Sizler yaptırdınız mi?
bızde 17 aralık dogumluyuz..rota vırsu nu yaptrdını yoksa gecmı kaldık yaaNe zaman dogdu bebisin canim bizimki birlestirmiyor henuz 17 aralik dogumlu.
kac aylık oldunuzbiz dün yaptırdık..
biz 11aralık doğumluyuz. ilk dozu dün olduk 4 hafta sonra 1 doz daha olunacak. 2. doz en en en fazla 24. hafta ya kadarmış..bızde 17 aralık dogumluyuz..rota vırsu nu yaptrdını yoksa gecmı kaldık yaa
valla agaladıkca verıyorum.sanırım tok tutmuyor dıyrodum ama 2 gundur sagıyorum gercektende sutum az oldugu ıcın coocuk saat bası acıkyor.ısede gıdıyorum sabah 11 30 da sagdım durum vahımmmmmKızlar gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz
ozeldemı yaptırdınız.ben saglk ocagına goturdum gecen hafta doktor ancak ozl yapyor dedı.ama eczaneden alıp kendınde agızdan verebılıyosun dıye duymustummbiz 11aralık doğumluyuz. ilk dozu dün olduk 4 hafta sonra 1 doz daha olunacak. 2. doz en en en fazla 24. hafta ya kadarmış..
gunduz hıc uyumuyor gecede anca 12 de 1 deuyuyor sabah 6 30 akadar bende uyandırmıyorum .cunku sadcee okadar uyuyorGece hala 2 saatte kaldirip emziriyor musunuz. Ben uyanip aglayinca veriyorum bazen 2 saati bazen 3 saate uyaniyor sizde durum nedir
ben tv açmıyorum ama pc kullanıyorum.babamız istanbulda biz iş gereği ayrı şehirdeyiz ve görüntülü konuşma yapıyoruz mecburen. nasıl bakıyor kameranın içine içine. ne bilirsin sen çocuk daha 3,5 aylık bile değil..Gece goguslerim doluyor emiyor ama gunduz sutum yetmiyor sanki ev isi cocuga.tek bakmak dinlenemiyorum da. Bi buyuseler artik. Biz bir de tv delisiyiz anliyor gibi kafayi cevirip bakiyor napicam bilmiyorum
saglık ocagı banada mamma mılkmaker verdı 2 gun oldu bakalım hala tık yok mamada verıyroum cunku sureklı acıkıyor doymuyorfizik cnm. aile doktoru bugün bi damla verdi süt için onu kullanıcam bakalım faydası olur inş
bızde 17 aralık bırlestırıyor.agzına alamaya calısıyor ama hala ısmıne donp bakmıyor mselaaNe zaman dogdu bebisin canim bizimki birlestirmiyor henuz 17 aralik dogumlu.
bızde 17 aralık dogumluyuz..rota vırsu nu yaptrdını yoksa gecmı kaldık yaa
aıle hekımı burda yapılmıyor ozele gıt dedı15 aralık doğumlu kizim biz ilk dozu bugün olduk. Sağlık ocağında yapar eczaneden alıp gidince. Biz özelde yaptırdık hastane kendisi verdi ucretiyle
Benimki de hep saga bqkıyor sola tam çeviremiyor.. Bizde pasif germw harekti yapıyoruz.. Ama aglıyor çok germe harekerlerini yapqrken ben uyurken yapıyorumyuzustu yatırmamı tavsiye etti alışık değil yatamadı uyandı hep :) senin ki hangi yönde
Ben bursadayim burda yapiyolar zaten igne degil damla nesini yapmiyolar mis yapmak zorunda. Onlara bakarsan keyiflerine göre hareket ediyorlar. Spiral taktircaktim bende takmak zorunda takmak dedi bana da bende hastaneye gittim.aıle hekımı burda yapılmıyor ozele gıt dedı