2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Saol canım nasıl anlıycam mastit mi

Canım o emme bende De var mama yerine sağdığın sütten ver ben öyle yapıyorum

Kızlar oğlum öğleden beri uyumuyor ağlamıyor gazı falan yok sanırım emiyor sürekli sonra yetmiyor sağdığım sütten içirdim yok bi türlü uyumuyor

Kızlar oğlum öğleden beri uyumuyor ağlamıyor gazı falan yok sanırım emiyor sürekli sonra yetmiyor sağdığım sütten içirdim yok bi türlü uyumuyor
benimki de bugun sabah 10dan aksam 7ye kadar uyanikti:)) misafirim vardi sasirdilar, geldigimizden beri uyanik bu dediler... hic sevmiyo kalabaligi falan hemen degisio tutumlari... alismis annesi ile babasina...

merhaba... o ilaci dr benim bebise de verdi ama 1 tane verdim 10 saat boyunca sızdi bi daha vermedim... hatta konu acmistim forumda... siz 6 gun boyunca dozu nasil verdiniz acaba? bizim dr 8 gun boyunca kullancksn demisti ilk 5 gun sabah aksam 1 doz.. 6 ve 7. gun sabah aksam yarim doz.. 8.gun 1/4.. ki ben de cok arastrdim... 5gunden fazla verilmemeli de dendi... sakin verme de dendi... ver bisey olmaz da...

sadece korkmuştur evde farklı biri mi var yada yatağının yerini falan mı değiştirdiniz, sen bir şeylere sinir mi oldun acaba gaz dışında bunlar dan uyumuyor olabilir sen bolca emzir biberon verirsen yine kaygılanır kendi sütün bile olsa biberonla verdiğin işe yaramaz sadece memede sakinleşir senin kokunu duysun bence sakinler benim kızımda arada yapıyor ben dayıyorum memeyi cok cok emip emip bana bakıp rahatlıyor sende öyle yap belki işe yarar
büyüme atağıda olabilir

Güya türkiyenn en iyi hastanelerinden olan acibademe götürdüm nurcan, doçent bi kadindi, salak kadn "sey yanı, yanı şey, şimdi sey"dısında bişi demedi Sinir oldum, bakalim cuma da kadn doğumcuma götürcem İnş gecici bişi cıkar

Etrafmdaki herkes bebek normal dio bi doktorumuz mutlu değil, arastiriyorum denzcm ya değiltrcem ben de dr u, her hafta gtmek de cok fazla geliyo bana, parası bi yana, kapisinin önü hapşıran cocuk dolu, bade de hastalanacak die ödüm kopuyor

Cok güzel yazmişsin denizcm, tamamen katiliyorum sana. Benm esim de sürekli doymuyosa mama ver deyip duruyo doktordan etkilenip, ama annem ve ben direniyoruz vermiyoruz, sürekli emziriyorum ağzi mememden düşmüyo

Ha ha :) ben de badişe sürekli tilki uykusunda diyorum :)
Beşiğe bırakırsan her an acarim gözlerimi dio :)

Cnm biz ayda bir gittiğimiz halde hastalıktan korkup asla çocukların yanında durmuyoruz duru'yu koruyoruz yüzünü fln. ordaki asistana söyleyip başka tarafa geçiyoruz hemen sonra bize sesleniyolar.

Cok güzel yazmişsin denizcm, tamamen katiliyorum sana. Benm esim de sürekli doymuyosa mama ver deyip duruyo doktordan etkilenip, ama annem ve ben direniyoruz vermiyoruz, sürekli emziriyorum ağzi mememden düşmüyo
Ohh maşallah badişe.emzirmek dünyanın en güzel hissi bence hele de bakışıyorkenn ahh ahh:)) Valla dün duru öyleydi 16 saat ama bugün de çok düzenli emdi uyudu hep. Geçici bazı günler böyle geçiyor. Ama ilerde mumla arıcaz bu anları hep hoppidi hoppidi gezincekler

Ha ha :) ben de badişe sürekli tilki uykusunda diyorum :)
Beşiğe bırakırsan her an acarim gözlerimi dio :)
Bu bebişler bizi ipe dizecekee anneleri de az değill yanii 9 ay burda az şey halletmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…