2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun canim bakmiyorum ne zamandir siteye malum bizimde basimizda vardi birşeyler neyse ki seninde korkularin bir nebze giderilmis insallah ileridede bi sıkıntı çıkarmaz bu durum iyi bakin kendinize :)

Sağolasin canm aysem :)
Siz nasilsinz keyıfler nasıl?

Valla benm de popom belim ağriyo sürekli emzirmekten :)

Sağol canm benm inş.

6 sa mi maşallah canm ya Her annenin rüyasi :))

Değiştirmekle iyi edersin Bu arada neyi vardı Bade'nin? Geçmiş olsun. Kaç dakika emiyor ki kızın, sağıyorum dediğin için sordum az mı sürüyor acaba diye?
Wajina içinde fazladan bi parca fark ettik tatlm.
Bazen uyumuyo uyumayınca da gün boyu yorgun oluyo ve ememiyo, o zamanlar pompa ile cekip içiriyorum mecburen cnm.

Gwcmiş olsun tatlm, bz de kalca usg sinde soyunduk ama kısa sürdü üşümez die düşünüyorum..

Süt için bugday ye cnm, hedik falan yap

Basit olmasına çok sevindim canım beteeinden korusun allah bebislerimizi Ayy bende çok seviyorum valla hiç tiksinmiyorum hayret ediyorum kendime sende hamileyken çok korkuyodun boka püsüre bulasmaktan :))

Aynen ben de boka osuruğa seviniyorum Şimdi deniz @Dekalpy niloş @fani2606 leyloş @nilbebekveannesi benmle dalga gececekler ama evet ıtıraf ediyorum kızımın bokunu cooooook seviyoruuuuuum :))
Bugünleride mi görecektik
Allahim şükürler olsun sende artik normal anne tepkileri vermeye başladin bebeğin osurmasina kaka yapmasina sevinmeyen anne olur mu ya.aramiza hoş geldin canim

Kızlar sizin miniklerde baloncuk çıkarmaya başladı mı çok tatlı gözüküyor lar:))

Basit olmasına çok sevindim canım beteeinden korusun allah bebislerimizi Ayy bende çok seviyorum valla hiç tiksinmiyorum hayret ediyorum kendime sende hamileyken çok korkuyodun boka püsüre bulasmaktan :))

Kaka yapınca seviniyorum da yine de elime bulaşinca anneeeeee die çığliği basiyorum, içim bi garip oluyo walla,
Annem "ne var onda ne bağırıyosun" die bana kızıyo :))

Bugünleride mi görecektik
Allahim şükürler olsun sende artik normal anne tepkileri vermeye başladin bebeğin osurmasina kaka yapmasina sevinmeyen anne olur mu ya.aramiza hoş geldin canim

He he gülom, sewiniyorum da o bok elime bulaştiğinda gör sen beni :) ewde cığlık cığlığa iyyyyyy die bağrinan bi tipim :))

Artik uyandirmicam çok az emdiyse yatmadan öyle uyandircam bazen acikonca uyaniyo kendisi

Az emdiyse de kendi daha erken uyanır zaten merak etme, bi de az emdiğini dusunuyosan, o emdikten sora sen pompa ile cek ver, uyku sersemi iken biberonu fark etmiyolar zaten O da iyi bi uyku ceker sen de rahat rahat uyursun

Az kaldı nilaycım gidiyorlar sabret asıl ben napim annem yavaş emZir çocuğu bogma diyor sanki mememde musluk başlığı var ve bunun gibi bir sürü şey sinirlerim bozulmasın diye gitmiyorum onlara

Kızlar bizde emzik kullanıyoruz. Ama bu seferde emme de sorun yaşıyoruz sizde de oluyor mu böyle ? 2 gündür vermiyorum emzik. Emmemiz düzeldi bu seferde durmuyor. Kucağımızdab inmek istemiyor. Az önce vereyim dedim yine emme de sorun oldu. Bu konu da bi öneriniz var mı ?

Canim jokerde sua

Banyo yaptıktan sonra dırek uykuya gecıyolar tatlm

Süt için bugday ye cnm, hedik falan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…