- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bizimkide acaip dokuyor heryer sac kakasi dahilKızlar kızımın saçları çok dökülüyor 3 buçuk aylığız eli hep ağzında ve bazen o kıllar naparsam yapayım gidiyor ağzına bugün kakasında çıktı kıllar nasıl birşey yapacağımı şaşırdım sürekli topluyorum supuruyorum ama çok dökülüyor inşallah yutmasinin bir zararı olmaz
2 veya 2 bucuk saatte bir. Kizim 3 aylik. Onceden mizirdanirdi acikinca. Simdi ben vermesem hic istemeyecek sanki. Bir de emerken cok dikkati dagiliyor, gozume bakiyor, oyun yapiyor bazen. Bu yuzden sanirim, az kilo almis:/Kızlar gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Kalca olculeri kac cikti da cift bez takmanizi soyledi dr? Bizim 60 a 58 di cift bez takin dedi ama ben fazla takmadim cunku kadin olcmeyi beceremedi.doktordan geldik kalçamız gelişmemiş çift beze devam edecegiz. boynumuzda egrilik varmış azıcık egzersiz yapacagız. ayaklarımız birazda yamukmuş onada egzersiz yapacagız. dua edin inşallah zamanla geçer
45 gun.once.58 58 di. Dun 61 59 cikti biraz daha takalim.dedi. Haftaya baska.bir dr a daha goturecegimCok gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Kalca olculeri kac cikti da cift bez takmanizi soyledi dr? Bizim 60 a 58 di cift bez takin dedi ama ben fazla takmadim cunku kadin olcmeyi beceremedi.
Canım benim bebeğim kız ama kargoyu karşılamayı kabul edersen beyaz renkli olanlardan cinsiyet anlamında ortak renkli olanlardan gönderebilirimArkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Gunduz surekli memedeyiz her firsatta dayiyorum.agzina cunku kabasini emiyo birakiyo dikkatide dagiliyo.Kızlar gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz
Canim allah razı olsun ama hallettim sayılır arkadaşlar yardımcı oldular bana sen yardım etmiş kadar oldun canim çok sagolasinCanım benim bebeğim kız ama kargoyu karşılamayı kabul edersen beyaz renkli olanlardan cinsiyet anlamında ortak renkli olanlardan gönderebilirim
Ben 1. Ayını doldurduğundsn beri kaldırmıyorum. Doktorumuz gerek yok, artık o kendi kan şekerini ayarlayabilir, acıkınca ağlar demişti. Geceleri kendi uyanıyor. 2-3 veya 4 saati buluyor aralığı. Hatta bir iki kez aralıksız 6 saat uyuduğu oldu. O zaman uyandığında bir yumuluyor memeye :)Gece hala 2 saatte kaldirip emziriyor musunuz. Ben uyanip aglayinca veriyorum bazen 2 saati bazen 3 saate uyaniyor sizde durum nedir
bende uyandırmıyorum. gece 11 gibi ben yatıyorum sabah 7 ye kadar 2kere uyanıyor. ama bu ara sütüm o kadar azaldı ki emerken uyuya kalıyor.yoruluyor çekeçekeGece hala 2 saatte kaldirip emziriyor musunuz. Ben uyanip aglayinca veriyorum bazen 2 saati bazen 3 saate uyaniyor sizde durum nedir
Gece goguslerim doluyor emiyor ama gunduz sutum yetmiyor sanki ev isi cocuga.tek bakmak dinlenemiyorum da. Bi buyuseler artik. Biz bir de tv delisiyiz anliyor gibi kafayi cevirip bakiyor napicam bilmiyorumbende uyandırmıyorum. gece 11 gibi ben yatıyorum sabah 7 ye kadar 2kere uyanıyor. ama bu ara sütüm o kadar azaldı ki emerken uyuya kalıyor.yoruluyor çekeçeke
Bir defa 4 saat uyuyor sonra 2 saat arayla kendi uyanıyor Ama geçen gece 6 saat uyumuş çok korktum uyanınca saat falan kurmamıştım şok oldumGece hala 2 saatte kaldirip emziriyor musunuz. Ben uyanip aglayinca veriyorum bazen 2 saati bazen 3 saate uyaniyor sizde durum nedir
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. En kısa zamanda inşallah düzelir.doktordan geldik kalçamız gelişmemiş çift beze devam edecegiz. boynumuzda egrilik varmış azıcık egzersiz yapacagız. ayaklarımız birazda yamukmuş onada egzersiz yapacagız. dua edin inşallah zamanla geçer
Canım moralini bozma. 500 gr.az değil. 1kg.olması dart değil. Sen anne sütüne devam et. Kilosu gayet iyi. Emzirmek sütü Daha çok arttırır. Ama çalışınca mecburen sağmak zorundasın.benim kuzumda son 5 haftada 500 gr aldı. sanki sütüm azaldı. bi yandan emzirmeye bi yanan da sağmaya çalışıyorum. zor oluyor.gece az emmişse sabahları bol sütüm oluyor. onun dışında makine elimde sağıp duruyorum dibinde birazcık. çalıştığım için sağıyorum bu arada. ebede saçmaladı bugün . bi daha ki ay 1 kilo almazsa bişeylere başlarız dedi.1 kilo mu! 3 ay 1 haftalığız şuan 6400 olduk. gayet iyiyiz aslında ama dediğim gibi işe başlayınca kilo alımıda durdu. ne yapsam bilemiyorum da. yetmezmiş gibi pipisi kızarmıştı dr. antibiyotik verdi. sünnet ettirmeyi düşünün bi an önce dedi. hepten moralim bozuldu. çünkü eşimden de uzağım. o istanbulda ben başka şehirde off. kızlar sizlere bi dert yanayım dedim ..
Değişiyor canım. Bazen saat başı. Bazen 2-3 saat.Kızlar gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz
Ayyy evet ya. Artık oyun yapıyor sıpalar. Aynen benim kızım da öyle. Etrafı izleye izleye, bir emip bir çıkararak devam ediyor. Elleriyle tişörtümü tutup çekiyor. Gülüyor. Resmen oyun oynuyor.2 veya 2 bucuk saatte bir. Kizim 3 aylik. Onceden mizirdanirdi acikinca. Simdi ben vermesem hic istemeyecek sanki. Bir de emerken cok dikkati dagiliyor, gozume bakiyor, oyun yapiyor bazen. Bu yuzden sanirim, az kilo almis:/
Ben hiç kaldırıp emzirmiyorum. Kendi acıkınca uyanıp emiyor. 2-3 saat bazen de 4 saatte uyanıyor.Gece hala 2 saatte kaldirip emziriyor musunuz. Ben uyanip aglayinca veriyorum bazen 2 saati bazen 3 saate uyaniyor sizde durum nedir