• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Biz 55 gunluk olduk ama gozlerimizden sarilik gitmedi hala boyle bi durum yasayn varmi haftaya kontrolumuz var insallah kotu bir sey yoktur..

Canım doktor dediginde bende çok şaşırdım tekrardan sordum hatta
Evet ver bi çay kaşıgı dedi
Ama artık vermem bu yazıları okuduktan sonra
hepimiz öğreniyoruz bilmediğimiz o kadar çok şey varki zaman la herşey rayına oturacak sanırım

Canım doktor dediginde bende çok şaşırdım tekrardan sordum hatta
Evet ver bi çay kaşıgı dedi
Ama artık vermem bu yazıları okuduktan sonra
canım yaa geçecek az kaldı folikcim benim kızda kolik ne yapalım canımız onlar bizim
zeytinyağı
bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da var böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum
Benim kız da kolik kızlar daha 45 günlük çok zor neler yapıyorsunuz siz haftanın 3.- 4 günü gece gündüz ağlıyor sonra birkaç gün sakinleşiyor doktor kolik dedi offf ne zaman gecer

Sağol canım şu an atesimiz yok çok şükür ama fitil tesirini tamamen yitirince ateşi tekrar çıkmaz umarım. 6 saattir uyuyor arada emziriyorum uykusunda ağlıyor inliyor kucağıma alınca susuyor sadece inşallah bugün son olur

Kuzum benm ya, bebişlerin agrisi sizisi olmasin, biz cekeriz onlarin yerine :( onlar cok minikler :(

Cnm dereotu yağı zencefil tentürü sodyum bikarbonat yazıyo. Günde 3 kere demiş ben çok zor durumda kaldığımda hiç gaz çıkaramadığında 1 keZ verdim iyi geldi. Ben pek ek bir şey verme taraftarı değilim sadece d vitamini ve arada biogaia kullanıyodum.eğer çok gazlıysa badiş bi sor dr.a bana dr yazmış.
Burda alkol içeren zinco kullananlar ve gaz sorununa çare bulamayanlar olduğundan dr.a danışsınlar diye yazdım cnmcım:))

Gazi oldugunda ben de kendi kendine gecirmeye calisiyrm, olmadi biogia veriyrm Aslnda hc bişi vermek istemiyrm:( hepsi kimyasal İşte

Yediklerine dikkat et canım. Tozkimyıu kaynar suda demle iç. Mutlaka bi yardım çağır bi aile büyüğü bi arkadaş... Tek başına çok zor. Biogaia düzenli veriyorum ben. Kriz anlarında da sab sşmlex... Allah kılaylık versin
Yaşadığın şehirde hiç tanıdık yok canım eşim ve ben o da çalışıyor malum sab simplex i kullanıyoruz her gün sabah akşam 8 damla ama kimyon denemedim ben mi içeceğim nasıl yapcam peki sıcak suyla karıştırıp mi iciliyor

Kızlar bizim kız Kakasini da yapmıyor bugün 3. Gün Allahım delirecem yavrum benim yüzüne baktıkça ağlayan im geliyor hem kolik hem kaka offf

Kızlar bizim kız Kakasini da yapmıyor bugün 3. Gün Allahım delirecem yavrum benim yüzüne baktıkça ağlayan im geliyor hem kolik hem kaka offf
Canim poposunda çatlak filan olmasın? Poposunda çatlak varsa hem çok ağlar hem de acidan kakasini yapamaz. Altini açınca iyice dikkatli bak poposuna. Ya da doktora götür o baksın.

Canim poposunda çatlak filan olmasın? Poposunda çatlak varsa hem çok ağlar hem de acidan kakasini yapamaz. Altini açınca iyice dikkatli bak poposuna. Ya da doktora götür o baksın.
Bilmiyorum ki anlarmiyim ben baksam acaba normal değil yani demi bu durum sürekli ikiniyor yavrum

Benim kız da kolik kızlar daha 45 günlük çok zor neler yapıyorsunuz siz haftanın 3.- 4 günü gece gündüz ağlıyor sonra birkaç gün sakinleşiyor doktor kolik dedi offf ne zaman gecer
masaj ,biogaiave uyku düzeni başka bir şey yok birde uyanıkken sürekli mememde emmek istiyor

P
bizim çocuk doktorumuz da asla verme dedi bende burada yazıyı okuyunca aman dedim iyi ki vermedim sadece kakasını yapamadığı zaman poposuna hafif sür demişti
sanırım her doktorun öğretisi farklı oluyor ama bebeklere pek iyi gelmemiş ben çok korktum açıkçası bebekler aşırı derece de narinler daha azıcık daha büyüsünler zaten herşeyi yiyecekler zaten
Poposu na bile sürdüğümüzü kaynatıp asitini aldık biz

neyse ki bir şey olmamış zaten çevremize baksak ooo neler yedirip içirecekler bebeklere benim doktorum yağ tuz şeker bir yaşından önce asla tadına bakmayacak vücuduna dahi girmeyecek dedi sende dikkatli olursun bundan sonra bizlerde bilmiyoruz buradan yada dr lardan öğreniyoruz
Leylacım benim anlamadiğım bu Zinko gaz damlası da full yag biraz garipsedim açıkcası çünki zeytinyağını öneren bir dolu doktor var acaba bu haberlerin kaynağı nedir

Bugün sabah ikinci ay asimızı vurunduk henüz bir sıkıntı yok saat 9 30 da vurundu aceba hala ateşinin çıkma ihtimali var mı?birde kızımız çok fazla uyuyor çok tedirgin oldum bugün kan şekeri dusuyordur falan dediler ama kilo almımız iyi her ay 1 kilo alıyor 2 aylik bebislerin uyku durumları nasıl arkadaşlar

Back