- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Bizimde 3 gğn bugğn yapmadı.. Kendiliğinden mi yaptı yoksa ilaç verdinöiEvet yaptı canım çok şükür kabiz da değil rengi normal 2-3 gündür düzenli yapıyor umarım böyle gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde 3 gğn bugğn yapmadı.. Kendiliğinden mi yaptı yoksa ilaç verdinöiEvet yaptı canım çok şükür kabiz da değil rengi normal 2-3 gündür düzenli yapıyor umarım böyle gider
Hepsi geçecek canım hepsi.. Dinlen sende psikolojini bozma hiç. Daha büyük sorunları olanları düşün ve rahatla.. Üzülsekte üzülmesekte bu süreç yaşanacak.. Herşein ilacı zaman.. Bak yaz da geliyor güneş en güzel hali ile doğacak yeniden hepimize.. Enerjimiz yükselecekSelam kizlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum mirayim gunduzleri durmuyor ve uyumuyor surekli sallanip kucakta pispislanmak istiyor neyse bugn doktora gttik dedm memeyle savasio uyku nazi yapiyor uyumamak icin direnio oksuruk sesine uyaniyor dalamiyor uykuya artk kollarmi omzumu uyustugundan hissetmiorum dedim neden uyutmak istiyorsunki dedi.Uykuyada ihtiyaci yokmu sonucta bebek o dedim olsa uyur gelisimi oldukca guzel 3 yasina kadar emrinde oynucaksin sen onun dedi.19 şubatta 3 aylik olucaz 61 cm 6500 kg cikti sadece anne sütü aldgi icin sari civik kaka yapması normal dedi.Otomatik salincaklardan alalim diyoruz onlarda 9-12 kg arasi tasiyormus besikte yatmayida sevmiyor yanmda yatiriyorum.Rezene ve papatya cayi ic dedi.Psikolojim bozuldu artik ya hep boylemi surecek
Insallah canm ya insallah.Sütünü sagip gezmeye giden arkadaslarima o kadar ozeniyorumki biz eve hapis haldeyiz esimde bende psikolojikmen etkileniyoruz yazi bekliyorum 3 ay daha sabir bunada sukur hastanede engelli cocuklari gorunce biran cekindim rabbim baska dert vermesin bebeklerimizi korusun.Hepsi geçecek canım hepsi.. Dinlen sende psikolojini bozma hiç. Daha büyük sorunları olanları düşün ve rahatla.. Üzülsekte üzülmesekte bu süreç yaşanacak.. Herşein ilacı zaman.. Bak yaz da geliyor güneş en güzel hali ile doğacak yeniden hepimize.. Enerjimiz yükselecek
Bondigo nun cingirakli titresimli sesli oyuncagini almistim. Cok ilgisini cekiyor aglarken sallayinca susuyor onu dakikalarca izliyor. Canli renkleri var ilgisini cekiyor sanirim. Hatta diger cesitlerini de almayi dusunuyorum.Arkadaşlar bebeklerinizle oynuyor musunuz ? Neler yapıyorsunuz ? Ben konuşuyorum falan ama nasıl oynayacağımı bilemiyorum
Bizde de şıkşık var canım. Ama daha anlamaz diye oynamadık hiç. Bi de onun dışında nasıl oyalıyorsunuz uyanıkken ? Biz emziği bırakmak zorunda kaldık. Ondan sonra da hep kucak istiyor, emmek istiyorBondigo nun cingirakli titresimli sesli oyuncagini almistim. Cok ilgisini cekiyor aglarken sallayinca susuyor onu dakikalarca izliyor. Canli renkleri var ilgisini cekiyor sanirim. Hatta diger cesitlerini de almayi dusunuyorum.
Bizimde 3 gün bitti 4. Günün sonunda yaptı canım hiç müdahale etmedim kendi kendine yaptı sende bişey verme canım 5 güne kadar bekle istersenBizimde 3 gğn bugğn yapmadı.. Kendiliğinden mi yaptı yoksa ilaç verdinöi
Basin on kismina dogrimu elini yavaşça sur hissedersinBizim kafasında yumuşak yer yok anlamadım tam olarak neresi
Bizde de şıkşık var canım. Ama daha anlamaz diye oynamadık hiç. Bi de onun dışında nasıl oyalıyorsunuz uyanıkken ? Biz emziği bırakmak zorunda kaldık. Ondan sonra da hep kucak istiyor, emmek istiyor
bizim paşa 60 cm boyu kilosuda bezi ile 5500 kıyafetleri ile 5850 kg canım bir ay önce 4650 kg dı kalça usgsi istedi sağlık ocağı hemşiresiBoyumuz 58 cm olmuş 1 ayda 1300 kilo almış 5650 olmuş sizin kilo durumları nasıl kızlar
canım hametan pomad tek çare neler denedim tek çare1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı toz kimyonu atıp ılıyınca içtim. Kimyon dibe çöktü, onu içmedim. Burada bir arkadaş öyle tavsiye etmişti. Fakat tadını hiç sevmedim. Sadece 1 defa içtim. Daha önceden yemeklere baharat olarak atıp içiyordum. Öyle daha kolay geliyor bana. Yine öyle devam ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Maşallah pek tatlı olmuş
Benim hala göğüs ucu yaralarım oluyor. En büyük sebebi mememden hiç ayrılmayan kızım. Emmese bile emzik niyetine ağzında tutuyor. 2 gündür biraz rahat bıraktı. Yaralar daha iyi durumda. Canım daha az acıyor. Lanolin ve zeytinyağı sürdüm. İyi geldi. Ayrıca ayva çekirdeği ile yapılan krem de iyi geliyormuş ama denemedim.
