- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Her hafta gidiyoruz dr a, haftada 300 gr falan istiyoMoral bozması kötüymüş kaç gr istiyomuş almasını kaç gr olursa rahatlayacaksen bol bol emzir badişi takma cnm 2. Ay çok daha güzrl olcak bence kilo alımı. 700 gr da hiç kötü değil
Bakiyorum canm ya, arastirmadayım ilk buldugumda hemen değiltirecegimbşz nil için toplam 3 dr değiştirdik sende hemen değiştir bence meltemcim o doktoru senin moralini bozuyor ve belliki bir çıkarı var sen ve kızın sırtlanın ağzındasınız sonradan pişman olacağına şimdi hemen değiştir doktorunu ki ahh ne iyi yapmışım diyebilesin senin görmediğini bu kadar insan hissetmiş bence hem aklın yolu birdir meltemcim kaç kişi aynı şeyi söyledik
Benm bebegim de 700 gr aldi, dr um hic memnun değil nedenseKizlar belki bu koniyu konusmussunuzdur bayadir takip edemiyorum bebegim 600 700gr almis normal mi bir ayda
Bize sadece hepatit yaptilar tatlmAşı yaptıran arkadaşlar saglık ocağı menenjit aşısını yaptı mı??? Bizim doktor yapmayabilirler dedi özelde yaptıracağım yoksa
En azndan simdilk cok cddi sorun yok gibi gözüküyo snrm leyloşum, sıkma canini inş bişeycikler cıkmayacakçok doğru nilaycım gerçekten sağol geldik dr dan şimdilik takmadılar çok şükür daha iyi gördü ama her ay kontrole gidicez bu arada diğer arkadaşlarda dr söylediğini yazayım kalça usgin en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış 3 aydan önce yapılan usg ler pek sağlıklı olmazmış ve sağlıklı kalça bile sonradan sorunlu olabilirmiş isteyen 3. ayda tekrar usg yaptırabilir diye bir bilgi paylaşayım dedim
Benm de aklimda basakcim, ilk fırsatta değiştircem doktoruCanım geçmiş olsun badise tez zamanda çözüm olur ınş sütün az değildir dr değişiklik yap bence
Meltemcim yanlış hatırlamıyorsam yenibosnaya yakinsin bende sefakoyde oturuyorum nisa hastanesinde fikret bey var dr ona gidiyorum çok tatlı bi dr öyle herşeye takılmıyor bi dene istersen biraz kalabalık sadeceBakiyorum canm ya, arastirmadayım ilk buldugumda hemen değiltirecegim
ev et başakcım yaa çok sağol dua eden herkese çok teşekkür ederimSüper canım çok sevindim bak şimdiden dualar ise yaradıdaha da iyi olacak benim inancım tam
Evet bakıcam ilk fırsatta sağol kuşum zamanı gelince de paslaşırızAminnn bnm de tek temennim tek uğraşım bu6. Aydan sonra da blw yöntemiyle ilerlicem seni de gruba ekledim sende incele folikimmm bitanem
Seni germesi doktorunu değiştirmen için yeterli, bu aşamada gerilmeye değil motiveye ihtiyacın var zira. Bana da mama verelim demedi, ama ima etti, gerekirse veririz dedi ve bu tutum bana yetti arttı bile. Sütünü sağ bakalım yetiyor mı dedi, ilk iki hafta sağıyordum ama artık sağmıyorum yeterli miktar geliyordu çünkü dediğimde şimdi yetmiyor demek ki dedi, ama kaka yapıyor 6-7 defa dediğimde olabilir fark etmez dedi. Tam dangalaktı anlayacağın bnmki. Şimdi İstanbul Pediatri Merkezine gidiyorum, özel sigortayla anlaşmalı sadece.Mamaya baslayalim demedi hic, diren zorla da olsa emzir diyo ama sürekli bdni geriyo az kilo alıyor deyip duruyo.
Senn doktorun nerde betülcüm?
