2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım tek yan etkisi fazla kaka onunda zararı yok malum rahatlıyor daha çok şırınga ile yavaş yavaş verdi ağzına beğendi tadını benimki hiç sesi çıkmadan içti telaş etme yani

Geçmiş olsun canım yavrum benim minicik canlariyla nelerle uğraşıyorlar

Haklısın canım günü gününü tutmuyor bende aşırı yoruluyorum iş yapmadan uç çoçuk tek başına kızlarımda hem yas faktörü hemde ilkler nedeniyle anlamadım birde bu kadar dızdız değillerdi dun gece 3den akşam 11e kadar uyumadı mesela sutum yoktu mecbur mama verdim aç değildi gszıda yoktu çoçuk sabrımı deniyor başından ayrıldığın zaman basıyor ağlamayı bugünde sabah 6da kalkıp saat 9 da banyo yaptırdım öyle uyudu hepsinde ayrı bir acemi olup bildiğinide unutuyorsun şimdi yarınki yemek işini halledip yatacağım inşallah böyle devam etmez hepimize Allah kolaylık versin sağlıklı olsunlar da meleklerimiz bugünlerde geçecek

Çok geçmiş olsun. Sadece kakanın sümüksü olması ne anlama gelir acaba? Benim kızın arada öyle oluyor.

Yok canım tek yan etkisi fazla kaka onunda zararı yok malum rahatlıyor daha çok şırınga ile yavaş yavaş verdi ağzına beğendi tadını benimki hiç sesi çıkmadan içti telaş etme yani
Rahatladım canım sağol...
Geçmiş olsun canım yavrum benim minicik canlariyla nelerle uğraşıyorlar
Sağol canım ya Allah beterinden korusun minişlerimizi...
Çok geçmiş olsun. Sadece kakanın sümüksü olması ne anlama gelir acaba? Benim kızın arada öyle oluyor.
Hiç bilmiyorum ki canım sor ama bence doktoruna. Bizim şimdi kan yok da sadece sümüksü kaka geliyor...

Kızlar gündüz nasıl oyalıyor sunuz ana kucağına koyuyorum ben genelde orda uyuyor biraz sallayinca ama ona da alışsın istemiyorum

Kızlar gündüz nasıl oyalıyor sunuz ana kucağına koyuyorum ben genelde orda uyuyor biraz sallayinca ama ona da alışsın istemiyorum

Ana Kucağı hayat kurtarıyor bence. Gündüz o olmasa naparim bilmiyorum hep kucak da olmaz ana kucağına yatırıp salliyorum bazen konuşuyorum cingiragimizla oynuyoruz artık tutmayı da öğrendi kisacasi gündüzleri genel olarak ana kucagindayiz bazen de perdeyi aralayip camdan baktiriyorum o kadar

Bugün 6 gün bitti kaka yapmiyo kizim. Bazı günler hic vermiyorum bazen 1 veriyorum kusma önleyici ar mama dan 60cc. Mama mi yaptı kabiz. Götüreyim mi doktora acaba. Bekliyorum mi. Çok kusuyo içinde kalmiyoki kaka olsun ( huzursuz değil çok fazla. Kaç güne kadar beklim 10 güne kadar normal diye bekliyorum. Nabsa bilemedim.

Bide ben dün ilk kez adet oldum. Dogumda bile kalamam olmadi hryerim dokuluyo çok ağrıyı eklemlerim. Pazartesi de hastaneye gidicez spiral taktirmak için. Hiç taktıran var mi. Iki senede iki dogum yaptim o yuzden şansa birakamiyorum sezeryan çünkü.

Gündüz uyanınca oynuyoruz çok altını alıyorum oynuyoruz yatakta yuvarlaniyoruz en tatli zamanı sabah çok seker oluyo. Baya bi oynayınca onu bendine koyuyorum konuşarak yatağın topluyorum sonra oturma odasına geçiyoruz oda huzursuzlasmaya baskıyı uykusu geliyo çünkü. Akvaryum gb olan oyun halimiz var onun altına koyuyorum ona bakın iyi agliyo memesini veriyorum bende toz alıp supuruyorum. Supururken sakinlesiyo orta li topluyorum. Sonra o uyuya kaliyo oyle. Kahvalti yapiyorum uyanmiyo. Enzir kus emzir kus alt al kucakta gezdir muhabbet et gezdir kucamda seviyorum konuşuyorum yine yoruluyo uyuyo yemek yaparken ana kucağında oyuncaklar bağladım sarkan ayna filan onlara bakıyı titresimli anlayacağı oyalaniyo. Gezdir yor uyuyo akşam oluyo iste böyle. Misafir gelir yada biz gidersek gündüz ayakta sallayarak uyuyo. Ama evimizde anlizsak yürüyorum kendi daliyo uykuya çok sukur. Bide kusmamiz bitse hop hop hoplatirdim malesef biblo gb narin kucak istiyo buda iyi gelmiyo kusturuyo

Bizde de kaka problemi vardi careyi kayisi suyunda buldum. Her sabah ictim once iki gune yapmaya basladi simdi her sabah yapiyor. O yapti duzene girdi bende icmeyi biraktim

Bizde de kaka problemi vardi careyi kayisi suyunda buldum. Her sabah ictim once iki gune yapmaya basladi simdi her sabah yapiyor. O yapti duzene girdi bende icmeyi biraktim
Çok fenayım bi gun içtim tuvaletten çıkamadım oo yapmadı diye bida yapmadım yine yapayım bali ins faydası olur zeytinyağlı masaj yapiyorum poposunun orası yani kızarik acaba çatlak filan mi sanirim doktora gitmeden icim rahat etmicek. nasıl bi regliyse cocuk bezi kullaniyorum resmen hic böyle regli görmemiştim sorardım kan kaybından resmen durmanın yok ( doğumdan sonra bile kanamam olmadi nerdeyse ondan herelde kayısı suyu yine yapicam saolun

Kac gunluk canim bebegin? Bizimki 80 gunluk henuz kavrayamiyor nesneleri. Biz oyuncaklari sallayarak oynatiyoruz. Sabirsizlikla bekliyorum tutabilmesini.

Canım gözleri kasinin ca alerji mi oluyormuş bu aylarda bebekler ellerini yüzüne çok gotururmus yüzünü keşfedermis. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…