Deneyeceğim canım teşekkürlerAyva cekirdeğini suda bekleyip jel halıne getir onu sür bakalim bi de sermncin Bana fayda etmşti
Evet buldum sınunda çok küçük bi yerde var .. Sizinki de öyle miBasin on kismina dogrimu elini yavaşça sur hissedersin
Neden böyle oluyor anlamıyorum çok kusuyor çok çiş yapıyor kakaya gerek kalmıyor galiba :))Bizimde 3 gün bitti 4. Günün sonunda yaptı canım hiç müdahale etmedim kendi kendine yaptı sende bişey verme canım 5 güne kadar bekle istersen
Valla ben annemlere gidiyoeum her hafta . Bence yakın bir tanııdğınız filan varsa gidin 1 saatliğine filan değişiklik olur..havalar güzel .. Niye çıkmayacağım diye şartlandırıyorsun.. Ev ziyareti yapabilirsin. Ben ablam teyzem dayım ananem gezdim valla. Yoksa paikolojim iyice gidersiInsallah canm ya insallah.Sütünü sagip gezmeye giden arkadaslarima o kadar ozeniyorumki biz eve hapis haldeyiz esimde bende psikolojikmen etkileniyoruz yazi bekliyorum 3 ay daha sabir bunada sukur hastanede engelli cocuklari gorunce biran cekindim rabbim baska dert vermesin bebeklerimizi korusun.
Bizimki de emzik almiyor. Onun disinda oyalayamiyoruz malesef biz de kucakta gezdiriyoruz. Yorucu oluyor agirlasti cunku baya. Cok az da olsa kendi kendine yatip bakiniyor arada. Tutabilseler cingirakla filan baya oyalanirlar ama idare ediyoruz napalim, oyundan anlayacaklarini sanmiyorum henuz, oyuncagi bi deneyin derim.Bizde de şıkşık var canım. Ama daha anlamaz diye oynamadık hiç. Bi de onun dışında nasıl oyalıyorsunuz uyanıkken ? Biz emziği bırakmak zorunda kaldık. Ondan sonra da hep kucak istiyor, emmek istiyor
meltemcivil sordum meltemcim etiketlemistim senide sorun yok diyo anlamadim.ben buyukler usutmustue diyor.Dr.normal.diyo kime inancaz bide bizi sorcam senin bebis kaç aylik kaç kilo.aldi
Dönenceyi bende düşünüyorum canım. Işıklı mı müzikli mi, nasıl dönenceBizim bıdık 53 günlük oldu. Park yatağında dönencesi var. Ona bayılıyor. Karnı tok, altı kuruysa dönenceyi izlerken gülücükler saçıyor :) yarım saat 1 saat kadar oyalanmasını sağlıyorum bu şekilde. Çok iyi oluyor.
Selam kizlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum mirayim gunduzleri durmuyor ve uyumuyor surekli sallanip kucakta pispislanmak istiyor neyse bugn doktora gttik dedm memeyle savasio uyku nazi yapiyor uyumamak icin direnio oksuruk sesine uyaniyor dalamiyor uykuya artk kollarmi omzumu uyustugundan hissetmiorum dedim neden uyutmak istiyorsunki dedi.Uykuyada ihtiyaci yokmu sonucta bebek o dedim olsa uyur gelisimi oldukca guzel 3 yasina kadar emrinde oynucaksin sen onun dedi.19 şubatta 3 aylik olucaz 61 cm 6500 kg cikti sadece anne sütü aldgi icin sari civik kaka yapması normal dedi.Otomatik salincaklardan alalim diyoruz onlarda 9-12 kg arasi tasiyormus besikte yatmayida sevmiyor yanmda yatiriyorum.Rezene ve papatya cayi ic dedi.Psikolojim bozuldu artik ya hep boylemi surecek
Yok canım emzik alıyor da ben vermiyorum. Yoksa emmekte sorun yaşıyoruz. Şıkşıkı denedim az önce. Sesi dikkatini çekti bayaBizimki de emzik almiyor. Onun disinda oyalayamiyoruz malesef biz de kucakta gezdiriyoruz. Yorucu oluyor agirlasti cunku baya. Cok az da olsa kendi kendine yatip bakiniyor arada. Tutabilseler cingirakla filan baya oyalanirlar ama idare ediyoruz napalim, oyundan anlayacaklarini sanmiyorum henuz, oyuncagi bi deneyin derim.