2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Walla günü gününe uymuyo ayşem Bazen cok iyi uyuyo huzurlu, bazen de 10 dk bile uyumuyo, kuş gibi gözler kıpır kıpır. Gazı da varsa bı de agliyo duramıyo cocuk durdugu yerde :KK43:
Aynı durumdayiz desene bizim ki kakisinide yapamiyor 4gun ustune çıkarıyor bu seferde sırtına kadar çıkmış oluyor :/ yapana kadarda kendini parçalıyor mahvoluyorum bende o ağlarken şu bağırsak florasi bi yoluna girsede rahatlasa çocuklar : /

Bizimki de 4. Günün sabahi yani bu sabah yaptı bezinin açar açmaz pirt diye hepsini çıkarttı aynen canım bende gün sayıyorum kabiz da değildi rengi falan hepsi normaldi bakalım birdahaki ne zaman olacak
Kabiz degil evet civik sari renk ama resmen 4 gunluk yapiyor çıkarmakta zorlanıyor bizim ki bugun fark ettim kucağıma alip karnina masaj yaptim o kendini kasarken bende elimle destekledim dunde oyle çok yapmıştı bugunde masaj sırasında yapti ustune çıkmasın diye poposuna bastirmadan kucağımda çıkardım üstünü ama bu seferde önden çıktı : ( gunlerin birikimi tabi neyse yeter ki çıkarsın gerisi önemli değil

Kizlar saglikocagindan geldik asimizi olduk 3tane şimdilik uyuyo inş ateş yapmaz kizcem birazcik agladi kiyamam ben ona ya sizler neyaptiniz nasilsiniz

nicki nick nicki nick Pinar saglik ocagindan geldik asimizi olduk boyumuza kilomuza bakildi burdada farkli cikti 5465 kilo boy 56 cm cikti dedim hastanede böyle cikmamisti simdi sevinsem bilemedim 800gr almis oluyor niye fark oldu anlamadim

Nediyelim inş.usutmus olmasinlar hasta olmasinlar bizde 1haftadir hastayiz bi iyilessek artik kizcem suzuldu sanki

Sık sık emzir annesi, ememediğizaman da pompa ile cek sütü ver biberon ile, kısa zamanda toparlanir Ben hala badenn uykulu oldugunu, tam ememediğini düşündüğüm oğünlenlerde pompa ile çektiğim sütü veriyorum

Evet denizcim bende anlatmaya çalıştım tekrar aynı örneği vermen güzel oldu ilaç içn kullanılan yağ başkadır yemeklik yağ başka kimya sektöründe kullanılan yağlar zararsızmış @huzurluvemutlu
Evet ya bizde sadece 10 gün kullandık
Devit 3 sonra Dr değiştirdi ve multi tabs verdi
Canım günde 1 ml veriyorsun değil mi bende bugun ona başlayacağım

Aynı durumdayiz desene bizim ki kakisinide yapamiyor 4gun ustune çıkarıyor bu seferde sırtına kadar çıkmış oluyor :/ yapana kadarda kendini parçalıyor mahvoluyorum bende o ağlarken şu bağırsak florasi bi yoluna girsede rahatlasa çocuklar : /
Az kaldi ayşecim, brz sabir, 3 aya maksimum 4 aya bağirsaklar düzelirmiş

Emdikten veya mama yedikten sonra 15-20 dk kadar dik şekilde kucağında tutuyor musun kusmasın diye? Bir önceki götürdüğümüz doktorumuz öyle demisti. Besledikten sonra mutlaka gazını çıkarıp 15-20 dk kadar kucağında dik tutarsan kusmanın önüne geçmiş olabilirsin.
Denedim canim. 45 derecelik aciyla yatirdik ama nafile.bazen kusuyo bazen kusmuyor.

Ahh bi azaltabilsek :KK43: Bi süre emiyor, sanırım sütün akışı yavaşladığı için memeyi sıkıp kafayı geri atmaya başlıyor. Elleri ayakları hiç durmuyor ve başlıyor ağlamaya. Arkadan mama veya sağılmış süt verince susup uyuyor. Doktorumuz da son kontrolümüzde 150 cc'ye azaltmamı söyledi ama yapamıyorum :KK43:
Her bebekte var memeyle kavga hali. Ben her huysuzken mama versem önünü alamaZdım cnm. Huysuz da olcaklar sürekli bizi de isteyecekler bebek onlar daha. Bnmki de memede kavga ediyo mola veriyorum biraz dolaştırıyorum sonra tkrar deniyorum öyle öyle 5 dk eme eme arada molalarla sakinleşiyo sonra. Sende dr u dinle. Benc yanlış yapıyosun sütün yarıyor kilo alımından belli.
İnan bazen dayanamayacak hale geliyorum çook uzun saatler uyumadığı huysuz olduğu oluyor canım çıkıyor ama bebegimin yüzüne bakıp sakinleşiyorum emzirmeye devam ediyorum.meme uçlarım aşırı acıyo ama bebegim için her şey. Hala da evime mama sokmadım. Çözüm mamada değil.mama sadece midesini aşırı dolduruyor ve uyutuyor

Her bebekte var memeyle kavga hali. Ben her huysuzken mama versem önünü alamaZdım cnm. Huysuz da olcaklar sürekli bizi de isteyecekler bebek onlar daha. Bnmki de memede kavga ediyo mola veriyorum biraz dolaştırıyorum sonra tkrar deniyorum öyle öyle 5 dk eme eme arada molalarla sakinleşiyo sonra. Sende dr u dinle. Benc yanlış yapıyosun sütün yarıyor kilo alımından belli.
İnan bazen dayanamayacak hale geliyorum çook uzun saatler uyumadığı huysuz olduğu oluyor canım çıkıyor ama bebegimin yüzüne bakıp sakinleşiyorum emzirmeye devam ediyorum.meme uçlarım aşırı acıyo ama bebegim için her şey. Hala da evime mama sokmadım. Çözüm mamada değil.mama sadece midesini aşırı dolduruyor ve uyutuyor

En ememediği zamanlarda, anne kendini suclu hıssederse bebeğim aç kaldi die, bence pompa ile anne sütü cekilip bebege verilebilir, ben geceleri bebek uykulu olupda ememediği zaman, uyuyabilsin die sütü biberonla veriyorum bi öğün Başlarda korktum memeyi bırakır die ama hiç de vazgecmedi memeden.

Sütüm yarıyor ama yetmiyor sanırım :KK43: göğsümü boşaltıyor ama hala aç oluyor. Üstüne de 90lık mama içiyor. Emdikten sonra sağıyorum. Çekemediği 40 cc kalmış oluyor her seferinde.. Mama gerçekten uyutuyor. Hiç istemiyorum aslında vermeyi...

En ememediği zamanlarda, anne kendini suclu hıssederse bebeğim aç kaldi die, bence pompa ile anne sütü cekilip bebege verilebilir, ben geceleri bebek uykulu olupda ememediği zaman, uyuyabilsin die sütü biberonla veriyorum bi öğün Başlarda korktum memeyi bırakır die ama hiç de vazgecmedi memeden.
Ben günde 4 kere filan biberon kullanıyorum sağılmış süt veya mama için. Aventin biberonundan çok memnunum. Anne memesi özelliğindeymiş. Memeden vazgeçmiyor gerçekten... Çok abartınca biraz mızmızlanmalar oluyor ama geçiyor..

X