2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnşallah sagol canım benim

Hoşgeldin. Geçmiş olsun. İnşallah birşey olmaz. Artık iyice hareketlenmeye başladılar. Yalnız bırakmamak lazım.

Aslında tam olarak sorun değildi. Sadece sol tarafta birşey dikkatini çekince hep sola bakıyordu, kesinlikle sağa döndürtemiyordum. Bazen de tam tersi oluyordu. Hep sağa bakıyordu. Bu dediğim 1 aylıkken falandı. Şimdi böyle değil.

Kızlar yeni huyumuz memeyi almıyor arkaya atıyor kendini önce yatarak verdim sonra kucağıma aldım bu akşam emdi allahım şekilden şekle girdim valla
Benim kızım hep emerek uyuyor. Fakat son zamanlarda uykusu çok geldiyse memeyi almıyor, kendini arkaya atıyor, ağlıyor. Beni baya uğraştırıyor.

Benm 1 ay oldu bi gecleri emi y odu bugun onu da emmedi agladi hep mama da yiyor beno de emigor du.sutu m u sagdim vermeye calistm zorla emdi.nasl duzlcek bilmiyorum ins birakmazlar

Canım söylediklerine kesinlikle katılıyorum okuduğum kitap olan mahallenin en mutlu bebeği de bunu çok iyi açıklamış bebeklerimizi bu duygudan mahrum etmemeliyiz bence

slm kızlar sayfayı takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım. bebeğim 82 günlük mama ve anne sütü beraber gidiyoruz tabiki mama vermek istemiyorum. 2 hafta kadar önceydi beni tamamen reddetmeye başlamıştı. bende emzirme kampından etkilenerek sütüm artsın diye 3 gün mama vermedim. bi hayli inatlaştık.aç kalmasın diye uykuda 30cc kadar verdim ara ara. annem göğsümü tutsun diye üstten mama damlattı öyle biraz emdi ilk gün 2. gün daha çok inatlaştı emmemek için son gün biraz daha isteklendi emmeye. şu an istekli emmek istiyo sürekli ama yetmiyor çünkü emmeyi bıraktığı zaman ağlıyor biraz oyalayınca vakit geçiriyor. uykulu iken emme süresi uzun oluyor fakat uyanıkken bütün emme işlemi 10 dakika kadar bile sürmüyor.sütğün gelmesi yavaşladığında bırakıyor devam etmek istemiyo. devam etse süt gelir diyorlar. emme süresinin uzmasını istiyorum ne yapmalıyım sizce başına böyle bi olay gelen var mı? sütün artması için önerileriniz neler? bi sürü şey deniyoruz artması için hele ki anne sütünün mucizevi özellliklerini duydukça...

Merhaba doğru yoldasın canım emzirme kampı yakarak artırmışsın. zaten artık emme süreleri kısalacak bu normal bebekler daha güçlü çekiyor. Tebrik ederim pes etmemişsin.

Merhaba kızlar özledim sizi. okula başladım pazartesi şu an dersim az müdür programından verdi 2 hafta sonra zümrem doğum iznine ayrılacak 21 e inecek. Bebeğim biberon almıyor. Önceden alıyordu. Sadece anne sütü alıyor. Ev yakın aralarda gideceğim eve program iyi sayılır siz nasılsınız. Hep aklımdasınız. Cepten zor oluyordu simdi okuldan giriyorum kolay oldu.

Merhaba doğru yoldasın canım emzirme kampı yakarak artırmışsın. zaten artık emme süreleri kısalacak bu normal bebekler daha güçlü çekiyor. Tebrik ederim pes etmemişsin.
teşekkür ederim ama maalesef doymuyor çünkü ağlayarak ayrılıyor ancak oyalıyorum öyle susuyor

Hoşgeldin canım. Boza çok etkili. Ayrıca bol sıvı. En önemlisi de emzirmek. Bebeğin 10 dakikada doyuyor olabilir. Artık büyüdükleri için bu süre yeterli. Doğmadığını nasıl anlıyorsun? Memeyi kendi mi bırakıyor?

İyiyiz canım. Ben ücretsiz izin aldım. Kızımla vakit geçiriyoruz. İyiyim. Hayatımdan memnunum.

Merhaba kızlar dogumdan sonra saçım felaket dökülüyor yumak yumak sizde de dökülme varmı üzülüyorum valla
Doğumdan sonra saç dökülmesi oluyormuş. Özellikler de 3.aydan itibaren. Normal bir durum. Ben saçımı sürekli topladığım için dökülmenin farkında değilim. Ya da dökülmüyor.

Merhaba kızlar dogumdan sonra saçım felaket dökülüyor yumak yumak sizde de dökülme varmı üzülüyorum valla
Ayyy olmaz mi, benim saclarim normalde kalin tellidir. Sac tellerim inceldi dogumdan sonra ve asiri dokuluyor. Kestirsem daha az dokulur mu acaba diye dusunuyorum. Kansizliktan oluyormus sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…