Park yatağımız Kraft'ın canım. Dönence de onunla birlikteydi aldığımızda. Hem ışıklı hem müzikli. Ama ışığı genelde kullanmıyorum. Müzik ve dönen ayıcıklar yetiyor oğluşumu mutlu etmeye. Rahat ediyorum. Tavsiye ederim.Dönenceyi bende düşünüyorum canım. Işıklı mı müzikli mi, nasıl dönence
Bi an önce benimde almam lazım o zaman canım. Yoksa sürekli kucakta zor oluyorPark yatağımız Kraft'ın canım. Dönence de onunla birlikteydi aldığımızda. Hem ışıklı hem müzikli. Ama ışığı genelde kullanmıyorum. Müzik ve dönen ayıcıklar yetiyor oğluşumu mutlu etmeye. Rahat ediyorum. Tavsiye ederim.
Evet gerçekten zor hep kucakta... Bu arada arkadaşlar aranızda mama veya sağılmış süt verenler varsa bebekleriniz kaç günlük ve ortalama kaç cc içiyorlar? Nedense benimki pek bi obur gibi geliyor bana.Bi an önce benimde almam lazım o zaman canım. Yoksa sürekli kucakta zor oluyor
Ben sağmıyorum. Ama emerken çoğunlukla zor alıyor. Bi alıyor bi bırakıyor. Sancısı yok. Ama neden böyle yapıyor anlamıyorumEvet gerçekten zor hep kucakta... Bu arada arkadaşlar aranızda mama veya sağılmış süt verenler varsa bebekleriniz kaç günlük ve ortalama kaç cc içiyorlar? Nedense benimki pek bi obur gibi geliyor bana.
ikiniyor zorlaniyor garibim. kuru kayisi yesem gecer mi ona yapabilir mi kiRahatsiz olmuuorsa sotun yapma,bejim oglum da haftada bir yapiyor
Sağlık ocağındaki hemşire gaz için kuru kayısı ve kuru incir yememi önermişti. Kabızlığına da iyi gelebilirikiniyor zorlaniyor garibim. kuru kayisi yesem gecer mi ona yapabilir mi ki
bende deneyeyim bi tskSağlık ocağındaki hemşire gaz için kuru kayısı ve kuru incir yememi önermişti. Kabızlığına da iyi gelebilir
60 cc veriyorumEvet gerçekten zor hep kucakta... Bu arada arkadaşlar aranızda mama veya sağılmış süt verenler varsa bebekleriniz kaç günlük ve ortalama kaç cc içiyorlar? Nedense benimki pek bi obur gibi geliyor bana.
bizde de aynı. cop cop oynuyo resmen memeyleBen sağmıyorum. Ama emerken çoğunlukla zor alıyor. Bi alıyor bi bırakıyor. Sancısı yok. Ama neden böyle yapıyor anlamıyorum
benımkı 44 gunluk 80 cc verıyorumEvet gerçekten zor hep kucakta... Bu arada arkadaşlar aranızda mama veya sağılmış süt verenler varsa bebekleriniz kaç günlük ve ortalama kaç cc içiyorlar? Nedense benimki pek bi obur gibi geliyor bana.
Evet basin on kisminda kucuk hafif çukurlu dalgali gibiEvet buldum sınunda çok küçük bi yerde var .. Sizinki de öyle mi
Nediyelim inş.usutmus olmasinlar hasta olmasinlar bizde 1haftadir hastayiz bi iyilessek artik kizcem suzuldu sankiKimi sorun yok diyo, kimi sütü hazmedememiş diyo, kimi üşütmüş diyo Ben de bilemedim tatlm
Cnm vitamin damlası ile leylanın bahsettiği yağ yasak aynı olur mu hiç:)) o zeytinyağ ayçiçek yağ mısırözü fındık soya vs kısaca kullandığımız yağlardan bahsediyor dr yasak dedi diyeDevit d vitamini de yağ değil mi canım?
