Hametan sur canim,gectiktn sonrada zeytinyagi surmeye baslaO kadar dikkat ediyorum sözde 2 saatte bir alt değiştiriyorum gene de pişik oldu
Teşekkür ederim canım yalnız benden istediklerini düşünüp evham yaptım
canım fırsat olmadı demiycem çünkü çok fırsat oldu ama memelerime yapışık yaşayan üçük bir bebekle hiçbryere gidemedim arabaya binince arka koltukta oto koltuk da ağlayan bir bebek önde ki şöfir de annesi ee nasıl susacak bu kız diye kaza yaptırır bana ha anne ni aşl yanına diyeceksin gerçekten daha çok sinir bozar aa bu çocuk acıktı , aaa hava soğuk üşüdü hasta olacak kesin yaa ben sana demedimmi gib saçma şeyler duymaktansa evde oturmak daha cazip eşim gelince ben uyumayı tercih ediyorum zatenNeden cikmiyorsunki leylacim,havalar bu ara cok guzel gidiyor yarin 20derece olacakmis al kizini da git acik hava biryerlere.ben bugun alsancaga ve optimuma gittim yanliz,ilk defa yanliz ciktim o kadar iyi geldiki anlatamam kendime guvenim geldi,bir sonraki hedefim karsiyaka.benim senin gibi arabam olsa izmirin altini ustune getirirdim.
umarım sıkıntı olmadan atlatırsınız pınarcım korkma her bebek farklı belki si anlamazsınız bileBizde yarin gidicez asiya,insallah kolaylikla atlatiriz,simdiden sizin yazdiklarinidan korktum valla icim parcalaniyor
Helal sana süperrr yapmışsın :))kanguru alır almaz bende çıkacağım ya şimdilik baba olmadan çıkamıyorumNeden cikmiyorsunki leylacim,havalar bu ara cok guzel gidiyor yarin 20derece olacakmis al kizini da git acik hava biryerlere.ben bugun alsancaga ve optimuma gittim yanliz,ilk defa yanliz ciktim o kadar iyi geldiki anlatamam kendime guvenim geldi,bir sonraki hedefim karsiyaka.benim senin gibi arabam olsa izmirin altini ustune getirirdim.
denizcim ne haber nasılsın canım ya şu zeytinyağı içen bebekle ilgili paylaşımını tekrar yapabilir misin :)
Ayy annene koptumcanım fırsat olmadı demiycem çünkü çok fırsat oldu ama memelerime yapışık yaşayan üçük bir bebekle hiçbryere gidemedim arabaya binince arka koltukta oto koltuk da ağlayan bir bebek önde ki şöfir de annesi ee nasıl susacak bu kız diye kaza yaptırır bana ha anne ni aşl yanına diyeceksin gerçekten daha çok sinir bozar aa bu çocuk acıktı , aaa hava soğuk üşüdü hasta olacak kesin yaa ben sana demedimmi gib saçma şeyler duymaktansa evde oturmak daha cazip eşim gelince ben uyumayı tercih ediyorum zaten
İçebilirsin cnm sen nolcak ki ıhlamurdan ben taze taze demliyorum hatta içine ayva elma karanfille ohh missIhlamur içsem zararı falan varmıdır Kızlar off boğazım ağrıyor
deryacım geçmiş olsun umarım ateş düşmüştür bu aşılar çok s,nir bozucu gerçekten bende çok üzüldüm bebeğine bizimde aynısı oldu çünkü
Pınarcım evham yapma en fazla ağrıdan hzursuzluk oluyor ve ateş oluyor onu da 1 günde atlatıyorsunuz belki ilaca bile gerek kalmaz. Bugünden banyosunu yaptır 3 gn banyo yasak olcak.nicki nick
Iç canım ne zararı olacakIhlamur içsem zararı falan varmıdır Kızlar off boğazım ağrıyor
Çık canım gerçekten hava çok güzel ben bebek arabasına atıyorum geziyoruz parkta falan acayip iyi geliyor bebekte uyuyor oksijen iyi geldiHelal sana süperrr yapmışsın :))kanguru alır almaz bende çıkacağım ya şimdilik baba olmadan çıkamıyorumhava istanbulda da çok güzel bahar gibiii ahh ahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?