- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
Benim kızım 82 günlük. 2 gündür tesadüfen de olsa oyuncakları tutmaya başladı. Ama çok bilinçli tutmuyor. Sanırım biraz daha büyümesi lazım.Kac gunluk canim bebegin? Bizimki 80 gunluk henuz kavrayamiyor nesneleri. Biz oyuncaklari sallayarak oynatiyoruz. Sabirsizlikla bekliyorum tutabilmesini.
Kac gunluk canim bebegin? Bizimki 80 gunluk henuz kavrayamiyor nesneleri. Biz oyuncaklari sallayarak oynatiyoruz. Sabirsizlikla bekliyorum tutabilmesini.
Bende perisan olmustum ama o yapti ya degmisti. Catlak olabilirmis bebeklerde baktirmak lazim. Cok kotuysen kan.degerlerine baktir gecmiz olsun saglicakla kalinÇok fenayım bi gun içtim tuvaletten çıkamadım oo yapmadı diye bida yapmadım yine yapayım bali ins faydası olur zeytinyağlı masaj yapiyorum poposunun orası yani kızarik acaba çatlak filan mi sanirim doktora gitmeden icim rahat etmicek. nasıl bi regliyse cocuk bezi kullaniyorum resmen hic böyle regli görmemiştim sorardım kan kaybından resmen durmanın yok( doğumdan sonra bile kanamam olmadi nerdeyse ondan herelde kayısı suyu yine yapicam saolun
Kaşık ile vermeyi dene canım , uyurken memeyi çekip biberonu verebilirsin, bizde işe yaramadı , 2,5 aydan sonra bıraktı biberonu , 4. Ayın içindeyiz. Benimki de almıyor biberon kaşık ile veriyoruzmerhaba arkadaşlar ben yazılarınızı zaman buldukça okuyorum . 3 aylık bir oğlum var . yakında işe başlamam gerekiyor ama oğlum biberon almıyor ilk iki hafta mama vermiştik alıyodu sonra unuttu sanırım biberonla süt içmiyor ne yapacağım bilmiyorum. böyle bir şeyle karşılaşan ya da şahit olan oldu mu ne yapabilirim ?
Bebek 4. Aya girdi bende olmadım dahaKızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Benim kızım 68 günlük bugün çok az lekelenme oldu acaba adet mi olacağımBebek 4. Aya girdi bende olmadım daha
Kaşık ile vermeyi dene canım , uyurken memeyi çekip biberonu verebilirsin, bizde işe yaramadı , 2,5 aydan sonra bıraktı biberonu , 4. Ayın içindeyiz. Benimki de almıyor biberon kaşık ile veriyoruz
40 çıktıktan 20 gün sonra filan oldumKızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Kızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Elleri zaten sürekli yüzünde. Bi görseniz, uyandığında harpten çıkmış gibi ya alnını çiziyor ya gözünün üstünü ya da yanağını. Tırnaklarını sürekli kesmeme rağmen nasıl yapabiliyor anlamıyorum :) ama bizde zaten alerji olduğu kakadan belli oldu. Bir de oyun elini gözüne oyun için götürmediği belli. Ovuştura ovuştura kaşıyo kızartıyo kaşlarının oraları yavrum...Canım gözleri kasinin ca alerji mi oluyormuş bu aylarda bebekler ellerini yüzüne çok gotururmus yüzünü keşfedermis. .
Bizim park yatak muzikli ve titreşimli hiç hazetmiyor açtığım zaman bi panik oluyor zaten öyle saçma sapan muzikler koymuşlarki ben bile hoşlanmadım ama dönencemizi çok sviyoruz özellikle ışıklar dikkatini cekiyor ana kucagında belki seninki sever dinlendirici sakin müzik olmasına dikkat et yine de çabuk sıkılırlar bu dönemde.Kızlar oğlumu gündüz oyalamaya çalışıyorum ama herşeyden çabuk sıkılıyor durmuyor aglamaya başlıyor. Bende titreşimli müzikli ana kucağı almayı düşünüyorum aranızda kullananlarız var mı acaba.
Tırnaklarını törpüleyince çok çizemiyorlarElleri zaten sürekli yüzünde. Bi görseniz, uyandığında harpten çıkmış gibi ya alnını çiziyor ya gözünün üstünü ya da yanağını. Tırnaklarını sürekli kesmeme rağmen nasıl yapabiliyor anlamıyorum :) ama bizde zaten alerji olduğu kakadan belli oldu. Bir de oyun elini gözüne oyun için götürmediği belli. Ovuştura ovuştura kaşıyo kızartıyo kaşlarının oraları yavrum...
bzm var genelde onun icinde oluyor ama bz sallayinca seviyor. titresimini falan kullanmiyorum. bir de salincagi var. keyfi yerndeyse bi sure onda oyalaniyor donen oyuncaklarina bakiyor ama orda uyumuyorKızlar oğlumu gündüz oyalamaya çalışıyorum ama herşeyden çabuk sıkılıyor durmuyor aglamaya başlıyor. Bende titreşimli müzikli ana kucağı almayı düşünüyorum aranızda kullananlarız var mı acaba.
Bizim park yatak muzikli ve titreşimli hiç hazetmiyor açtığım zaman bi panik oluyor zaten öyle saçma sapan muzikler koymuşlarki ben bile hoşlanmadım ama dönencemizi çok sviyoruz özellikle ışıklar dikkatini cekiyor ana kucagında belki seninki sever dinlendirici sakin müzik olmasına dikkat et yine de çabuk sıkılırlar bu dönemde.
bzm var genelde onun icinde oluyor ama bz sallayinca seviyor. titresimini falan kullanmiyorum. bir de salincagi var. keyfi yerndeyse bi sure onda oyalaniyor donen oyuncaklarina bakiyor ama orda uyumuyor
Ben 60 da gördüm ama bu ay görmedim sanırım hemen düzene girmiyorKızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra