• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kızlar kafayı yemek üzereyim. Daha 6 haftalik bebeğim kolik illetiyle uğraşıyoruz gecemiz gündüzün yok. Ağlamalarini durduramoyoruz. Haftanın 3 günü normal geri kalanı gece gündüz ağlamaklı avaz avaz. Bebek uyumaz mi uyumuyor ağlıyor ağlıyor. İlk bebeğim ve tek başıma bakiyorum. Kendimi unuttum artık. İmdatttttttt yardım ne olur.

Merhaba kızlar kafayı yemek üzereyim. Daha 6 haftalik bebeğim kolik illetiyle uğraşıyoruz gecemiz gündüzün yok. Ağlamalarini durduramoyoruz. Haftanın 3 günü normal geri kalanı gece gündüz ağlamaklı avaz avaz. Bebek uyumaz mi uyumuyor ağlıyor ağlıyor. İlk bebeğim ve tek başıma bakiyorum. Kendimi unuttum artık. İmdatttttttt yardım ne olur.

Allah kolaylik versin cnm ya çok zor kolik bebek müzikleri varnette denedinmi hic

Allah kolaylik versin cnm ya çok zor kolik bebek müzikleri varnette denedinmi hic
Denedim canım bi parça onlar sakinlestiriuor kapatınca tekrar başlıyor. Offf çok Üzgünüm. İlk 15 gün çok iyiydi. Sonra çıldırdı bebek. Kakasini 1 gün durup 1 gün yapıyor. Ikinmalarla saatlerce ikiniyor ama kabiz değil sadece anne sütü alıyor iştahı çok iyi. İçim parcalaniyor. Tuvalete bile onunla gidiyorum banyo yapmak lüks benim için aksamlari eşim yardım ediyor ama bir yere kadar.

Benim bebeğim de öyleydi ilk 2 hafta çok iyiydik ondan sonra uyku denen birseyimiz kalmadi üstüne birde gaz sancılarımız eklendi. Önce nurse harweys kullandık pek bi faydası olması şimdi sap simplex kullanıyoruz sicak havlu masaj deken sukur daha iyiyiz. Gerçekten kolik bebekle uğraşmak çok zor Allah yardimciniz olsun..

S smyrbskl benim bebek elektrikli Süpürge sesinde sakinleşiyor. Bilmiyorum sen denemiş de olabilirsin ama... bi de gaz damlalarini filan denedin mi? Biogaia iyi gelebiliyor bazı bebeklere...

S smyrbskl benim bebek elektrikli Süpürge sesinde sakinleşiyor. Bilmiyorum sen denemiş de olabilirsin ama... bi de gaz damlalarini filan denedin mi? Biogaia iyi gelebiliyor bazı bebeklere...
Süpürge sesine sakinlestiriuor canım ama 24 saat boyunca da acilamiyorki internetten dinletiyorum o da bir yere kadar Dr sab impleks diye damla verdi pek etkili değil heralde. Ne zaman bitecek bu işkence

Denedim canım bi parça onlar sakinlestiriuor kapatınca tekrar başlıyor. Offf çok Üzgünüm. İlk 15 gün çok iyiydi. Sonra çıldırdı bebek. Kakasini 1 gün durup 1 gün yapıyor. Ikinmalarla saatlerce ikiniyor ama kabiz değil sadece anne sütü alıyor iştahı çok iyi. İçim parcalaniyor. Tuvalete bile onunla gidiyorum banyo yapmak lüks benim için aksamlari eşim yardım ediyor ama bir yere kadar.
Yediklerine dikkat et canım. Tozkimyıu kaynar suda demle iç. Mutlaka bi yardım çağır bi aile büyüğü bi arkadaş... Tek başına çok zor. Biogaia düzenli veriyorum ben. Kriz anlarında da sab sşmlex... Allah kılaylık versin

Yediklerine dikkat et canım. Tozkimyıu kaynar suda demle iç. Mutlaka bi yardım çağır bi aile büyüğü bi arkadaş... Tek başına çok zor. Biogaia düzenli veriyorum ben. Kriz anlarında da sab sşmlex... Allah kılaylık versin
Toz kimyon ;)

canım fırsat olmadı demiycem çünkü çok fırsat oldu ama memelerime yapışık yaşayan üçük bir bebekle hiçbryere gidemedim arabaya binince arka koltukta oto koltuk da ağlayan bir bebek önde ki şöfir de annesi ee nasıl susacak bu kız diye kaza yaptırır bana ha anne ni aşl yanına diyeceksin gerçekten daha çok sinir bozar aa bu çocuk acıktı , aaa hava soğuk üşüdü hasta olacak kesin yaa ben sana demedimmi gib saçma şeyler duymaktansa evde oturmak daha cazip eşim gelince ben uyumayı tercih ediyorum zaten
Bebekler genelde arabayi severler binince uyurlar ve susarlar yawrum arabada da mi agladi kiyamam ona ben.annelerle bi yere gidilmez zaten ama ufak ufak iki emzirme arasi esinle disari cikmaya calis bence kendine guvenin gelir hem nil de arabaya alisir

Sağol teyzesi ya çok sukur bugün normale döndük sabahtan beri gulucukler atıyor babasıyla bana yeni uyuttum dün tüm gün uyumustu karma aşı zor oluyormuş gerçekten ben bu kadar beklemiyodum atlattik neyseki :KK54:
ahhh deryacım nasıl zor oluypr ama bir gün kötü sonrasında hemen düzeliyorar Allahtan neyse dars
O zeytinyağ paylaşımın altında birçok üye vardı aynı durumu yaşayıp acilllik olan. Malesef zeytinyağ ağır geliyor asiti de fazla.
Bazı çok bilmişler de "ay zeytinyağından değildir genzine kaçmıştır " diye hala savunsalar da kendilerini kandırıyorlar çünkü direkt boğazını tahriş etmiş yavrunun,inşallah o dikbaşlı anlamayanların masum bebelerine bir şey olmasın :KK43:(( leylam355 leylam355
Bu arada biz iyiyiz canım leylamm. Yaramaz kızımla uğraşıyorum. Hava da çok güzel keşke yakın olsaydık alır kızları gezerdik :KK60: kanguruyu alayım kimse tutamaz beni :rolleyes:
evet ya buluşurduk bobalarımızla gezerdik bende boba almaya karar verdim denizcim
yağ meselesi evet sanki burda biri içirmiş gibi geldi bebeğine ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim neyse içirdiysede bundan sonra yazıyı görüp umarım içirmez çok zararlı

Bebekler genelde arabayi severler binince uyurlar ve susarlar yawrum arabada da mi agladi kiyamam ona ben.annelerle bi yere gidilmez zaten ama ufak ufak iki emzirme arasi esinle disari cikmaya calis bence kendine guvenin gelir hem nil de arabaya alisir
kuzum ben önde o arkada olunca beni göremedi bastı yaygarayı ee nasıl olacak bu iş hanım beni yanında istiyor :rolleyes::-)
ah pınarcım bizde emzirme dğzeni ve saati yok canım ooo her ağladığında ben meme veriyorum bu işi saatli falan yapmıoyorum benim kızım bu saat olayını pek takm ıypr ağzını açtımı illa o meme o ağıza gircek başka kurtuluş yok hele vermeyeyim offf tozu dumana attırır vallahi damadıma şimdiden üzüldüm ne yalan söyleyeyim:KK53::-):-)

Back