İnşallah canım bu arada Nurse Harvey bitkisel şurup var bize iyi geldimaşallah diyeyim.yine gündüz uyuyor seninki.biz dün ölen 2 -3 arası uyuduk okadar hadi bide göğsümde uyumalarını sayayım toplam 3 saat uyumuş olsun gündüz.gece de gaz sancımız vardı.metsil kullanıyodurk saplex mi ne almış eşim onu denedik.2 saat çığlık çığlığa ağladı.Peygamber Efendimizin ağrıyan yere elini koyup okuduğu duayı okudum.Artık duanın hikmetimi bilmem biraz sakinledi.sardım yatakta yanıma yatırdım .22.30 da yattık gece 2 buçukta kalktık.Ah onlar acı çekeceğine biz çekelim değil mi? hep dertleri değil bir kaç ay sonra güzellikleri paylaşalım inşallah.
Bünyene göredir diyet mutlaka canım ama yine de paylaşır mısın kaba taslak neler yiyip yemediğini?Canım ben esimin dir dir ından dolayı diyetisyene başladım emzîkli anne diyeti yapıyorum
Biz dün aldık. Bebeğim 60 günlük. Oyuncaklar ilgisini çekti. Uzanmaya çalışıyor. En yakın olana tesadüfen vurunca mutlu oluyor ama diğerlerine uzanamayınca sinirleniyor :) yine de tam olarak oynayabilmesi için 1 aya daha ihtiyacımız var sanırım :)Bebişle aşk yasıyorum :)sen nasılsın tatlım Bu Arada oyun halısı aldınız mı
Zeytinyagiyla popoya uyari verebilirsin. Bizde ayniydik hergun kayisi suyu ictim yapti dene istersen sendeBu arada yine 3. günümüz kaka yapamadık.ama fitil atmadım buradaki tavsiyelere uyarak.okuduğuma göre 4 günde yapanda varmış. bugun doktor kontrolü var bakalım .
Allahım bozmasin canım benm :)Bebişle aşk yasıyorum :)sen nasılsın tatlım Bu Arada oyun halısı aldınız mı
Canm benm ya gecmiş olsun, keske elimden gelen bişi olsaKızlar kafayı yemek üzereyim urtiker(kurdeşen)olmuştum birtürlü gecmedi krem kullandım iğne oldum ama ne çağre sabaha kadar kaşınıyorum gram uyku yok heryerim kıpkırmızi ilaç yazdı cildiyeci ama o da sute geçiyormuş kesmem gerekecek ne yapacağımı şaşırdim zaten gündüź sıkıntılı emiyoruz hiç vermezsem iyice soğuyacak ama ilacı almazsamda alerji geçmiyor sıkıntıdan oluyormuş iyice kafayı taktim heryerim kabardi bana bir akıl verin
Canım ben esimin dir dir ından dolayı diyetisyene başladım emzîkli anne diyeti yapıyorum
Ben yumuşak sesli bi oyuncak aldım tutuyor ama uzun süre değilValla 9.haftasında cisimleri kavrar diyor bi kitapta. Benimkinin 8.haftası bitti, 9 un içindeyiz ama hiç öyle bi hareket yok...
2 üç gün arayla Doğduğundan beri veriyorum benKızlar bebiş lere su veriyor musunuz nezaman su verilir benim Nergis im 2 aylik oldu
Ben iki cay kasigi veriyordum dr umuz vermeyin dedi. Arkadaslarim verdiklerini soyledi.,kafam karisti arada aklima geldikce veriyorumKızlar bebiş lere su veriyor musunuz nezaman su verilir benim Nergis im 2 aylik oldu
Ne kadar veriyorsun2 üç gün arayla Doğduğundan beri veriyorum ben
3_4 çay kaşığıNe kadar veriyorsun
Evet yakaladiginda affetmiyor. Gunduz takip ediyorum gecede corap geciriyorum.Kızlar Bebekleriniz ellerini emiyor mu su gibi yapıyor şapur şupur sesler çıkarıyor bi de
Bizimki acıktığında öyle bir emiyor ki inanamazsınız:) hatta geceleri uyandığında ağlamıyor. Ellerini emiyor. Şapır şupur sesine uyanıyorum ben. Yumruk yapıp emiyor hatta. Az daha zorlasa elinin hepsini sokacak ağzına :)Kızlar Bebekleriniz ellerini emiyor mu su gibi yapıyor şapur şupur sesler çıkarıyor bi de