Hayır yapmıyorum.Düzenli pompa yapıyor musunuz ve o sütleri ne yapıyorsunuz
Pompa yapmaya üşeniyorumDüzenli pompa yapıyor musunuz ve o sütleri ne yapıyorsunuz
Canim genelde emzirirken yaziyorum yanlis oluyor bazen.tavan ve tül demek istemistimTavaji ve tulu ne?
Çok cahilim sanırım.
İyi gidiyor canım. Senin nasıl? Benim tek problemim kızımın beni emzik yerine koymasıSürekli memede durmak istiyor. Açken emiyor aç değilse ağzında tutuyor ya da içine çekmeden emiyor. Çıkardığım anda yaygarayı basıyor. İkisi de yara oldu. Canım çok acıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bana bir öneride bulunun. Doğduğu günden beri zaten emerek uyuyordu. Şimdi uyusa bile memeyi çıkardığım anda uyanıyor. Kendi çıkarsa da uyanıyor ve tekrar istiyor. Bugün tüm gün uyanık ve yapışık gezdik. Az önce artık uykusuzluğa yenik düştü ve uyuyakaldı. Çıkardım henüz uyanmadı.
Amin ewt o uyunca bende hemen uyuyorum inş. sizde öyle güzel uyursunuz
Gün geçtikçe daha çok memede kalmak istiyolar benim bütün gün memeler fora kv de.olduğum icin odamdan da cikamiyorum karnı doysada bırakmıyor bende ağzından çekmeye kiyamiyorum gece bi babası alıyor bi ben yan odada kV lerin yatak odası eminim onlar da karı koca Hatim indiriyolardir çocuk nazar mi oldu die hurafeler ve batıl inançlara sıkı sıkıya baglilar çünkü :))
Biri kesintisiz uyku mu dedi ah ah
Benim tek problemim kızımın beni emzik yerine koymasıSürekli memede durmak istiyor. Açken emiyor aç değilse ağzında tutuyor ya da içine çekmeden emiyor. Çıkardığım anda yaygarayı basıyor. İkisi de yara oldu. Canım çok acıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bana bir öneride bulunun. Doğduğu günden beri zaten emerek uyuyordu. Şimdi uyusa bile memeyi çıkardığım anda uyanıyor. Kendi çıkarsa da uyanıyor ve tekrar istiyor. Bugün tüm gün uyanık ve yapışık gezdik. Az önce artık uykusuzluğa yenik düştü ve uyuyakaldı. Çıkardım henüz uyanmadı.
Canim memeni cikardigin anda emzigi tak agzina . Emzik almiyo diyosan cesitli emzikleri dene elbet birisini ister emzik olmasa naapardik hic bilmiyorum dr ne emzik nede bineron kullanma dedi ama gelip o mu susturucak aglayinca. Meme ucun icin silikon uc al. Benim ilk baslrda hep yaraydi oyle rahatlik ki insallah bir an once duzene girer bebislerimiz
Ben avent emzik kullanıyorum. Onu dene bi de, belki tutar.6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı
Başka önereceğiniz marka var mı?
Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi.
İlahi PınarCanim genelde emzirirken yaziyorum yanlis oluyor bazen.tavan ve tül demek istemistim
Teşekkürler canım. Evet hepsini denedim olmadıSilikon uç kullan diyecektim canım ama sen zaten onu denemişsin. Memeyi çekince emzik vermeyi dene diyecektim onu da denemişsin. Aklıma da başka birşey gelmiyor ama gelirse yazarım yine.
İyi geceler hanimlar
Şu bebelerin gece uykusu düzene girsede onlarda bizde rahat etsek
Benim kız uyumamak için direniyor resmen aynen bu şekil:))
Eki Görüntüle 1759142
Teşekkürler canım. Evet hepsini denedim olmadı
Soothie dışında başka emzik öneriniz var mı?
Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyorCanım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?