• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar günaydın saat 11 gibi emzirip yatmıştım saat 3 de Deli ağrıyla uyandım sol göğsüm taş gibi sırtıma vuruyor ağrısı uzun zamandır hiç olmuyordu humana çay bitmişti 3 gündür akşam ondan içtim birden böyle şişlik yapar mı bide pompa yaptım çokda gelmedi nasıl bişey bu çok canım yanıyor oğlumu kucağıma alamadım resmen
Canım ihmal etme sakın emzir emzir yada sütünü sağ mutlaka.. Yoksq benim gib mastit olursun mazallah. Gögüsüm de 2 tane kitle kaldı. Süt birikmesinden ve cerrahi müdahale ile alınacak.. Sakın yalnış anlama gözünü kotkutmak değil amaclm. Ama benim yaşadıklarımı yaşama.. Çok zor günler geçirdim ve hala geçiriyorum bu mastit yüzünden

Deniz ne grubu? Ben kaçırdım sanırım.

Normal canım.

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Madem 3.ay daha uygun ne diye boşyere 1.ayda yaptırıyorlar? :KK43:

1.ay aşılarında banyoda sorun yok diye biliyorum. Hemşire bana 2.ay aşısı için bir önceki gün banyo yaptırmamı, 3 gün boyunca yaptıramayacağımı söyledi.
Sağol canım. Yaptırdık bir şey olmadı çok şükür. O zaman dikkat edeyim 2.ay aşısında. Bir şey demedi hemşire. Çok sağol valla dikkat edeyim inşallah

Merhaba ben de ocak annesi yim 24 günlük bir oğlum var....benim de iki gündür sürekli meme istiyor....memede uyuyor ....bırakınca tekrar aranmaya başlıyor ....Bugüne kadar hep emer 2 saat u yurdu....dün inatla bir şey vermedim....Bugün ama 50 cc mama verdim ondan sonra uyudu.....ağlayarak verdim mamayi....vermek istemiyorum ama annem.yanimda bu aç aç deyip istemeyerek verdim....aslında ben doydugunu düşünüyorum çünkü 5 ya da 6 kez Kakali bez oluyor ....anneme diyorum doymasa bu kadar kaka yapmaz diye ama anlatamıyorum...bir de Kakasi yeşil oluyor hep usutuyorsun diyor....çok emdiği için olurmuş diyorum aman sen onlara bakma deyip beni iyice strese sokuyor.....Bazı şeyleri büyüklere anlatmak o kadar zor ki.....senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm kendi adıma. ...ben emzirmeye razıyım...annem bu kadar ısrarcı olmasa.....uffffffff dertlesmek istedim.....
canım sen sıkma canını bazen biraz ses yükseltmek bile işe yarar sen anneni dinleme sonuçta sen izin vermesen mama veremezler sen izin vermesen ellerini bile süremezler inan bu senin yaşadığını çoğumuz yaşadık benim annem de aynısını söyledi ben sakince anlattım anlattım ama anlamadı en sonunda biraz bağırdım meğer kadının amacı beni emzirmeye teşvik etmekmiş buda bahanesi oldu yaptığı yanlışı aklınca böyle topladı bence mama verme onlar çok biliyorlar sen bir iki dinleme altını sen aç emzirirken tek başına kal sadece eş veya sana destek olan ama senin moralini bozmayan biriyle kal benim bebeğim 68 günlük oldu ama hala ağlıyor açmı hayır tok sadece bu dünyaya alışmaya ve öğrenmeye çalışıyor sen kulak verme sakın canın sıkıldığında buraya gel biz sana destek oluruz yada face de emziren anneler var oraya gel herkes sana destek olur

Deniz ne grubu? Ben kaçırdım sanırım.

Normal canım.

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Madem 3.ay daha uygun ne diye boşyere 1.ayda yaptırıyorlar? :KK43:

1.ay aşılarında banyoda sorun yok diye biliyorum. Hemşire bana 2.ay aşısı için bir önceki gün banyo yaptırmamı, 3 gün boyunca yaptıramayacağımı söyledi.
canım bu kadar zaman oldu sana nasıl hitap edeceğim nickin çok uzun eeee ben sana isminle hitap etmek istiyorum sakıncası yoksa ismini söylesene öğrenelim artık

Kıloyu cok dert etmyrm da badenn vajına içinde fazladan bı parca gordum ben, kadın doğumcum kızlıj zarı kapalı olabilir dedi, cocuk cerrahisi kist dedi, ne olduğunu hala anlamadık cok canimi sıkıyo bu durum :KK43:(
Gözlerım sürekli yaslı, ozellıkle badeyı kucakladıgım anlarda :KK43: yavrum benm, dunyadan bı haber
Ah kuzum üzme kendini hepimiz bir imtihanın içindeyiz .. Benim şu 50 günde döktüğüm gözyaşını 100 kişi hayatı boyunca dökmez.. Sonuç olacak yine oluyor.. Üzme kendini dua et bol bol.. İnan herşeyin tek ilacı zaman. Üzülmek kafayı takmak sadece bizi yoruyor.. Herşeyin bir çözümü vardır illa ki.. Hele ki sen güçlü birisin.. Bununda üstesinden geleceksin üzülmek yok ..

