- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Geçmiş olsun canim bakmiyorum ne zamandir siteye malum bizimde basimizda vardi birşeyler neyse ki seninde korkularin bir nebze giderilmis insallah ileridede bi sıkıntı çıkarmaz bu durum iyi bakin kendinize :)
Valla benm de popom belim ağriyo sürekli emzirmekten :)Benim oğlan da çoğu zaman cin gibi canım, gece gündüz fark etmiyor, gündüz 2 saat gece 4 saat uyuyunca mutlu oluyorum. Gece 4 saat de çok nadir oluyor. Mesela dün gece 4 saat uyudu. O uyuyunca bende ancak kendime geliyorum.(Yoksa geriye kalan zamanın çoğu memede geçiyor. Koltuk ile bütünleşiyorum.)
Benim kızım daha 40ı çıkmadan önce emdikten sonra hemen üstüne sağdığım 150cc yi içti. Çok şaşırdım. Kusar sandım kusmadı. Bence de çok fazla.
Facebooka fazla girmiyorum canım.
İnşallah dediğin gibi olur. Banyoya girince bile aklım kızımda oluyor. İşte kimbilir nasıl olacak?
Düzen sıfır
Bir defa koydum. Sonra onu da içirdim.
Meltem gözün aydın. İnşallah sonra da bir sorun olmaz.
Ben doğduğundan beri hiç uyandımadım. Kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanıyor. Bazen 4 saat oluyor. 1 defa 6 saat uyanmadı da çok şaşırdım.
Bazılarında sarılık uzun sürebiliyormuş. Sıkma canını. Geçer inşallah.
Sadece 1 defa 02.30 dan 08.30 a kadar uyudu.(6 saat) Normalde 2-3 saat.
23 ekim değil, 20 kasımda ayrıldım.
Geçmiş olsun. Gözün aydın. Ameliyat ve sünnet bitmiş. Bıngıldak ile ilgili bir sorun mu vardı?
Wajina içinde fazladan bi parca fark ettik tatlm.Değiştirmekle iyi edersinBu arada neyi vardı Bade'nin? Geçmiş olsun. Kaç dakika emiyor ki kızın, sağıyorum dediğin için sordum az mı sürüyor acaba diye?
çok iyi yapmışsın meltemcim maşallah badeye niloş azıcık ateşlendi sanırım hastanede biraz üşüttü ee hanımın usg çekilirken poposu açıldı canım ya o zaman üşüdü sanırım ama bunun dışında herşey yolunda
ne güzel yapmışsın ama ben tv hiç açmadım gündüzleri hata ettim sesi hiç sevmiyor şimdi tam sessizlik olduğu zaman çok güzel uyuyor ama ses varken hayır imkansız hele ki eve biri geldi mi hiç istemiyor kızımda ben ve eşim gibi misafir sevmiyor
Canim cok tesekkur ederim
Ayyy bi kere 5 saati gordum oda narkozluydu yavrucagim yoksa 3 saati sasmiyo nasil uyku duzeni kurucaz acaba yaaa
Kizlar
Sadece benim bebegim mi koyunca agliyo sadece benim kucagimda duruyo ?
Nasil oyaliyosunuz bebeklerii ? Ben otomatik salincak aldim onda bile durmuyor . Napmaliyim ?
Bir soru daha sutum azaldi humana rezene iciyorum baska napabilirim ?
Ve son soru bebegimde konak oldu bebeyagi zeytin yagi harici ne onerirsiniz ?
Düzenli pompa yapıyor musunuz ve o sütleri ne yapıyorsunuz
Kendiliğinden kaybolmayacak büyük ihtimal deryacm ama en azndan cok basit bişi oldugunu oğrendiğim için baya rahatladim, allahm dermansiz dert vermesin.
Aynen ben de boka osuruğa seviniyorum Şimdi deniz @Dekalpy niloş @fani2606 leyloş @nilbebekveannesi benmle dalga gececekler ama evet ıtıraf ediyorum kızımın bokunu cooooook seviyoruuuuuum :))
Aynen ben de boka osuruğa seviniyorum Şimdi deniz @Dekalpy niloş @fani2606 leyloş @nilbebekveannesi benmle dalga gececekler ama evet ıtıraf ediyorum kızımın bokunu cooooook seviyoruuuuuum :))
Artik uyandirmicam çok az emdiyse yatmadan öyle uyandircam bazen acikonca uyaniyo kendisiAyy maşallah halimecim, cok sanslisin :) uyandirma tatlm ya kendi uyansin Gece zaten bedeni rolantiye aliyo acıkmıyo, korkma büyümez ise asil ıyırken büyüme hormonu salgilaniyomıs
Basit olmasına çok sevindim canım beteeinden korusun allah bebislerimizi Ayy bende çok seviyorum valla hiç tiksinmiyorum hayret ediyorum kendime sende hamileyken çok korkuyodun boka püsüre bulasmaktan :))
Bugünleride mi görecektik
Allahim şükürler olsun sende artik normal anne tepkileri vermeye başladin bebeğin osurmasina kaka yapmasina sevinmeyen anne olur mu ya.aramiza hoş geldin canim
Artik uyandirmicam çok az emdiyse yatmadan öyle uyandircam bazen acikonca uyaniyo kendisi
Evet zeynom :)Kızlar sizin miniklerde baloncuk çıkarmaya başladı mı çok tatlı gözüküyor lar:))
Boşver canım. Benim annemlerde bu çocuğu niye ağlatıyorsunuz diyip duruyorlar sanki ben keyfi ağlatıyorum. Kaç kere söyledim bebek bu ağlayacak diye ama dün akşam ben tuvaletteyken babam gelmiş eşime yine söylemiş. Kendilerinde ağlayınca koşa koşa bana getiriyorlar ama.
6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı
Başka önereceğiniz marka var mı?
Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi.
Canim jokerde suaDoktor kontrolde bana da dedi emzik verme diye. 12. günden sonra 17 gün falan vermedim sanırım. Baktım oğlum beni emzik yerine kullanmaya başladı, uykuya da kolay kolay dalmıyor. En sonunda bizde eşimle senin gibi doktor mu susturacak bu bebeği diye yeniden emziği kullanmaya başladık. Memeyi verene kadar susturmak için ya da uykuya dalması için veriyorum. Zaten istemiyorsa ya da uykuya geçtiyse kendisi atıyor.
Banyo yaptıktan sonra dırek uykuya gecıyolar tatlm
Süt için bugday ye cnm, hedik falan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?