- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 35
Dogru bende 20 kasim ay bnm kafa iyice uctu ,) hatta 23 kasimda rapor aldikBenim kızım daha 40ı çıkmadan önce emdikten sonra hemen üstüne sağdığım 150cc yi içti. Çok şaşırdım. Kusar sandım kusmadı. Bence de çok fazla.
Facebooka fazla girmiyorum canım.
İnşallah dediğin gibi olur. Banyoya girince bile aklım kızımda oluyor. İşte kimbilir nasıl olacak?
Düzen sıfır
Bir defa koydum. Sonra onu da içirdim.
Meltem gözün aydın. İnşallah sonra da bir sorun olmaz.
Ben doğduğundan beri hiç uyandımadım. Kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanıyor. Bazen 4 saat oluyor. 1 defa 6 saat uyanmadı da çok şaşırdım.
Bazılarında sarılık uzun sürebiliyormuş. Sıkma canını. Geçer inşallah.
Sadece 1 defa 02.30 dan 08.30 a kadar uyudu.(6 saat) Normalde 2-3 saat.
23 ekim değil, 20 kasımda ayrıldım.
Geçmiş olsun. Gözün aydın. Ameliyat ve sünnet bitmiş. Bıngıldak ile ilgili bir sorun mu vardı?
Emzik benim büyük kurtarıcımdı. 6.gün aldı fakat 1 aylık olunca almayı bıraktıDoktor kontrolde bana da dedi emzik verme diye. 12. günden sonra 17 gün falan vermedim sanırım. Baktım oğlum beni emzik yerine kullanmaya başladı, uykuya da kolay kolay dalmıyor. En sonunda bizde eşimle senin gibi doktor mu susturacak bu bebeği diye yeniden emziği kullanmaya başladık. Memeyi verene kadar susturmak için ya da uykuya dalması için veriyorum. Zaten istemiyorsa ya da uykuya geçtiyse kendisi atıyor.
Süpermiş canım. Aynen benim kızım da öyle.İyi geceler hanimlar
Şu bebelerin gece uykusu düzene girsede onlarda bizde rahat etsek
Benim kız uyumamak için direniyor resmen aynen bu şekil:))
Eki Görüntüle 1759142
Avent soothie kullandım canım. Aventin hangi modelini öneriyorsun?Ben avent emzik kullanıyorum. Onu dene bi de, belki tutar.
Evet haklısın yanlış emzirme yaraya sebep oluyor. Genelde koyu rengin tamamını vermeye çalışıyorum. İlk doğduğu zamanlar çok fena yara olmuştu. Şimdi sürekli emmesinden kaynaklanan sürtünmeden kaynaklı hassasiyet ve su toplaması gibi birşey oluyor.huzurluvemutlu cnm koyu renk kısmın tamamını alıyo di mi emerken? Duru ağZını küçük açıp çekince yavaşça çıkarıyorum hadi büyük aç diyip o zaman koyu renk kısmın tamamını C şeklinde tutup memeyi veriyorum.
Uzun süreli memede kaldıklarından ve emzik gibi kullandıklarından benim de çok hassaslaştı uçları ama yara olmadı.
Yara nedeni yanlış emzirme diyorlar( eğer yaradan dolayı tam emZiremezsen boşaltmak için sağ mutlaka hasta olma cnm. Geçmiş olsunn cnm.
Bu arada haZır konusu açılmışkenleylam355 bnm de uçlarımın rengi baya baya açıldı son 3 gündür sen bir keresinde sormuştun hani çözümünü buldun mu? Bir de rengi açıldığından beri çok hassas ve ara ara iğne batar gbi sıZlıyorlar. Ama yara yok hiçbişey yok. Aşırı hassasiyet var
Emzik benim büyük kurtarıcımdı. 6.gün aldı fakat 1 aylık olunca almayı bıraktı
Soothie yi çok sevmişti. Sonra istemedi. Nuk denedim almadı.Soothie nin dışında evde bir nuk bir de wee var canım ama soothie yi alınca onları hiç denemedim. Soothie yi de uykuya dalınca ya da istemediği zaman atıyor zaten.
23 ekim değil 20 kasımda ayrıldım.Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor
Canım ben ıkınınca altını açıp bacaklarını kaldırıyorum. Krem ya da yağ sürüp azocık öyle bacaklar havada bekliyorum. Ama iyi siper al bezle yoksa üst baş batıyorHer gece aynı saatlerde ıkınmamız başlıyo 1 den sabah 8 e kadar ne yapsam fayda etmiyor sonra tum günü uykulu geciriyoruz o da bende uykuya düşkün olan beni iyi terbiye etti valla oğluşum.
ahh denizcim kötü bir şey değilmiş açılma hatta iyi bile sayılırmış bahsedilen terbiye edilmiş memeye doğru giden yolda bunlar olurmuş bu arada benimde bayağı sancılanıyor hatta bazen koltuk altlarımdan kramp sancı tarzında bir şeyler oluyorhuzurluvemutlu cnm koyu renk kısmın tamamını alıyo di mi emerken? Duru ağZını küçük açıp çekince yavaşça çıkarıyorum hadi büyük aç diyip o zaman koyu renk kısmın tamamını C şeklinde tutup memeyi veriyorum.
Uzun süreli memede kaldıklarından ve emzik gibi kullandıklarından benim de çok hassaslaştı uçları ama yara olmadı.
Yara nedeni yanlış emzirme diyorlar( eğer yaradan dolayı tam emZiremezsen boşaltmak için sağ mutlaka hasta olma cnm. Geçmiş olsunn cnm.