O terbiyesiz memeler yüzünden benim oglan hep gazlı ne kadar vermeden önce sağsamda memeler oglan emmeye başlayinca 3,4 yerden fışkırıyor emmesine gerek kaladan havaları yuta yuta sütü içiyor ama hep genzinde kalıyor önsütle karnını şişiriyor yaģlı süte ulaşmadan doydugunu sanıp uyuyo sonra 1 saate geri aç napicamı şaşırdım 1 haftadırda gazdan dolayı 2,3 firt çekip ıkınıp ağlamaya başladı olacağı oydu zaten kaldırıyorum sakinlestirip gazinı ćıkartıp tekrar veriyorum yine ayni yine aynı sabırla bekliyorum:KK14::KK14: bu günlerde gececek yeterki canları sağ olsun bıdıkların.
Cnm Allah kolaylık versin gzlı olması çok zor oluyor :(( bnmki de arada ağlıyo emerken hemen gazını çıkarıyorum tekrar emiyo. İlk 5 dkdan sonra yağlı süt diyolar

Ahh canim kiyamam ona ben,narin gelinim benim:KK37:
Anaaa kv oldunnn kız :KK70:

2 gun gelse yemin ederim kraliceler gibi agirlarim ama nerdeeee daha cok kalir diye konusup gulmeye korkuyorum kendisiyle
Bizim ki taa 400 km uzakta oturuyor ama ben tahammül dahi edemiyorum.. Yüz versem kalır 10 20 gün istenmediğini biliyor.. Bilmesi de iyi.. İşe girersen çocuğa kim bakacak diye düşünme ben bakarım diyor. İstanbul da evi yok köyü yok benim evim de kalıp çocuk bakacak:)) direk boşanma sebebi

Merhaba ben de ocak annesi yim 24 günlük bir oğlum var....benim de iki gündür sürekli meme istiyor....memede uyuyor ....bırakınca tekrar aranmaya başlıyor ....Bugüne kadar hep emer 2 saat u yurdu....dün inatla bir şey vermedim....Bugün ama 50 cc mama verdim ondan sonra uyudu.....ağlayarak verdim mamayi....vermek istemiyorum ama annem.yanimda bu aç aç deyip istemeyerek verdim....aslında ben doydugunu düşünüyorum çünkü 5 ya da 6 kez Kakali bez oluyor ....anneme diyorum doymasa bu kadar kaka yapmaz diye ama anlatamıyorum...bir de Kakasi yeşil oluyor hep usutuyorsun diyor....çok emdiği için olurmuş diyorum aman sen onlara bakma deyip beni iyice strese sokuyor.....Bazı şeyleri büyüklere anlatmak o kadar zor ki.....senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm kendi adıma. ...ben emzirmeye razıyım...annem bu kadar ısrarcı olmasa.....uffffffff dertlesmek istedim.....
Cnmm tabi ki dertleşceksin kendini üzme kendi düzenini oturtmaya çalış. annene anlatmaya çalış mama vermeyeceğini, mamanın zamanla meme reddine bile yol açabileceğini anlat. Bu dönemin 3 ayda rayına oturacağını bebeğin hala dış dünyaya adapte olamadığından sadecd AÇ olduğu için değil, kokun kalp atışların sıcaklığın için seni istediğini anlat.mamayla uyumasının nedeninin doyduğu için değil o minik midesinin aşırı dolup rehavetle uyuduğunu anlat.Emzirmek kadar keyiflisi var mıı bak sütün de varmış dinleme kimseyi:KK19: bir memeyi boşaltmadan diğerine geçmiyosun di mi ?en az 15-20 dk emsin yağlı kısmını alsın

Bizim ki taa 400 km uzakta oturuyor ama ben tahammül dahi edemiyorum.. Yüz versem kalır 10 20 gün istenmediğini biliyor.. Bilmesi de iyi.. İşe girersen çocuğa kim bakacak diye düşünme ben bakarım diyor. İstanbul da evi yok köyü yok benim evim de kalıp çocuk bakacak:)) direk boşanma sebebi
Benim kv geldi gene 15 gun daha kalacak. Daha simdiden psikolojim bozuldu goguslerim dolmuyor eskisi gibi. Birde ise baslayinca tek birakip gidicem simdiden streste giriyorum

Koliğin tek çaresi az ve sıklıkla emzirmek ben öyle kurtuldum bizim minikte gaz sancısı yok artık. En azından bize iyi geldi
Canim zaten öyle emiyo az ve sık hemen hızlı hızlı emiyi sonra fısss gazları ve sulu önsütü dolduruyo mideye 1 saate hem geri acıkıyor hem de gaz sancıları çekiyo

Kiz cidden oyle ful agliyor zoru neyse memeyede zafi var gorunce gozleri aciliyor :KK66:)) em em nereye kadar sonra kusuyo yine agliyo :KK66: cozemiyorum ben bu bebekleri yakinda tercuman bulcam bebekce anlamiyorum :KK66:
Ay bu oğlanlar hep mi böyle ya ben kızda hiç bunları bilmezdim ağlarken kuzumun sesi bile çıkmazdı şimdi oğlan yıkıyo ortalığı sanarsın biyeri cimciklendi sıpam benim:KK70:

Ay bu oğlanlar hep mi böyle ya ben kızda hiç bunları bilmezdim ağlarken kuzumun sesi bile çıkmazdı şimdi oğlan yıkıyo ortalığı sanarsın biyeri cimciklendi sıpam benim:KK70:
az kaldı zuhalcim dayan 3 veya 4. ayda geçiyormuş benim kızda kolik altını açıp ayaklarını özgürce hareket ettimi biraz işe yarıyor ama ,laç almadığımızda tabi yoksa ilaçsız offf tozu dumana katar

Benim kv geldi gene 15 gun daha kalacak. Daha simdiden psikolojim bozuldu goguslerim dolmuyor eskisi gibi. Birde ise baslayinca tek birakip gidicem simdiden streste giriyorum
allah kurtarsın
benimki 3km ötemde oturuyor haftada bir gün 2 yada 3 saatliğine gelip evliliği temelden sarsıp gidiyor birde yatılı gelse demek katil olurum

Back