Cnm o devit3 d vitamini damlası,senin dr.un yağ yasak demesiyle ilgili değil ikisi bir değil ki.sen bizlere böyle yararlı bir bilgi için paylaştığın için tşeekkür ederizCanım ben ilaç içeriklerini tam bilmiyorum ama o tür yağlar seyrettiğim tepkilere uğratılmıştır ve ilaç haline getirilmiştir asitleri alınmıştır en azından yoksa bebekleri mahveder
Dr ile konuşup mamayı kademeli olarak azaltmalısın belli ki sütün yarıyor azaltarak mamayı bırakman ve anne sütüyle devam etmen daha iyi olur benceBiz 53 günlüğüz ama beni emmesinin dışında günde en az 250 cc mama+sağılmış süt alıyor. Doymak bilmiyor.. İlk 13 gün çok ağladı. Gece 12den sabah 6ya kadar memede yarı uykulu durduğunu bilirim. Sonra doktor kilo takibi yaptığında baktık ki neredeyse hiç kilo almıyor, sağılmış süte ve sonra da mamaya başladık. Şimdi de günde 50 gram alıyormuş. Önceki zamana göre açığı kapattık ama şimdi de çok almaya başladı gibi geliyor.. Yani şimdi hem emiyor hem sağılmış süt içiyor hem de mama...
Ahh bi azaltabilsekDr ile konuşup mamayı kademeli olarak azaltmalısın belli ki sütün yarıyor azaltarak mamayı bırakman ve anne sütüyle devam etmen daha iyi olur bence
Bende ayni durumdayim.ve birde kusmamiz var bizim. 8 den 3 e kadar sadece meme verdim bezinde hic.cis yoktu cok uzuldumAhh bi azaltabilsekBi süre emiyor, sanırım sütün akışı yavaşladığı için memeyi sıkıp kafayı geri atmaya başlıyor. Elleri ayakları hiç durmuyor ve başlıyor ağlamaya. Arkadan mama veya sağılmış süt verince susup uyuyor. Doktorumuz da son kontrolümüzde 150 cc'ye azaltmamı söyledi ama yapamıyorum
Eki Görüntüle 1769133
Cnm vitamin damlası ile leylanın bahsettiği yağ yasak aynı olur mu hiç:)) o zeytinyağ ayçiçek yağ mısırözü fındık soya vs kısaca kullandığımız yağlardan bahsediyor dr yasak dedi diye
Bebege direkt zeytinyağ içirip bebegin boğazı tahriş olan acillik olan anneler olmuş. Bunun üzerine o da dr un söylediğini yazmıştı.paylaşımı tekrar ekliyim hatta sende bak altında birçok anne yazmış aynı durumu yaşayan.
Ayrıca bebek emmeyi reddetmeye başlamış.
Devit zararlı mı bilmiyorum,
Devit ve monovit için internette kötü yorumlar okudum bende değiştircem damlamı riske atmak istemiyorum. Bıngıldak erken kapanıyomuş, kanserojen madde içeriyomuş buna rağmen ücretsiz dağıtılıyomuş fln. Doğruluğunu bilemem ama insanın aklını karıştırıyor
Cnm o devit3 d vitamini damlası,senin dr.un yağ yasak demesiyle ilgili değil ikisi bir değil ki.sen bizlere böyle yararlı bir bilgi için paylaştığın için tşeekkür ederiz
Emdikten veya mama yedikten sonra 15-20 dk kadar dik şekilde kucağında tutuyor musun kusmasın diye? Bir önceki götürdüğümüz doktorumuz öyle demisti. Besledikten sonra mutlaka gazını çıkarıp 15-20 dk kadar kucağında dik tutarsan kusmanın önüne geçmiş olabilirsin.Bende ayni durumdayim.ve birde kusmamiz var bizim. 8 den 3 e kadar sadece meme verdim bezinde hic.cis yoktu cok uzuldum