2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Biz öğlen 12 de aşı olduk akşam 7 ye doğru başladı atesimiz sizin olmaz inş uyku durumumuzda günde total de 15 _ 16 saat civarı oluyor

canim malesef ben veriyorum 2saatte 60 cc veriyorum cunku reflumuz var cikariyoruz surekli.tabiki once gogsumu veriyorum
Bende cnm öncelikle emziriyorum ama benimkiler ikiz oldugu için yetmiyor süt bende 60 cc yapıyorum ama bazen doymuyolar sanki hangi mamayı kullanıyorsun bana aptamil dedi doktorum acaba hipp mi alsam dedim organik oldugu için

Leylacım benim anlamadiğım bu Zinko gaz damlası da full yag biraz garipsedim açıkcası çünki zeytinyağını öneren bir dolu doktor var acaba bu haberlerin kaynağı nedir
zuhalcim ben zinco vermiyorum içinde alkol var dr tavsiye etmedi ama tam içeriğini bi,lmiyorum açıkçası sadece prospektüsünde alkol olduğu yazıyor

3 gündür kaka yapmıyor dedin ya ordan aklıma geldi. Poposunda çatlak varsa ondan da kaka yapamaz, canı acır, ağlar....
Nerden anlarım canım çatlagi baktım ama hiç bişey yok anlamadım yada ben sürekli D3 emmek istiyor bu süt nereye gidiyor acaba bilemedim kaka yapmadan sürekli em em

Biz öğlen 12 de aşı olduk akşam 7 ye doğru başladı atesimiz sizin olmaz inş uyku durumumuzda günde total de 15 _ 16 saat civarı oluyor
Suanda yok atesimiz olmaz inşallah ancak bizim uykular biraz fazla sabah genelde 1-1,5 saat uyanıyor aşamada 4 5 saat uyanık duruyor ama hep ağlıyor o arada kolik bebek geri kalan zamanlarda emerken bile uyuyor hatta aşı oldu bi çığlık attı uyudu uykucu sanırım bizim kız

ayni kaka sorunu bizdede var. bi cozum bulursan banada soyle
Cnlar benim dr bana rezene icir demisti bem ebebekten hipp marka bebekler icin rezene aldim.icirdim cok wtkili oldu birde.bitkisel.surup verdi her sabah veriyorum yavas yavas duzene girdi birde bizim sipa yaparken cok kasiliyor zorlaniyor ben masaj yapiyorum bi 20 dk suruyor masaj sonra sinda yapiyor daha kolay bir sekilde genelde gece yapamadigindan sabah baya gaz ve kaka sorunumjz. Oluyor

teşi gece çıkabilir bizim sabah vuruldu ateşi ertesi akşam düştü umarım siz sıkıntı yaşamadan atlatıorsınız

Cnm o hangi hastanede dr? Rezene de sakıncalı diye geçiyormuş emzirren annelerde paylaşım yapıldı bebege direkt verilmesin diye.sadece sen içsen bebege vermesen

Cnm o hangi hastanede dr? Rezene de sakıncalı diye geçiyormuş emzirren annelerde paylaşım yapıldı bebege direkt verilmesin diye.sadece sen içsen bebege vermesen
deniz keşke emziren annelerdeki dilek ve özlem burada da yazsa herşey daha güzel olurdu

zuhalcim ben zinco vermiyorum içinde alkol var dr tavsiye etmedi ama tam içeriğini bi,lmiyorum açıkçası sadece prospektüsünde alkol olduğu yazıyor
Canım bende zinko vermiyorum Alkol olduğu için ancak bu kadar tehlikeli sonuçlara yol açsaydı muhakkak toplatırlardı onu demek istiyorum sonuçta iceriği tüm yağ ve günde birkaç kez veriliyor bebişlere işte anlamadığım bu.saf zeytinyaģını birkaćkez sütle karıştırıp vermiştim oģluma bu haber beni o kadar tedirgin ettiki daha yakınından bile geçmem ama içimde de bir acaba var gerçekten zeytinyağ mı yaptı o yüzden haberin doğruluğunu merak ediyorum.

İlk çocuģumu almanyada dünyaya getirdim doğar doğmazda rezene tavsiye etmişlerdi karın ağrısı ićin hem bebeğe hem bana hatta hastanede ufak biberonla kendileri hazirlayıp vermişlerdi ama ben vermemiştim eve gecince başlamıştım vermeye çok fazla gaz sancısi da çekmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…