Bu arada haZır konusu açılmışkenleylam355 bnm de uçlarımın rengi baya baya açıldı son 3 gündür sen bir keresinde sormuştun hani çözümünü buldun mu? Bir de rengi açıldığından beri çok hassas ve ara ara iğne batar gbi sıZlıyorlar. Ama yara yok hiçbişey yok. Aşırı hassasiyet var
canım emz,rmeye devam etsen keşke hatta arada sağsan benimde gitmişti humana boza gibi şeyler yedim içtim sütümü sağmaya devam ettim bir damla geldi hatta sonra iyice arttı şimdi tamamen anne sütüyle devam ediyorum mama artık yok umarım sende devam edersin sütün gelir ve bollaşırSelam kızlar nasilsinz bebisim 65 günlük oldu gaz sancisi için çok biogaia müthiş bi damla çok ikiniyrdu uyuyamiydu ii geldi ama uyku sorunu var özellikle aksamlari uykuya dalamiyr bide sütüm gitti tamamensma mama kullaniyrm
benim kızım hiç emzik almadı en son soothie aldım onu bile almadı toplamda 4 çeşit emzik denedim ama nafile almadı ve kızım memem de yaşıyor, benimde hassas ben hala milkway lanolin krem kullanıyorum lansinoh bende hiç bir işe yaramadı ve sızlama bende de var hatta arada fazla çekiyor uçları kıpkırmızı oluyor ama krem bayağı işe yaradıEmzik benim büyük kurtarıcımdı. 6.gün aldı fakat 1 aylık olunca almayı bıraktı
Süpermiş canım. Aynen benim kızım da öyle.
Avent soothie kullandım canım. Aventin hangi modelini öneriyorsun?
Evet haklısın yanlış emzirme yaraya sebep oluyor. Genelde koyu rengin tamamını vermeye çalışıyorum. İlk doğduğu zamanlar çok fena yara olmuştu. Şimdi sürekli emmesinden kaynaklanan sürtünmeden kaynaklı hassasiyet ve su toplaması gibi birşey oluyor.
Sadece ucunu vermiyorum. Ama benim kahverengi kısım çok geniş sanki. Büyük bir kısmını versem de birazı dışarda kalıyor yine de.
Ah canim benim ya onu devamlı yapiyorum ama iki birt yapıyo sonra yine aynı kaka yapmadan rahatlamiyor günde 2 ila 3 kez yapmak istiyorCanım ben ıkınınca altını açıp bacaklarını kaldırıyorum. Krem ya da yağ sürüp azocık öyle bacaklar havada bekliyorum. Ama iyi siper al bezle yoksa üst baş batıyor
oyy zuhalcim az kaldı canım 3. aydan sonra düzeliyormuş hadi olmadı 4. ay tamamen geçer diyorlar sen hangi gaz ilacnı kullanıyorsunHer gece aynı saatlerde ıkınmamız başlıyo 1 den sabah 8 e kadar ne yapsam fayda etmiyor sonra tum günü uykulu geciriyoruz o da bende uykuya düşkün olan beni iyi terbiye etti valla oğluşum.
Muhtemelen sütüm az diye mama başladın, sonra sütün daha da mı azaldı? Sonra tamamen mamaya mi geçtiniz? Lütfen emzirin. Eğer ciddi hormonal bi sorun yoksa, her kadının yeterince sütü gelir... bebek emdikce gelecek. Meme boş bile olsa emzirin. Ya da sağın, sağmak benim sütümü artırmıştı. (Tabi sağma, bebeğin emmesi kadar etkili değil... )Selam kızlar nasilsinz bebisim 65 günlük oldu gaz sancisi için çok biogaia müthiş bi damla çok ikiniyrdu uyuyamiydu ii geldi ama uyku sorunu var özellikle aksamlari uykuya dalamiyr bide sütüm gitti tamamensma mama kullaniyrm
haha süpermiş gülaycım bizimde gece uykusuna geçerken ilk başlarda aynen böyle oluyor ama sonra resmen bayılıp kalıyorİyi geceler hanimlar
Şu bebelerin gece uykusu düzene girsede onlarda bizde rahat etsek
Benim kız uyumamak için direniyor resmen aynen bu şekil:))
Eki Görüntüle 1759142
3 aydan sonra uyuyan bildiğim bebekler var gayet sağlıklı ve kilolu uyku normal yani
Gökay genel olarak iyi canım dün 1. ay aşımızı da olduk. Bu ara bana fena alıştı sanırım. Genelde acıkınca herkesin kucağında ağlıyordu ama susturulabiliyordu şimdi ağlayınca sadece bende susuyor. Uyku düzeni pek yok ne yazık ki kimi gün çok güzel uyuyor kimi günse doğru düzgün uyumuyor. 1 hafta sonra annemler gidiyor. Onlar gittikten sonra bir rutin oluşturmaya çalışacağım. Yoksa ne ev ile ilgilenebileceğim ne de uyuyabileceğim.
4,5 saat mimaşallah kuzuya 2,5 aydır 2 ,2.5 saati hiçç şaşmadık
Benm hep oyleydi cnm, sağ göğsüm az bişi daha büyüktür Ama sütyen bedeni fark ettirecek kadar değil tabiiKızlar sağ göğsüm soldan büyük hep böyle mi kalacak
Canim geçmiş olsun biz çok pinpirikliyiz yaa bebislerin kuku suna kadar inceleyip kafaya takiyoruz işte sizinki muhtemelen bebek büyüdükçe kendi kendine kaybolur yine de biz rahat edemiyoruz ayyy annelik zor bir insanın kaka yapmasına gaz çıkarmasına bu kadar sevinecegim asla aklıma gelmezdi Rabbim bizi evlatlarimjzla sınamasin hepsi sağlıklı mutlu bebisler olsun
meltemcivil Canim ben gece denedim bakalim ne kadar uyucak diye maşallah 5 6 saat uyuyo vaktim uyanmiyo ben kaldirdim emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?