2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada yine 3. günümüz kaka yapamadık.ama fitil atmadım buradaki tavsiyelere uyarak.okuduğuma göre 4 günde yapanda varmış. bugun doktor kontrolü var bakalım .

İnşallah canım bu arada Nurse Harvey bitkisel şurup var bize iyi geldi
Ğ

Bayanlar merhaba biraz geriye dönük okudum ve çok üzüldüm ben erken doğum yaptım Dr bebeğime mama vermemi tavsiye etmişti ama ilk 4 hafta sadece oda her emzirmeden sonra 4 yada 5 kaşık demişti bebek prematüre olduğu içindi ha tam uyguladınmı diye sor hayır uygulamadım ve 2. Ay mama yasağı getirdi nedeni anne sütü bebeğin alacağı gıdaların tamamını içerir ve benim sütüm zaten vardı. ve bebeğim mamaya muhtaç değildi
mama sadece bebeğe hızlı ve gereksiz kilo aldırır dedim çok şükür kızım 3 aylık ve biz 2 aydır verdiğim mamadan kurtulduk ha kızım beni emzik yerine koyuyor ki ben anneyim ve bundan da çok mutluyum derseniz aaa bu kötü bir alışkanlık onun bunu anlayacak beyin nöronlarına sahip olması yaklaşık olarak 2 yaşını bulacak bebeğe vereceğimiz anne güveni ve kokusundan mahrum kalacak yani özetle mama tavsiyesi vermeyelim sadece anne sütü tavsiye edelim mama tavsiyesi bilinçsiz ilaç tavsiyesi gibi benim gece uykum olmasın, günlerce dışarı çıkmayalım ama sağlıklı bebek ve çocuklarımız olsun

Bebişle aşk yasıyorum :) sen nasılsın tatlım Bu Arada oyun halısı aldınız mı
Biz dün aldık. Bebeğim 60 günlük. Oyuncaklar ilgisini çekti. Uzanmaya çalışıyor. En yakın olana tesadüfen vurunca mutlu oluyor ama diğerlerine uzanamayınca sinirleniyor :) yine de tam olarak oynayabilmesi için 1 aya daha ihtiyacımız var sanırım :)

Canm benm ya gecmiş olsun, keske elimden gelen bişi olsa allahım şifasını versin.

Kızlar Bebekleriniz ellerini emiyor mu su gibi yapıyor şapur şupur sesler çıkarıyor bi de
Bizimki acıktığında öyle bir emiyor ki inanamazsınız:) hatta geceleri uyandığında ağlamıyor. Ellerini emiyor. Şapır şupur sesine uyanıyorum ben. Yumruk yapıp emiyor hatta. Az daha zorlasa elinin hepsini sokacak ağzına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…