2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım fırsat olmadı demiycem çünkü çok fırsat oldu ama memelerime yapışık yaşayan üçük bir bebekle hiçbryere gidemedim arabaya binince arka koltukta oto koltuk da ağlayan bir bebek önde ki şöfir de annesi ee nasıl susacak bu kız diye kaza yaptırır bana ha anne ni aşl yanına diyeceksin gerçekten daha çok sinir bozar aa bu çocuk acıktı , aaa hava soğuk üşüdü hasta olacak kesin yaa ben sana demedimmi gib saçma şeyler duymaktansa evde oturmak daha cazip eşim gelince ben uyumayı tercih ediyorum zaten

Helal sana süperrr yapmışsın :))kanguru alır almaz bende çıkacağım ya şimdilik baba olmadan çıkamıyorum hava istanbulda da çok güzel bahar gibiii ahh ahhhh.

Kızlar ya memeyi düzgün alamıyorum acaba emerken boynuna bez koyuyorum ıpıslak süt içinde kalıyor hep dışarı taşıyor sizde de varmı bu durum

O zeytinyağ paylaşımın altında birçok üye vardı aynı durumu yaşayıp acilllik olan. Malesef zeytinyağ ağır geliyor asiti de fazla.
Bazı çok bilmişler de "ay zeytinyağından değildir genzine kaçmıştır " diye hala savunsalar da kendilerini kandırıyorlar çünkü direkt boğazını tahriş etmiş yavrunun,inşallah o dikbaşlı anlamayanların masum bebelerine bir şey olmasın (( leylam355
Bu arada biz iyiyiz canım leylamm. Yaramaz kızımla uğraşıyorum. Hava da çok güzel keşke yakın olsaydık alır kızları gezerdik kanguruyu alayım kimse tutamaz beni

Ayy annene koptum evet arabayla gezmen için birinin sürmesi lazım. Ama bebek arabasıyla belki kısa yürüyüşler olabilir.arabanla gezmeniz için erken biraz büyüsün bol bol gezersiniz anne kız

Pınarcım evham yapma en fazla ağrıdan hzursuzluk oluyor ve ateş oluyor onu da 1 günde atlatıyorsunuz belki ilaca bile gerek kalmaz. Bugünden banyosunu yaptır 3 gn banyo yasak olcak. nicki nick

deryacım geçmiş olsun umarım ateş düşmüştür bu aşılar çok s,nir bozucu gerçekten bende çok üzüldüm bebeğine bizimde aynısı oldu çünkü

Sağol teyzesi ya çok sukur bugün normale döndük sabahtan beri gulucukler atıyor babasıyla bana yeni uyuttum dün tüm gün uyumustu karma aşı zor oluyormuş gerçekten ben bu kadar beklemiyodum atlattik neyseki

Pınarcım evham yapma en fazla ağrıdan hzursuzluk oluyor ve ateş oluyor onu da 1 günde atlatıyorsunuz belki ilaca bile gerek kalmaz. Bugünden banyosunu yaptır 3 gn banyo yasak olcak. nicki nick

Evet canim ben ilk defa kızımı böyle halsiz ateş içinde görünce çok korkmustum ama çaresi var fitil hemen etkisini gösteriyor en iyisi de bu durumun aşıdan kaynaklandığını biliyorsun canım biz atlattik bak ilk gün biraz zor oluyor sadece nicki nick

Helal sana süperrr yapmışsın :))kanguru alır almaz bende çıkacağım ya şimdilik baba olmadan çıkamıyorum hava istanbulda da çok güzel bahar gibiii ahh ahhhh.
Çık canım gerçekten hava çok güzel ben bebek arabasına atıyorum geziyoruz parkta falan acayip iyi geliyor bebekte uyuyor oksijen iyi geldi

Kızlar selam
Nasılsınız bebisler nasıl biz küçük ballos umla ve abimizle eve tikilip kaldık salgın var diye cikmiyorum bi yere annem ve kayinvalideni evi isinmiyor diye yakın oldukları halde onlara da gitmiorum ama çok bunalım inş yarın bir atak yapicam
Evde olunca surekli kuruyorsun bi şeyler bu ara kızın bingildagina taktim çukurluğu hafif bingildaginin sizinde oylemi çok içine göçük değil yanı dimi
Agular basladi mi sizinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…