İnşallah canımamin canim hayirlisiyla biter ins
Canim benimki 3 gunde bir yapiyor masajla oda. Buyudukce degisiyorlar normalKızlar kızım 50 günlük günde 6 -7 olan kaka sayısı birkaç haftadır günde 1_2 oldu normal mi yoksa sütüm mu yetmiyor
Cnm benm Nasılsn napiyosun :)İyi gecelerözlemişim sizi :)
Bebişle aşk yasıyorum :)Cnm benm Nasılsn napiyosun :)
Benim kızım sadece memede uyuyor.bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar kafayı yemek üzereyim urtiker(kurdeşen)olmuştum birtürlü gecmedi krem kullandım iğne oldum ama ne çağre sabaha kadar kaşınıyorum gram uyku yok heryerim kıpkırmızi ilaç yazdı cildiyeci ama o da sute geçiyormuş kesmem gerekecek ne yapacağımı şaşırdim zaten gündüź sıkıntılı emiyoruz hiç vermezsem iyice soğuyacak ama ilacı almazsamda alerji geçmiyor sıkıntıdan oluyormuş iyice kafayı taktim heryerim kabardi bana bir akıl verin
Valla 9.haftasında cisimleri kavrar diyor bi kitapta. Benimkinin 8.haftası bitti, 9 un içindeyiz ama hiç öyle bi hareket yok...Selamlar...Bebekleriniz cingirak vs tutmaya basladi mi, veya ne zaman tutmaya basliyorlar?
Destekli oturma 5.ayda olur, emekleme de 8.aydi sanırımKızlar Bebekler ne zaman oturma pozisyon unda durur ve ne zaman emekler
Canım ben esimin dir dir ından dolayı diyetisyene başladım emzîkli anne diyeti yapıyorumKilolar kilolar...nasıl veriyorsun canım var mı bir sırrı?? 17 kilo almıştım hamilelikte, ama hala 15 kilo fazlam var. Yemek yemeyi kesemiyorum. Hemen sütümün azaldığını fark ediyorum. Günde en az 3 litre su içiyorum. Ama gitmek bilmiyor bu kilolar
10-12 saatmemededurmak mı , doğduğu günden beri 15 dak. Maximum 20 dak emzirdm her seferinde seni yalancı emzik niyetine kullanıyor bebisEmen çocuğa mama önerilmesi de çok ilginç grrçekten ağzım açık okuyorum bazen ya birde mama ver mama diye :/ çok üzülüyorum böyle olunca.2 saat dayanamıyorsunuz dmek ki bzim gbi kesintisiz 10-12 saat memede duran huysuzluk yapan bebek olsa napcaksınız uyusun diye(
Canim diyetini paylasir misin. sut olsun diye ne varsa goturdum simdi de durduramiyorum kendimi surekli yeme istiyorumCanım ben esimin dir dir ından dolayı diyetisyene başladım emzîkli anne diyeti yapıyorum
maşallah diyeyim.yine gündüz uyuyor seninki.biz dün ölen 2 -3 arası uyuduk okadar hadi bide göğsümde uyumalarını sayayım toplam 3 saat uyumuş olsun gündüz.gece de gaz sancımız vardı.metsil kullanıyodurk saplex mi ne almış eşim onu denedik.2 saat çığlık çığlığa ağladı.Peygamber Efendimizin ağrıyan yere elini koyup okuduğu duayı okudum.Artık duanın hikmetimi bilmem biraz sakinledi.sardım yatakta yanıma yatırdım .22.30 da yattık gece 2 buçukta kalktık.Ah onlar acı çekeceğine biz çekelim değil mi? hep dertleri değil bir kaç ay sonra güzellikleri paylaşalım inşallah.Gece uykuya geçise bi çözüm bulamadık 12 yi buluyor uyumasi üstelik gündüz 1-2 saat aralıklı uyuyor tek içimi rahat ettiren gece ve sabah uykusu 12 den sonra 4-5 saat uyuyor sonra 2 saat arayla sabah 11 e kadar uyuyor sanırım sabah geç kalkınca gece uykusu da geç oluyor, ama dün akşam sabah 6 ya kadar uyudu korktum valla ama banada süper iyi geldi ne yalan söyleyeyim uzun aradan sonra uzun bir uyku güzeldi