2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

teşekkürler. memeden doymadan ayrılıyor çünkü ağlıyor. bakıyorum süt var gibi geliyor ama memeye yaklaşınca ya almıyo yada reddediyor. oyaladığım zaman ağlama kesiliyor

Merhaba Benim kizim 27 Aralik dogumlu dogdugundan beri kaka sayisi 7-8
Doktor olabilir diyor Ama ikinmaktan uykulari bolunuyor ve bu kadar cok olan kimseyi duymadim
Sizlarin nasil cok uzuluyorum bu durum a
Hatta bu hafta daha su gibi ve 10 a cikti doktor probiotik Verdi ama bisect degismedi
Baska bir belirti Yok ates halsizlik vs kilo alimi da iyi masallah
Bu arada sadece Anne sutu aliyor mama icen bebegin Kakasi forklift oluyor onu biliyorum

Ben de ilk dogumdan sonra arts in die ugrastim ve anladim ki sutu en cok artisan sey bebegin emmesi Ama onus emmedigi zamanlar Ben 3 saatte bir sagdim gece de Dahil ve cok artti elektrikli gogus pompasi cok isime yaradi buns yaparken de doktorum sutu en cok cezerye sari uzum kurusu ve su cok arttirir demisti Bol Bol yedim bunlari yapinca cogalmamasi imkansiz

İyi geceler kızlar 4aralıkta doğum yaptım sezeryanla15 martta adet oldum hemde ne adet açık bırakılmış musluk gibiyim çifter ped koyup birsaat dolmadan nerde ise üstüme geçecek ve çok ağrım oldu bebeğim nerde ise aç kalacak sutum azaldı ama ısrarla devam ettim emzirmeye ben kızlarım dada 3 ay 3 buçuk ay arası olmuştum ilk defa böyle yasıyorum oda zannediyorum kordonlarımı bağlattığım için adet olmayıp merak edip bekleyen arkadaşlarım için yazdım ben ve meleklerim iyiyiz

benim bebeğimin ki her gün gibi oluyor fakat kuzenimin oğlu 10 günde bir yapıyordu o da sadece anne sütüyle besleniyordu. sütün yağlı olabilir demişler ona. haliyle 10 günde bir yapınca miktarda fazla olur.

bende sağmaya başladım bu ara o emdikten sonra sağmaya çalışıyorum doğru bi karar mı bilmem aktif olarak o emsin istiyorum çünkü. cezeryeyi denicem havuçta süt yapıcı bildiğim kadarıyla cezeryede de bol miktarda var. teşekkür ederim

bzmde aynı her emmeden sonra mutlaka yapıyo

Selamlar. Benim kizim ilk 2 ayda 2,5 kg almisti. 3.ayda 645 gram almis. Biraz az gibi geldi bana. Ama cok memeye duskun bir bebek degil. Kendi acikinca ve isteyince aliyor ancak. Bir de bingildagi biraz kucuk gibi geldi dedi hemsire. Dr a gostersek mi bilemedim. Koca Ankara'da uygun ve iyi bi cocuk dr u bulamadik:/

Doktor olabilir dedi ise hiç kafama takma. Onun dışında zaten herşey normalmiş. Benim kızım da ilk zamanlar 7-8 defa kaka yapıyordu. Şimdi de 4-5 defa yapıyor.

Kızlarında bu kadar yoğun olmamıştı sanırım. Sütünün azalma sebebi regl mi?

Canım hala devam ediyor yoğun reglim normalde sezeryan sonrası çok yoğun olmaz kızlarımda olmadı kordonlarımı bağlatmam asıl etken sanırım ama sutum azaldı regl sırasında azalır bitiminde artıyor

canım benım lohusa depresyonu gecırdım sutum tamamen kesıldı pompayla denedık 1 damla bıle gelmedı mecbur kaldım mama vermeye basladım sonra saglık ocagındakı ebe havuc mısırın her turlusu kımyon ye dedı ben gunde 2 3 tane havuc yulaflı bıskuvı salep tuketmeye basladım ıkı gunun sonunda goguslerım duzene gırdı yenıden bıde rezene çayı ıc

Kızlar kızımın saçları çok dökülüyor 3 buçuk aylığız eli hep ağzında ve bazen o kıllar naparsam yapayım gidiyor ağzına bugün kakasında çıktı kıllar nasıl birşey yapacağımı şaşırdım sürekli topluyorum supuruyorum ama çok dökülüyor inşallah yutmasinin bir zararı olmaz

Ablamim kizinin da ayni sekilde kakasindan cikiyordu. Dr una kestirelim mi diye sormuslardim zarari olmadigini soylemisti, kestirmediler

Canim aglasa da zirlasa da emzirmekten vazgeçme. Bir daha da asla mama verme. Benim bebeğim de 10 dk emiyor ama bu bir sorun değil ki. Bebeğin ağlaması sütünün yetmediği anlamına gelmez. Sütünün yetmedigini ancak ve ancak bebeğin kilo alımının azalması ve günlük yaptığı çiş sayısının az olması ile anlayabilirsin. Bebeğin aylık 600 gram dan daha fazla kilo alıyorsa sütün yetiyordur. Burdan mama kullanan annelere de söylemek isterim; 3-4 aylık olduklarında memeyi reddeden bebekleri okuyacagiz demiştim... gözünüzü seveyim, atın şu mamaları çöpe! Bebeğiniz mamayla ayda 1 kilo alacagina, sadece anne sütüyle 600 gram alsın daha iyi... bebeğiniz mamayla susup mışıl mışıl uyuyacagina, sadece anne sütüyle zırıl zırıl aglasin daha iyi...

Ablamim kizinin da ayni sekilde kakasindan cikiyordu. Dr una kestirelim mi diye sormuslardim zarari olmadigini soylemisti, kestirmediler
Sağol canım içimi rahatlattın biraz araştırdım da sıkıntı olmuyormus yine elimden geleni yapıyorum ben yutmasin diye ama çok fazla dökülüyor biran önce bitse şu dökülme işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…