2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Düzenli pompa yapıyor musunuz ve o sütleri ne yapıyorsunuz
Pompa yapmaya üşeniyorum aslında bazen bebek emdikten sonra bile göğsümün tam yumusamadigini hissediyorum ama pompayla kim ugrasacak... işe başladığımda süt bırakmam gerekebilir ama onu da şimdiden yapacagima, işe başlamaya yakın yapayım ki diyorum mümkün olduğunca taze olsun.

Canim genelde emzirirken yaziyorum yanlis oluyor bazen.tavan ve tül demek istemistim

Ya kızlar yarın dışarı cıkcam bebeğim bi aykık kanguru kullanabilir miyim ? Ne zaman kullanılıyo o ?

taze anneler iyi geceler... bi sorum olcak size ki daha once konusuldu mu bilmiyorum, gecmisi okumadim... lohusalik donemi bitenler ilk iliski deneyimlerinde zorlandilar mi acaba? ozellikle de sezaryenden sonra?

Boşver canım. Benim annemlerde bu çocuğu niye ağlatıyorsunuz diyip duruyorlar sanki ben keyfi ağlatıyorum. Kaç kere söyledim bebek bu ağlayacak diye ama dün akşam ben tuvaletteyken babam gelmiş eşime yine söylemiş. Kendilerinde ağlayınca koşa koşa bana getiriyorlar ama.

Silikon uç kullan diyecektim canım ama sen zaten onu denemişsin. Memeyi çekince emzik vermeyi dene diyecektim onu da denemişsin. Aklıma da başka birşey gelmiyor ama gelirse yazarım yine.

Doktor kontrolde bana da dedi emzik verme diye. 12. günden sonra 17 gün falan vermedim sanırım. Baktım oğlum beni emzik yerine kullanmaya başladı, uykuya da kolay kolay dalmıyor. En sonunda bizde eşimle senin gibi doktor mu susturacak bu bebeği diye yeniden emziği kullanmaya başladık. Memeyi verene kadar susturmak için ya da uykuya dalması için veriyorum. Zaten istemiyorsa ya da uykuya geçtiyse kendisi atıyor.

Her gece aynı saatlerde ıkınmamız başlıyo 1 den sabah 8 e kadar ne yapsam fayda etmiyor sonra tum günü uykulu geciriyoruz o da bende uykuya düşkün olan beni iyi terbiye etti valla oğluşum.

Ben avent emzik kullanıyorum. Onu dene bi de, belki tutar.

huzurluvemutlu cnm koyu renk kısmın tamamını alıyo di mi emerken? Duru ağZını küçük açıp çekince yavaşça çıkarıyorum hadi büyük aç diyip o zaman koyu renk kısmın tamamını C şeklinde tutup memeyi veriyorum.
Uzun süreli memede kaldıklarından ve emzik gibi kullandıklarından benim de çok hassaslaştı uçları ama yara olmadı.
Yara nedeni yanlış emzirme diyorlar( eğer yaradan dolayı tam emZiremezsen boşaltmak için sağ mutlaka hasta olma cnm. Geçmiş olsunn cnm.

Bu arada haZır konusu açılmışken @nilbebekveannesi bnm de uçlarımın rengi baya baya açıldı son 3 gündür sen bir keresinde sormuştun hani çözümünü buldun mu? Bir de rengi açıldığından beri çok hassas ve ara ara iğne batar gbi sıZlıyorlar. Ama yara yok hiçbişey yok. Aşırı hassasiyet var

Silikon uç kullan diyecektim canım ama sen zaten onu denemişsin. Memeyi çekince emzik vermeyi dene diyecektim onu da denemişsin. Aklıma da başka birşey gelmiyor ama gelirse yazarım yine.
Teşekkürler canım. Evet hepsini denedim olmadı
Soothie dışında başka emzik öneriniz var mı?

Canım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor ama
Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…