Sen gerçek bir doktorla tanışınca şu anda burada yazmakla harcadığın ve kendini yıprattığın günlere pişman olacaksın. Doktorun bnmle konuşma tarzı bile öyle sakin ki, yanımdakilere bakmıyor bile, direk bnmle iletişim kuruyor, gözlerime bakarak ve güven vererek.İnan sütüm de az değil zeynepcim, bebek emmeyince şıpır şıpır akiyo, pompa ile cekiyrm ardından hemen bebeği emzirsem yine de süt geliyo Kadin hala "sütün az demek ki" diyo bana, inandiramadm kadını sütümün olduguna
Zeytinyağı sürüyorumbebeğinde konak olanlar neler yapıosunuz?
benim bebeğimin saçında değil de sanırsam kaşlarında konak var.. sarı kabuklar var kaşlarında..
Kiyamam kuzuya bende kestim çok dipten kesemedim canini acie diye ama hala tirnaj uzun kalmis elini acinca yüzünü çiziyor bida kesmem lazim tırsıyorum kanar diye
Bir aylık aşısında banyo sorum değil dedi bizim doktorKızlaaar. Biz dün 1 aylık olduk bugünde aşımızı olduk. Banyo yaptırsam bir şey olur mu ki ? Hemşireye soracaktım sağlık ocağında ama unuttum
Bu sabah kestim uykudayken kanatmafan atlattim şükür :)Ben kağıt törpülerden aldım hassas tırnaklar için olanından, onla törpülüyorum. Kızım maniküre erken başladı)
Evet bakıcam ilk fırsatta sağol kuşum zamanı gelince de paslaşırız
Seni germesi doktorunu değiştirmen için yeterli, bu aşamada gerilmeye değil motiveye ihtiyacın var zira. Bana da mama verelim demedi, ama ima etti, gerekirse veririz dedi ve bu tutum bana yetti arttı bile. Sütünü sağ bakalım yetiyor mı dedi, ilk iki hafta sağıyordum ama artık sağmıyorum yeterli miktar geliyordu çünkü dediğimde şimdi yetmiyor demek ki dedi, ama kaka yapıyor 6-7 defa dediğimde olabilir fark etmez dedi. Tam dangalaktı anlayacağın bnmki. Şimdi İstanbul Pediatri Merkezine gidiyorum, özel sigortayla anlaşmalı sadece.
Sen gerçek bir doktorla tanışınca şu anda burada yazmakla harcadığın ve kendini yıprattığın günlere pişman olacaksın. Doktorun bnmle konuşma tarzı bile öyle sakin ki, yanımdakilere bakmıyor bile, direk bnmle iletişim kuruyor, gözlerime bakarak ve güven vererek.
Meltemcim Kivanc da 35 gunde 500 gram almisti,doktorum sutumun yetrrsiz oldugunu dusundu dogal olarsk bobreklet acisindan mama tavsiye etti ama bende senin gibi sutumun oldugunu biliyordum,miktarini soyleyince bu sekilde devam et onumuzdeki ay bakalim dedi.zayif oluversin ne olurki her cocuk al yanakli,tombik olacak diye bir kural yok.sen anlarsin zaten badenin keyfi yerindeyse sorun yok demektirHmm anladm tatlm, ben de inş iyi bi dr bulurum. Badeye belki tsmamlayıcı sigorta ysptırıcaz, bi arastrayım da.
Ewet betulcum dr cok onemli, badeyı muayene etmesnn yanı sıra beni de motıve etmesını bekliyorum özellkle süt emzirme we badenn kılo alması konusunda.
YaaaBugün banyo yaptırma demişti dr ilk ay aşıda
Yaptırdık canım çok sağol :)Y
Yaptır canim sorun olmuyor hemşire ye sormuştum ben
Aa napiyorki gazmi gideriyor bebekte bende yapiyim napcam ya bu cocugun gaz sorunu yedi bitirdi beni surekli kucak istyor agliyor heryerim tutuldu 2 ayda perisan oldum ; (canim ben yazmistim canim.ne guzel ise yaradiysa sevinddim
Çok geçmiş olsun. Bandajı takmadıklarına sevindim. Allah beterinden korusun inşallahev et başakcım yaa çok sağol dua eden herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?